Сковороди для смаження

Автор: John Pratt
Дата Створення: 17 Лютий 2021
Дата Оновлення: 2 Липня 2024
Anonim
сковорода с антипригарным покрытием
Відеоролик: сковорода с антипригарным покрытием

Зміст

Наліпки на горщик - це китайські вареники, які часто смажать і прилипають до сковороди під час смаження (звідси і назва). Вони також є смачними пакетами солоних ласощів, які можна подати як аперитив, як частину їжі або як закуску практично з будь-якого приводу. Щоб навчитися готувати наклейки на горщик, виконайте наступні дії.

Інгредієнти

  • Китайські пельмені
  • 2 ст. олія (кунжутна, арахісова, оливкова або рослинна олія)
  • Вода

Крок

Частина 1 з 2: Підготовка вареників та каструлі

  1. Виготовлення наклейок на горщик. Приготування пельменів може бути цікавим заняттям перед обідом. Але готові до вживання заморожені вареники теж можуть бути дуже смачними.
  2. Приготування соусу для занурення. Традиційно наклейки на горщики подають із смачним соусом для занурення. Цей соус зазвичай виготовляється з 2/3 соєвого соусу, 1/3 китайського рисового оцту, свіжого тертих або подрібнених імбирних сиропов та кунжутного масла, часто з гарніром з подрібненої цибулі-цибулі. Якщо ви хочете, щоб він був пікантнішим, приправте його самбалом.
  3. Нагрійте вок або сковороду на середньому вогні. Переконайтеся, що сковорода дуже гаряча. Щоб перевірити це, капніть у каструлю трохи води. Якщо він негайно випарується гучним сплеском, то сковорода досить гаряча.
  4. У каструлю або вок влийте дві столові ложки олії. Визначити тип олії можна самостійно. Для більш автентичного китайського рецепту використовуйте арахісове або кунжутне масло, але ви також можете використовувати рослинне масло або оливкову олію. Найбільш корисною є оливкова олія (вона містить найбільше здорових жирів - ненасичених жирів - з усіх видів олії). Нагрівати олію протягом декількох хвилин (можуть утворитися деякі бульбашки)
  5. Покладіть наклейки на горщик у каструлю. Ви повинні переконатися, що між кожною наклейкою на горщик є достатньо місця і щоб вони не перекривались. Якщо вони перекриваються під час варіння, практично неможливо відокремити їх, не зламавши (спричиняючи випадання смачної начинки)

Частина 2 з 2: Стікери для горщиків для смаження

  1. Смажте наліпки на горщику в олії. Смажте вареники приблизно 5 хвилин, або поки дно наліпки на горщику не почне ставати золотисто-коричневим.
  2. Покладіть приблизно 3 ст. води в каструлі або воку. Відразу після виливання у воду накрийте каструлю щільно закривається кришкою. Пара, що створюється водою, пропарюватиме пельмені наскрізь. Важливо використовувати кришку, яка не дозволяє повітрю виходити - якщо виходить пар, готування наклейок з горщика займе більше часу і розм’якне.
  3. Готуйте вареники на пару, поки вся вода не випарується. Ви почуєте тріщини, і наклейки на горщику придбають золотисто-коричневий колір. Традиційно пускати вареники лише внизу.
    • Якщо ви віддаєте перевагу повністю підрум’янити їх, обережно підніміть їх шпателем і переверніть.
    • Якщо ви хочете, щоб вони були ще чіткішими, зніміть кришку з каструлі і варіть вареники на середньому вогні.
  4. Зніміть вареники з вогню. Покладіть вареники на тарілку і негайно подавайте (гарячі трубопроводи найкращі)
  5. Готові.

Поради

  • Ви можете смажити обидві сторони, якщо хочете.
  • Постарайтеся не смажити занадто багато відразу, інакше деякі можуть згоріти, і ви не витягнете їх усіх досить швидко.
  • Їх не просто називають "наклейками на горщик" - вони тримаються на сковороді. Тефлонові каструлі, а ще краще - чавунні каструлі від цього страждають набагато менше, так що ви можете легше перевертати пельмені.
  • Не смажте наклейки на горщик занадто довго, інакше вони пригорять.

Потреби

  • Вок або фритюрниця
  • Шпатель