Отримання кучерів, якщо у вас пряме волосся

Автор: John Pratt
Дата Створення: 18 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
пробую кудрявый метод на прямые волосы...я в шоке
Відеоролик: пробую кудрявый метод на прямые волосы...я в шоке

Зміст

Якщо ви хочете трохи підстрибнути та збільшити обсяг ваших прямих від природи волосся, додавши локони, є кілька простих варіантів. Дуже популярним і ефективним методом є використання плоского праски. Якщо ваше волосся легко утримує кучері, і ви не хочете, щоб воно пошкодилося, певні техніки укладання на ніч можуть дати вам красиві кучері на наступний день. Нарешті, якщо ви впевнені, що хочете завити кожен день, але не хочете укладати волосся щодня, ви завжди можете отримати чергову завивку.

Крок

Спосіб 1 з 3: Використання плойки

  1. Купіть випрямляч на 2-3 см для короткого або середньої довжини волосся. Якщо ваше волосся трохи за плечима або коротше, вам слід скористатися більш тонким праскою для випрямлення волосся приблизно 2-3 см. Густіший може не надати вам ту ступінь завитості, яку ви хочете.
    • Купуйте в Інтернеті плойки або в салонах краси чи універмагах.
    • Більше випрямляч товщиною 3 см найкраще використовувати на волоссі, яке виходить за межі довжини плечей. За допомогою більш тонкого праски, можливо, ви не зможете згорнути всі свої пасма щоразу.
  2. Нанесіть об’ємний мус або лак для волосся на сухе чисте волосся. Щоб почати закручувати волосся, волосся не потрібно мити свіжомитими, але воно повинно бути без клубків і висихання. Використовуйте об’ємний мус або лак для волосся, щоб покрити більшу частину волосся тонким шаром. Обов’язково покрийте кінчики волосся мусом або спреєм, оскільки ці частини волосся зазвичай спочатку втрачають скручування.
  3. Встановіть температуру випрямляча, виходячи з товщини волосся. Якщо у вас є плойка, що дозволяє змінювати температуру, вам слід встановити її на нижчу температуру, якщо у вас тонке волосся. Занадто багато тепла на тонкому волоссі може завдати шкоди. Якщо у вас густе волосся, встановіть праску на більш високу температуру, щоб тепло могло досягати всіх ваших волосся кожного разу, коли ви їх накручуєте.
    • Якщо у вас тонке до середнього густого волосся або якщо ви пофарбували волосся, встановіть випрямляч приблизно на 90 градусів Цельсія або нижче.
    • Якщо у вас густе волосся, ви можете встановити температуру 90-150 градусів Цельсія.
  4. Візьміть пасмо волосся товщиною 2-3 см і оберніть навколо своєї гарячої плоскої праски. Візьміть частину волосся між пальцями і оберніть всю пасмо вертикально навколо випрямляча температури.
    • Якщо у вас є випрямляч із затискачем, найкраще обернути волосся знизу, обов’язково затиснувши кінець пасом у тому ж напрямку, що і ви, намотуючи пасма.
    • Якщо у вас конусоподібна плойка, можна починати зверху або знизу волосся. Для більш вільних хвиль починайте зверху, де хочете, щоб хвилі почалися, і оберніть волосся навколо плоскої праски, залишивши трохи волосся на кінцях.
    • Для більш щільних локонів праскою для паличок починайте накручувати знизу і використовуйте верхні ділянки волосся, щоб закрити кінчики і тримати їх близько до плоскої праски.
  5. Укутайте і тримайте волосся горизонтально до плоскої праски, щоб отримати більший обсяг. Те, як ви укладаєте і тримаєте волосся навколо плоскої праски, впливає на тип обсягу, який ви отримуєте з кожним локоном. Для більш щільних локонів з більшим обсягом оберніть волосся горизонтально навколо плоскої праски і тримайте їх горизонтально.
    • Для більш пухких локонів з меншим обсягом оберніть кожну пасмо волосся вертикально у випрямляч і тримайте його вертикально.
  6. Тримайте волосся, укладене навколо плоскої праски, протягом 8-10 секунд. У людей часто виникає спокуса довше тримати волосся в плоскому праску, оскільки вони думають, що вони стануть кучерявішими. На жаль, це не так, але це зашкодить вашому волоссю. 8-10 секунд достатньо, щоб нагріти кожен локон навколо випрямляча.
    • Ви завжди можете переробити завиток, якщо помітите, що він погано тримається. Спробуйте більше мусу або лаку для волосся, перш ніж знову накручувати волосся.
  7. Акуратно закріпіть кожен локон, щоб він охолодився. Щоб утримувати кучері, дайте їм згорнутися і охолонути близько до голови. Візьміть шпильку (або окремий затискач для кліщів або кліпсу для качок) і обережно вставте її в локон близько до голови, щоб утримувати локон вгору, коли він охолоджується.
    • Закінчивши накручувати решту волосся плоскою праскою, ви можете залишити закручені кучері, щоб заощадити час і не видаляти ці готові локони.
  8. Послабте кожен охолоджений локон і обприскайте його міцним або підтримуючим лаком для волосся. Закінчивши завивати волосся, вийміть шпильки з локонів і покрийте волосся лаком для лаку, щоб зміцнити його. Спрей для міцності або «зміцнення» допомагає довше утримувати локони на місці.
    • Якщо у вас дуже тонке волосся, обов’язково нанесіть на кучері лише тонкий шар лаку для волосся. Для утримання волосся не потрібно багато лаку для волосся, і занадто багато може зважити дрібні локони і змусити їх занадто розслабитися.
    • Якщо ви живете в теплому, вологому кліматі, спробуйте лак для волосся проти вологи, щоб зберегти локони, виходячи на вулицю.
  9. Уникайте чищення свіжовивленого волосся. Ви можете акуратно розділити і укласти волосся пальцями або за допомогою вищипу, особливо якщо воно залишається занадто щільним у формі випрямляча на ваш смак. Але якщо ви не хочете видалити локони або створити об’єм, не чистіть їх і не розчісуйте. Чищення локонів також може спричинити кучеряве волосся.

