Видаліть лобкове волосся навколо піхви

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 21 Червень 2024
Anonim
Without sweetness or razors to remove pubic hair and the whole body from the roots without pain
Відеоролик: Without sweetness or razors to remove pubic hair and the whole body from the roots without pain

Зміст

Багато жінок вирішують доглядати за своїм лобком, видаляючи деякі або всі лобкові волосся. Існує кілька способів зробити це безпечно, незалежно від того, чи хочете ви запобігти вростанням волосся, або якщо у вас є гігієнічні чи естетичні причини. Ви можете поголити волосся на лобку вдома, видалити їх за допомогою депіляційного крему або використовувати холодний віск. Або якщо ви хочете отримати експертну допомогу, ви можете також видалити її за допомогою гарячого воску або лазерного пристрою.

Крок

Спосіб 1 з 5: Голіться

  1. Вирішіть, яку частину ви хочете поголити. Не потрібно голити все волосся на лобку. Залежно від причини, за якою ви його голите, ви можете або поголити лише зону бікіні (тобто ту частину, яка видно при носінні бікіні), або видалити все волосся. Виберіть кількість волосся, завдяки якому вам буде добре: наприклад, ви можете не видаляти волосся на статевих губах або навколо заднього проходу. Робіть те, що вам комфортно!
    • Якщо ви хочете, ви навіть можете поголити фігури на лобкових волоссі, наприклад, трикутник або квадрат!
  2. Підстрижте волосся перед тим, як голити їх. Будьте обережні, щоб не наблизитися до шкіри, інакше ви не можете поранитись. Використовуйте ручне дзеркало, щоб ви могли це чітко бачити, і припиніть відсікання, якщо вам здається, що ви наближаєтесь до своєї шкіри. Мета - вкоротити волосся, а не стригти їх до кінця.
  3. Прийміть теплу ванну або душ протягом 5-10 хвилин перед голінням. Тепла вода робить вашу шкіру м’якшою, а фолікули волосся розслаблюють, роблячи це приємнішим досвідом.
  4. Перед голінням відшелушіть, щоб запобігти вростанням волосся. Вибирайте м’який відлущуючий крем, бажано з натуральними інгредієнтами. Нанесіть засіб круговими рухами і дуже обережно скрабуйте протягом 30 секунд. Потім змийте його теплою водою.
    • Не чистіть і не голіться, якщо у вас є відкриті рани або якщо ваша шкіра обгоріла від сонця.
  5. Нанесіть крем або гель для гоління. Будьте обережні, щоб не потрапити піна у піхву. Нанесіть крем лише на зовнішню сторону статевих губ, наносячи трохи більше, якщо потрібно. Використовуйте прозорий крем для гоління або гель, щоб ви могли побачити, де волоски.
    • В екстрених випадках ви також можете скористатися кондиціонером, хоча вам не слід звикати до цієї звички, оскільки він не має зволожуючих властивостей більшості кремів для гоління.
    • Не використовуйте мило або шампунь замість крему для гоління.
  6. Використовуйте гостру бритву. Подумайте про те, щоб отримати нове лезо, якщо ви збираєтеся голити лобкове волосся. Візьміть бритву, якою ви звикли, і пам’ятайте, що чим більше лезо, тим складніше буде з ним впоратися.
    • Для полегшення можна скористатися бритвою з зволожуючою смужкою. Тоді гоління буде швидшим і плавним.
  7. Розтягніть шкіру однією рукою. Хитра річ у голенні волосся на лобку полягає в тому, що ваша піхва має мало прямих, рівних поверхонь. Створіть рівну поверхню, м’яко розтягуючи шкіру недомінуючою рукою, а потім голіться домінуючою рукою.
  8. Голіться у напрямку росту волосся. Якщо ви голитеся з ростом волосся, а не проти нього, ви запобігнете вростанням волосся. Голіться повільно і рівномірно, не поспішаючи. Регулярно прополіскуйте бритву, щоб позбутися застряглих волосків для більш плавного результату.
  9. По закінченні промийте шкіру. Видаліть весь крем для гоління та волосся. Якщо ви випадково порізалися під час гоління, теж змийте кров, і не хвилюйтеся! Невеликий виріз - це нормально. Однак, якщо ви серйозно поранились, зверніться до травмпункту.
  10. Втирайте на шкіру трохи дитячого масла або гелю алое вера для пом’якшення. Дитяче масло також допомагає при проривах, але гель алое вера краще для чутливої ​​шкіри. Застосовуйте його до тих пір, поки вся область не буде тонко покрита. За потреби подайте заявку пізніше.
    • Не використовуйте після гоління або звичайний зволожуючий лосьйон, оскільки він може жахливо жалити!

