Бути сексуальною та стильною

Автор: Robert Simon
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК СТАТЬ СЕКСУАЛЬНЕЕ/СЕКСУАЛЬНОСТЬ/КАК ПОНРАВИТЬСЯ МУЖЧИНЕ
Відеоролик: КАК СТАТЬ СЕКСУАЛЬНЕЕ/СЕКСУАЛЬНОСТЬ/КАК ПОНРАВИТЬСЯ МУЖЧИНЕ

Зміст

Визначення `` сексуальна '' - це `` Наявність сексуально привабливих або цікавих якостей ''. А визначення `` стильний '' - це `` Наявність якостей, які роблять когось чи щось особливе та привабливе ''. Очевидно, що два поняття дуже схожі один на одного. Отже, хоча більшість людей вважають сексуальність та стильність двома дуже різними якостями, цілком можливо бути сексуальністю та стильністю одночасно.

Крок

Частина 1 з 2: Плаття сексуальне та стильне

  1. Не виставляйте занадто багато. Хоча важливо вірити у своє тіло, залишити щось на уяві може бути дуже ефективним. Показувати лише частину свого тіла одночасно - це сексуально і стильно.
    • Наприклад, якщо ви хочете виділити груди, прикрийте ноги та талію. Або якщо ви пишаєтеся своїм животом і хочете його продемонструвати, надіньте вбрання, яке підкреслює вашу талію, але також не оголює стегна або груди.
    • Це правило стосується як чоловіків, так і жінок, оскільки занадто велика кількість грудей або ніг зробить обидві статі менш стильними.
  2. Створіть збалансований вигляд. Це означає складання нарядів, які зосереджуються лише на одній області, яка вам здається сексуальною.
    • Для жінок це може означати залишити голі ноги і надіти кокетливу міні-спідницю або шорти, поєднані з топом з довгими рукавами або блузою з не надто глибоким вирізом. Потім можна поєднати цей образ з індивідуальним піджаком та вільною курткою.
    • Маленька чорна сукня з вражаючим намистом або простою сережкою - це позачасовий, стильний вигляд.
    • Для чоловіків збалансований вигляд може означати носіння сорочки з коміром, яка трохи розстібнута у верхній частині, з сорочкою знизу та відповідними брюками. Або довгі шорти та проста футболка.
    • Чоловікам слід уникати демонстрації волосся на грудях, оскільки це не є ні сексуально, ні стильно.
  3. Будьте креативні з кольором. Чудовим способом проявити впевненість і вишуканість є включення привабливих поєднань кольорів у ваші вбрання.
    • Підбирайте кольори, виходячи з вашого тону шкіри. Витончені відтінки, такі як фіолетовий і темно-зелений, чудово виглядають на холодних тонах шкіри. Металевий і неоновий чудово виглядають на теплих тонах шкіри. А яскраві, яскраві кольори чудово виглядають на нейтральних тонах шкіри.
  4. Визначте талію. Визначення талії - чудовий спосіб продемонструвати свою фігуру, не показуючи шкіру.
    • Жінки можуть зробити це за допомогою тонкого пояса над сукнею або топа, який ви заправляєте на талію. Якщо ви вирішили надіти розпущений топ, поєднайте його зі спідницею, яка відповідає вашій формі, або з чорними гетрами.
    • Чоловіки можуть це зробити, заправляючи сорочку в джинси або штани та одягаючи тонкий шкіряний ремінь.
  5. Бувай здоров. Ніщо не набагато стильніше і сексуальніше, ніж той, хто докладає зусиль для збереження своєї зовнішності.
    • Жінки повинні голити ноги, одягаючи спідниці та шорти. Манікюр, незалежно від того, робиться це вдома або в нігтьовому салоні, також покаже, що ви дбаєте про свій зовнішній вигляд і дотримуєтесь гігієни.
    • Чоловіки повинні тримати бороду підстриженою та акуратною. Приємний аромат додасть нотки класу навіть самому повсякденному вбранню.