Метод 2 з 3: Методи укладання без нагрівання

  1. Носіть носок на ніч як тасьму для розпущених локонів. Якщо після душу волосся майже сухе, нанесіть сироватку для укладання та закріпіть її у високому хвості гумкою. Візьміть старий носок, який ви вигнали, і просуньте через нього все волосся, а потім розділіть його навпіл. Оберніть обидві секції щільно навколо шкарпетки з обох сторін, закріпивши кінці до коріння шпилькою.
    • Вранці вийміть волосся з шкарпетки і збризніть їх лаком для волосся, щоб утримувати локони.
    • Ви можете придбати такі «шкарпетки» в салонах краси чи в Інтернеті, а можете зробити і самостійно, вирізавши носок з шкарпетки і скрутивши шкарпетку в товсте коло.
    • Пам’ятайте, що шкарпетка-пучок найкраще підходить для довгого волосся.
  2. Спіть з косами, для вільних або коротших хвиль. Якщо ваше волосся вологе, нанесіть на пальці невелику кількість сироватки для укладання і проробіть його по волоссю. Розділіть волосся на скільки завгодно ділянок і щільно заплетіть кожну ділянку.Ви можете робити волосся в двох і більше французьких косах, в «кукурудзяні ряди» або окремі коси з трьох пасом. Закріпіть нижню частину кожної коси еластичною стрічкою для волосся і спати, запнувши коси.
    • Вранці розпушіть коси і розчешіть пальці через волосся. Нанесіть об’ємний лак для волосся, щоб утримувати локони на місці.
    • Для гладких хвиль розділіть волосся на безліч ділянок і зробіть від шести до 10 маленьких тугих пасом, заплітаючи волосся на ніч.
    • Для розпущеного, хвилястого волосся покладіть волосся на одну-дві коси на ніч.
  3. Вночі накручуйте волосся на м’які бігуді для різного розміру локонів. Купіть м’які бігуді в салоні краси. Вибирайте маленькі валики для більш щільних локонів або великі для пухких хвиль. Загорніть вологе волосся в валики перед сном і закріпіть затискачами.
    • Деякі ролики постачаються із затискачами, які часто легше використовувати вночі, ніж затиски для волосся або інші затиски для волосся.
    • Вранці зніміть волосся з валиків і обприскайте волосся лаком для волосся на локони, які тримаються цілий день.
  4. Зробіть шпильки-локони за допомогою міні-булочок. Якщо ваше волосся вологе, візьміть ділянку бажаної товщини і скрутіть її зверху вниз. Коли ви закрутите все до коріння, оберніть рулет кругом до шкіри голови і прикріпіть його на місці двома шпильками, перехрещеними одна над одною. Зробіть ці «міні-пучки» на всьому своєму волоссі і залиште їх, поки ви спите.
    • Виймайте булочки вранці і спостерігайте, як локони розкриваються. Збризніть їх лаком для волосся, щоб вони протрималися цілий день.
    • Ви можете зробити булочки як завгодно великими чи маленькими. Використовуйте більше волосся з кожним обертом для більших пучок і більш пухких локонів, і менше волосся в кожному оберті для менших пучок і більш щільних локонів.