Спосіб 2 з 5: Використання крему для депіляції

  1. Перед нанесенням крему коротко підстрижте волосся. Будьте обережні з ножицями, щоб не нашкодити собі. Якщо ви помітили, що ножиці наближаються до вашої шкіри, припиніть різати.
  2. Перед початком випробуйте трохи крему на руці. Перш ніж використовувати незнайому речовину, завжди добре спробувати її на невеликій ділянці шкіри. Для цього використовуйте руку або стегно, щоб побачити, чи не викликає крем почервоніння, біль або якусь іншу негативну реакцію. Не використовуйте крем у лобку, якщо це сталося!
    • Зачекайте 24 години після тесту, перш ніж використовувати крем у лобку.
  3. Не використовуйте крем на чутливих ділянках. Якщо під час тесту ви не отримали негативної реакції, ви, напевно, можете безпечно використовувати крем для волосся на лобку. Однак дотримуйтесь запобіжних заходів, щоб крем не потрапив у вашу піхву. Використовуйте крем лише для видалення волосся на зовнішній стороні піхви, але переконайтеся, що він не потрапляє на внутрішню частину статевих губ.
  4. Нанесіть тонкий шар крему шпателем, що входить в упаковку. Нанесіть крем плавно і рівномірно, стежачи за тим, щоб він ніде не накопичувався. Дотримуйтесь інструкцій на упаковці та мийте руки після використання. Ніколи не намазуйте крем на найбільш чутливі частини! Швидше дотримуйтесь своєї лінії бікіні.
    • Якщо якийсь крем потрапив між статеві губи, негайно змийте його.
  5. Зачекайте рекомендованого часу. Час очікування різниться в залежності від типу крему для епіляції. Встановіть будильник і переконайтеся, що ви можете зняти крем відразу, коли час закінчиться.
    • Глибокі лінії слід знімати через 8-10 хвилин.
    • Віт повинен діяти протягом 5-10 хвилин.
  6. Змийте його під душем. Увімкніть душ і обережно змийте будь-який крем для депіляції. Все витріть мочалкою. Ваше волосся повинно зливатися з кремом. Якщо ні, почекайте 24 години та повторіть спробу.