Частина 2 з 2: Веде себе сексуально, але стильно

  1. Дотримуйтесь гарної постави. Бути сексуальною, але стильною - це більше, ніж просто одяг, який ви носите. Мова йде про те, як ти ходиш і натрапляєш на інших. Тож уникайте нетривалої постави або сідайте, як багато. Це не дуже впевнене, стильне ставлення. Зосередьтеся на підтримці гарної постави, щоб ви могли виглядати привабливо та вишукано.
    • Робіть це, тренуючи хорошу поставу, коли сидите. Тримайте ноги рівно на підлозі. Уникайте схрещування ніг. Тримайте щиколотки перед колінами. Закатайте плечі вниз і розслабтеся. Між спинкою колін і передньою частиною стільця має бути невеликий простір.
    • Також слід практикувати гарну поставу, коли стоїш. Встаньте прямо, відсунувши плечі. Тримайте ноги на ширині плечей, а коліна злегка зігнуті. Несіть свою вагу переважно на м’ячах ніг. Нехай ваші руки звисають по боках і тримайте голову вирівняною до плечей.
  2. Слідкуйте за своїми манерами. Хороші манери показують, що у вас є почуття класу. Існує два типи манер, манери та манери за столом.
    • З манерами ви показуєте іншим, наскільки ви можете бути ввічливим і уважним. Не розмовляйте під час фільму чи шоу. Скажіть «пробачте», якщо ви когось наткнетесь, і «здоров’я», якщо хтось чхає. Уникайте перебивати когось, коли вони говорять.
    • Під час бесіди це також демонструє гарні манери представлятись комусь на ім’я та відповідати на всі запитання позитивно та посміхаючись. Закінчіть розмову, сказавши людині, що приємно було з ними познайомитись, і, якщо це можливо, зателефонуйте іншій людині на ім'я на прощання.
    • Манери за столом, безумовно, також є ознаками класу. Завжди кажіть «будь ласка», «спасибі», «здоров’я» та «пробачте». Не починайте їсти, поки господар не буде сидіти за столом і не жуйте рот, коли жуєте. Не відводьте лікті від столу, не дуйте ніс за стіл і не рвіть під час їжі. Зробіть комплімент шеф-кухареві, якщо ви гості.
  3. Уникайте драми. Це означає, що ви не повинні висувати свої проблеми публічно або викликати конфлікт з іншими. Не дійте імпульсивно. Подумайте, перш ніж діяти, і зосередьтеся на усуненні або стримуванні конфлікту між собою та іншими.
    • Спробуйте заспокоїти можливу драму і рухатися далі. Це покаже, що ви здатні вирішувати будь-які конфлікти зі стилем. Відповідайте пізніше, приватно, і обговоріть це питання безпосередньо з людиною. Викликання сцени призведе лише до складної ситуації. Покажіть, наскільки стильним ви можете бути, залишивши драму вдома.
  4. Фліртуйте з впевненістю. Не бійтеся проектувати впевненість, коли фліртуєте особисто та за допомогою текстових повідомлень. Однак не будьте надто явними чи прямими. Спробуйте знайти баланс між добротою і розслабленістю.
    • Подивіться людині в очі, дайте йому посмішку і скажіть "Привіт" або "Як справи?"
    • Почніть розмову з компліменту, наприклад: "О, цей одеколон чудовий" або "Це приємні сонцезахисні окуляри".
    • Як тільки ви з’ясуєте ім’я іншої людини під час розмови, часто використовуйте це ім’я. Це змусить іншу людину почуватися визнаною та обраною вами стильно та сексуально.
    • Не кажіть занадто багато про себе. Проявіть справжній інтерес до іншої людини і задайте їм подальші запитання, щоб продовжити розмову.
    • Закінчіть розмову невеликою загадкою. Особливо під час флірту важливо змусити іншу людину дізнатися більше. Тримайте розмову короткою, вимовляючи щось на кшталт: «Це було приємно, але я маю піти». Або: «Вибачте, якщо коротко, але подивіться на час. Я мушу йти.'
    • Завжди кажіть «до побачення» або «Сподіваюсь, що побачимось скоро», щоб розмова закінчилася стильно.