Метод 3 з 3: Отримайте хімічну завивку

  1. Не обробляйте волосся хімічно протягом місяця, перш ніж отримати хімічну завивку. Волосся, які були пофарбовані, розслаблені або хімічно оброблені будь-яким способом за місяць до хімічної завивки, особливо піддаються пошкодженню і можуть спричинити збій хімічної завивки.
    • Деякі стилісти не застосовуватимуть хімічну завивку на волосся, яке було фарбоване або хімічно оброблене. Заздалегідь зателефонуйте перукареві, щоб дізнатись про політику щодо завивки.
    • Завивка іноді може зробити ваше волосся світлішим. Поговоріть зі своїм стилістом про те, чи може це статися з вашим типом волосся.
    • Майте на увазі, що хімічна завивка тримається близько півроку, залежно від довжини та текстури волосся. Завиток хімічної завивки не в’яне, а повільно буде рости.
  2. Скажіть своєму стилісту, які саме локони ви хочете. Вас цікавлять тонкі хвилі, стрибкові хвилі або класичні локони? Нехай ваш стиліст знає, як ви хочете, щоб виглядали ваші локони, і він може сказати вам, які варіанти хімічної завивки існують для вашого типу волосся і типів локонів.
    • Переглядайте фотографії в журналах про стиль або в Інтернеті, щоб отримати більше ідей щодо бажаних типів локонів. Ще краще, якщо ви зможете сфотографуватися з вами до перукарні. Ваш стиліст може сказати вам, як ваш тип волосся реагуватиме на різні типи хімічних завивок.
  3. Попросіть цифрову або «гарячу» завивку, якщо ви хочете розпустити кучері з густим волоссям. Існує два основних варіанти хімічної завивки: цифрова або «тепла» хімічна завивка та холодна або лужна хімічна завивка. Застосовуючи гарячу завивку, волосся спочатку готують до релаксатора, потім обробляють гарячим випрямлячем, температура залежно від довжини та товщини волосся.
    • Цифрова завивка підходить лише для густого волосся. Вони утворюють більш пухкі кучері у формі хвилі і не мають кучерявих штопів.
    • Загальний процес цифрової завивки займає близько 3-4 годин і є дорожчим, ніж холодна завивка.
    • Цифрова завивка в основному менше шкодить вашому волоссю, ніж холодна завивка, і вам потрібно менше засобів для укладання, щоб утримувати локони.
  4. Попросіть «холодну» хімічну завивку, щоб отримати більш щільні локони на будь-якій текстурі волосся. Якщо у вас немає густого волосся, ваш єдиний варіант - це холодна завивка. У цьому виді хімічної завивки ваше волосся змочують лужним складом, а потім щільно обертають навколо валиків, щоб створити локони. При холодній завивці можна зробити кучері ближче до коренів волосся, і вони підходять для всіх типів волосся.
    • Хоча спочатку холодна завивка може виглядати менш природною, з часом вони трохи розслабляються.
    • Вам слід частіше використовувати засоби, що підсилюють локони, на холодній завивці, але загальний процес коротший і доступніший.
  5. Зачекайте 2-3 дні, перш ніж мити свіже завивку волосся. Після нанесення хімічної завивки вашому волоссю знадобиться час, щоб адаптуватися до хімічних речовин та пошкоджень, які вони зазнали під час лікування. Вашим локонам також слід приділяти якомога більше часу на закріплення - миття волосся занадто рано після отримання хімічної завивки може зробити ваші локони менш очевидними.
    • Використовуйте для завивки волосся шампуні, кондиціонери та засоби для укладання волосся. Використовуйте білковий кондиціонер, щоб допомогти волоссю відновити поживні речовини, втрачені в процесі хімічної завивки.
  6. Не натирайте волосся сухим рушником, коли воно мокре. Щоб волосся не стало кучерявим і не заплуталося, після душу обережно протріть насухо тканину з мікрофібри, замість того, щоб терти. Просто висушіть її досить, щоб вона не капала мокрою, і дайте їй просохнути на повітрі.
    • Якщо у вас холодна завивка, нанесіть на волосся, якщо вони ще вологі, крем або розчин, що підсилює локони, і дайте їм висохнути на повітрі.
    • Не сушіть волосся феном і не використовуйте плоску праску, якщо вона хімічно завита. Занадто багато тепла може пошкодити хімічну завивку.
  7. Уникайте барвників та хлору, якщо у вас хімічна завивка. Все, що містить багато хімічних речовин, наприклад, колір волосся або хлору, може негативно вплинути на вашу хімічну завивку, зробити її сухою та пошкодженою. Зачекайте принаймні місяць, перш ніж фарбувати хімічну завивку.
    • Якщо ви любите плавати, одягніть шапочку для душу, щоб назавжди захистити себе від хлору, поки хімічна завивка врешті-решт не виросте і не зникне.
  8. Кожні три місяці підстригайте волосся, щоб додати блиску кучерям. У вас може виникнути спокуса не стригти волосся, щоб спробувати зберегти завивку довше. Щоб локони, які там є, були живими та здоровими, підстригайте волосся кожні три місяці.
    • Якщо ваше волосся швидко росте, верх, швидше за все, випрямиться, а нижні кучері з часом будуть виглядати дещо розпушеними. Більшість хімічних завивок повністю зникають приблизно через півроку.

Поради

  • Спробуйте різні техніки, щоб побачити, який метод накручування волосся найкраще вам підходить, і проконсультуйтеся зі своїм стилістом, щоб отримати більше ідей.