Спосіб 3 з 5: Холодний віск

  1. Придбайте набір для епіляції воском. Ви можете придбати набори з воском в аптеці або супермаркеті. Набір зазвичай містить віск кілька разів. Знайте, що існують різні набори для різних частин тіла, тому переконайтеся, що набір, який ви купуєте, підходить для волосся на лобку.
    • Набір воску коштує від 5 до 15 євро.
  2. Підстрижте волосся так, щоб вони були довжиною близько півдюйма. Якщо ваше волосся занадто довге, вам буде важче його витягнути, або воно буде сильно боліти, тому що ви витягуєте волосся в різні боки. Якщо ваше волосся занадто коротке, воскові смужки мають менший зчеплення, і воскова епіляція буде поганою.
    • Потрібно просто обрізати волосся, яке ви хочете нанести воском. Вирішіть, чи хочете ви все витягти, або просто видаліть волосся з лінії бікіні.
  3. Запобігайте вростанням волосся та зменшуйте біль, відлущуючи спочатку. Перед епіляцією воском видаліть мертві клітини шкіри за допомогою пілінгового крему або відлущувальної рукавички.
  4. Прогрійте холодні воскові смужки між руками. Натріть воскові смужки руками, щоб зігріти їх теплом свого тіла. Тоді віск краще прилипає до вашого волосся. Не нагрівайте їх в мікрохвильовці або в гарячій воді - тепла вашого тіла достатньо, щоб вони зігрілися.
  5. Нанесіть на шкіру дитячу присипку. Дитяча присипка допомагає вбирати вологу з вашої шкіри, завдяки чому смужки легше прилипають до неї.
  6. Розтягніть шкіру. Це особливо важливо при епіляції воском, оскільки ви збираєтеся натягнути шкіру. Використовуйте свою не домінуючу руку, щоб зберегти шкіру якомога підтягнутою. Це може трохи зашкодити, але не дуже. Зберігайте шкіру трохи підтягнутою, якщо вона дійсно болить.
  7. Нанесіть воскову смужку і потріть ростом волосся, щоб притиснути її вниз. Переконайтеся, що воскова смужка міцно прикріплена до вашої шкіри. Потріть його так, щоб усі кути та краї були закріплені.
  8. Потягніть швидко. Не бійтеся болю - епіляція воском болить, але якщо повільно знімати смужку, вона не вдасться, і її доведеться робити ще раз. До того ж повільне потягування ще більш болюче. Уявіть, як зняти пластир зі шкіри і зробити це одним рухом.
    • Зробіть глибокий вдих і витяг, відриваючи воскову смужку, щоб відволіктися від болю.
  9. Пом'якшити шкіру дитячим маслом або гелем алое вера. Якщо у вас чутлива шкіра, алое вера пом’якшить шкіру після холодного воску. Нанесіть тонкий шар і повторіть це, коли це необхідно. Ніколи не використовуйте лосьйон після гоління або звичайний лосьйон, оскільки він може бути дуже болючим і пересушити шкіру.

Метод 4 з 5: Отримайте професійний віск

  1. Не голіться за три тижні до епіляції воском. Якщо ви голитеся регулярно, але хочете перейти на епіляцію воском, не голіться протягом трьох тижнів, щоб волосся могло рости. Якщо ви ніколи раніше не видаляли лобкове волосся, спочатку пострижіть його трохи коротше. Ідеальна довжина - 0,5 см.
  2. Визначте, який тип епіляції воском ви хочете. Існує два типи: лінія бікіні (яка видаляє волоски зверху та з боків піхви) та бразильський віск (який видаляє все). Визначтеся, скільки волосся ви хочете видалити, і виберіть, який тип ви хочете.
    • Якщо ви тільки починаєте, не приймайте бразильський віск відразу, оскільки це може бути дуже боляче. Почніть повільно, зробивши кілька разів епіляцію бікіні.
  3. Знайдіть салон краси, де вам буде комфортно. Ознайомтеся з косметологами та салонами епіляції поблизу вас. Найпростіший спосіб знайти місце - зателефонувати всім косметологам і запитати, чи не водяться вони теж. Запитайте, як вони це роблять, як вони гарантують гігієну та скільки коштує епіляція воском.
    • Залежно від того, де ви живете, професійна епіляція воском коштує від 25 до 80 євро.
  4. Візьміть знеболювальний засіб, перш ніж отримувати воску. Епіляція воском ніколи не буває безболісною, але біль можна контролювати. Прийміть звичайну дозу знеболюючих препаратів, щоб підготуватися до сеансу. Якщо у вас низький больовий поріг, візьміть із собою кілька знеболюючих препаратів після лікування. Не приймайте більше стандартної дози, перш ніж отримувати воску.
  5. Не хвилюйтеся, що під час лікування ви будете почувати себе незручно. Вперше отримання професійної воскової епіляції може викликати почуття дискомфорту або нервозності через роздягання з незнайомцем - але не хвилюйтеся! Вам допоможе фахівець.
    • Якщо після декількох разів усе одно вам не комфортно, спробуйте слухати музику або аудіокнигу під час лікування. Тоді ви можете зосередити свою увагу на чомусь іншому.
    • Якщо косметолог змушує вас почувати себе некомфортно або якщо він / вона робить щось недоречне, якнайшвидше вийдіть і повідомте про це менеджеру або поліції.
  6. Видихніть, коли воскова смужка знята. Хоча це легко зробити, епіляція воском може спричинити біль. Не сточіть зуби і не стягуйте м’язи, інакше це лише погіршить ситуацію. Швидше концентруйтесь на своєму диханні, коли смужки відриваються.
    • Кажуть, менше болить, якщо відразу після менструації ви отримуєте епіляцію воском!
  7. Одягніть зручну білизну та спідницю або вільні штани. Ваша шкіра залишатиметься чутливою деякий час після процедури. Підготуйтеся до такої чутливості, надівши м’яку бавовняну білизну та спідницю або вільні штани.
    • Не носіть вузькі штани або нижню білизну принаймні протягом доби після епіляції воском.
  8. Скраб через тиждень після лікування. Щоб зберегти вашу лобкову область гладкою та запобігти подразненню або врослому волоссю, ви можете через тиждень відшарувати шкіру мочалкою.

Метод 5 з 5: Інвестуйте в лазерну епіляцію

  1. Не думайте про лазерну епіляцію, якщо у вас дуже світле волосся або смаглява шкіра. Лазерна епіляція найкраще працює на світлій шкірі з темним волоссям. Якщо ваше волосся занадто світле, лазер не може знайти фолікули волосся (що необхідно для лазерної епіляції). Якщо ваша шкіра занадто темна, лазер може прийняти вашу шкіру за фолікули волосся і обпекти шкіру.
    • Нові лазери, такі як Nd: YAG, ефективніше працюють на темних типах шкіри, але спочатку переконайтеся, що ви запитуєте, чи є у салоні, до якого ви хочете піти, цей лазер.
  2. Відкладіть гроші на лазерну епіляцію. Середня ціна лазерної епіляції залежить від того, чи хочете ви лише видалити зону бікіні, чи хочете позбутися всього волосся на лобку. Середня ціна епіляції бікіні починається з € 85 за процедуру. Депіляція всієї лобкової області починається з € 150 за лікування.
  3. Не вощіть волосся воском принаймні протягом 4 тижнів перед тим, як проводити лазерну епіляцію. При лазерній епіляції волосяні фолікули повинні бути цілими, а за допомогою воскової епіляції ви видаляєте волосяні фолікули. Забезпечте успішну лазерну епіляцію, не виконуючи епіляцію воском як мінімум за місяць до цього.
  4. Голіться під час підготовки до лікування. Щоб зробити лазерну епіляцію якомога успішнішою, за ніч до лікування потрібно поголити все волосся на лобку. Не використовуйте депіляційний крем, оскільки хімічні речовини в ньому можуть викликати біль або подразнення в поєднанні з лазером.
  5. Не відчувайте дискомфорту. Ви можете нервувати або трохи боятися бути оголеною з незнайомцем, але не хвилюйтеся. Ви маєте справу з експертами. Якщо ви хочете відволіктися, послухайте звук, який видає лазер.
    • Якщо особа, що працює з лазером, робить або каже щось невідповідне, закінчіть сеанс якомога швидше та повідомте про це керівнику або поліції.
  6. Скажіть практикуючому, якщо болить. Лазерна епіляція зазвичай здається легкою, трохи неприємною ін’єкцією. Якщо болить або дуже жарко, скажіть практикуючому, щоб він міг знизити інтенсивність. Не думайте, що ви не отримаєте своїх грошей - якщо вони щипають, це працює!
  7. Не дивуйтеся, якщо волосся почне випадати. Лазерна епіляція видно не відразу. Потрібно близько 2 тижнів, щоб ефект проявився, а до того часу ваше волосся буде рости як зазвичай. Через 2-3 тижні волоски випадуть. Потім ви можете поголити його знову.
  8. Підготуйтеся до декількох процедур. Лазерна епіляція може зажадати від 1 до 10 процедур, поки все волосся не буде остаточно видалено. Більшості людей потрібно близько 6 процедур.

Попередження

  • Будьте дуже обережні, якщо ви голите або епілюєте волосся лобком, поки у вас менструація, оскільки лобкова область дуже чутлива.
  • Завжди використовуйте чисті матеріали. Не використовуйте старе або іржаве лезо, інакше ви можете отримати травму.