Як бути хіпі в юному віці

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 18 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як бути хіпі в юному віці - Суспільство
Як бути хіпі в юному віці - Суспільство

Зміст

Ви занадто юні, щоб водити Фольксваген. Занадто молоді, щоб подорожувати до стражденним націям. Що ви можете зробити в підлітковому віці? Я покажу вам! Перегляньте позначені моменти в цій статті, перш ніж скласти своє враження.

кроки

  1. 1 Придбайте належне оздоблення. У вас повинно бути хоча б 3 предмета пофарбованої одягу, 5 блуз з стрічками, 1 пара штанів-кльош і, якщо ви дівчина, 3 довгі розлітаються спідниці. Тим не менш, це просто пропозиція і ви можете одягатися так, як вам подобається. Такі предмети одягу можна відшукати в вінтажних магазинах або коміссионках. Пошукайте в місцевих магазинчиках! Ще, не носіть тільки чорний колір (хоча він не виключається, якщо ви його дуже любите), не бійтеся яскравих кольорів! Самовиражатися! В основі статусу хіпі - правильний зовнішній вигляд. Ніхто не дізнається, що ви - хіпі, якщо ви не будете одягатися відповідним чином! Ми всі повинні прагнути з природного і милому увазі! В'єтнамки - непогана альтернатива сандаль і ходіння босоніж.
  2. 2 Подумайте про своє волосся. Як дівчата, так і хлопці повинні відростити якомога більше довге волосся. Дівчата можуть зробити коротку стрижку з нерівною лінією або окремими пасмами, тому що вона незвичайна. Мити волосся, звичайно, потрібно, але користуйтеся натуральним шампунем. Не всі дівчата в захваті від довговолосих хлопців, але чисті і доглянуті довге волосся ваблять багатьох дівчат, як магніт. Ще хлопці можуть відпустити бороду, як тільки стануть для цього достатньо дорослими. Бажано, таку ж довгу, як і ваше волосся. На жаль, багато навчальних закладів не дозволяють рослинність на обличчі, але зазвичай ніхто не робить зауважень через 3-х або 6-денний щетини.
  3. 3 Стати захисником тварин. Задумайтесь над вегетаріанством, а ще краще стати веганів! Протестуйте проти носіння хутра і шкіри і ніколи НЕ охотьтесь. Жертвуйте гроші в благодійні фонди по захисту тварин. З тваринами жахливо звертаються і ми повинні їх захистити.
  4. 4 Захищайте навколишнє середовище. Повторне використання матеріалів - це обов'язкова умова. Організуйте програму по повторній переробці в своїй школі. Розкажіть своїм батькам про перевагу купівлі флуоресцентних ламп. Харчуйтеся органічною їжею. Протестуйте проти вирубки лісу та глобального потепління. Ще вам слід приділити увагу деяким занять на свіжому повітрі - ходити в походи або в гори - щоб зрозуміти значення навколишнього середовища.
  5. 5 Слухайте групи для хіпі. Серед таких (але список не обмежується лише ними) -The Beatles, Canned Heat, Rolling Stones, Phish, Led Zeppelin, The Who, Боб Ділан * (дуже важливо), Джоан Баез, the Grateful Dead, The Black Angels, The Mamas and the Papas, Edward Sharpe and the Magnetic Zeros *, Jefferson Airplane, Кантрі Джо Макдональд, Crosby, Stills, Nash and Young *, Джимі Хендрікса, Керол Кінг, Боб Марлі, Філ Оукс, Дженіс Джоплін, Cream, Hot Tuna, The Doors, The Yardbirds, Ерік Клептон, The Allman Brothers Band, Hawkwind, Emerson, Lake & Palmer, The Eagles, Арло Гатрі, The Band, van der graaf generators, Camel, Traffic і т. д. Джонні Мітчелл також непогана, особливо її альбоми Ladies of the Canyon і Blue. * = Все ще актуально і модно на сьогоднішній день!
  6. 6 Не любите свою країну, а любите світ і засуджуйте уряд. Вони викидають купу грошей на руйнування! Це хіба правильно? НІ!
  7. 7 Виробіть свою думку про наркотики. У 1960-х наркотики були важливою частиною культури хіпі. Ви не зобов'язані прямо зараз говорити: "Я буду (або не буду) вживати наркотики все своє життя", але в певний момент доведеться вибирати, будете ви приймати їх чи ні.Вам зовсім не потрібно вживати наркотичні речовини, щоб бути вільним духом - просто замислюйтесь глибоко, читайте багато книг, які розглядають різні філософії життя та ідеї (Книги Германа Гессе були улюбленими творами хіпі в 60-х) і спілкуйтеся з друзями з різними поглядами - так ваші думки будуть яскравими і різноманітними. Пам'ятайте, що більшість хіпі воліють "природний кайф", якого можна досягти різними шляхами - від медитації до пішого туризму.
  8. 8 ЩО ВАМ ДІЙСНО ПОТРІБНО РОБИТИ, ЩОБ БУТИ хіпі - будьте тим, ким ви завжди хотіли бути. Не турбуйтеся про те, що подумають інші. Якщо тільки вони не схвалюють ваш стиль життя. Ходіть босоніж або носіть сандалі всюди, це дуже в дусі хіпі. І зробіть так, щоб ваша кімната і навколишні речі виглядали в стилі хіпі.
  9. 9 Основна ідея в тому, що хіпі - вільні люди. Ці рекомендації розповідають вам, що потрібно, щоб насправді стати хіпі, і як прикрасити свій образ життя, але пам'ятайте, що хіпі, перш за все, - вільні люди. Вам не потрібно слідувати правилам! Люди можуть називати вас брудним хіпі - просто пам'ятайте, що ви не самотні і є люди, які вас підтримують! Станьте хіпі в душі і все інше додасться. Але ще пам'ятаєте, що ця стаття завжди тут.
  10. 10 В основному, не існує правильного шляху бути хіпі і дуже неосвічене НАМАГАТИСЯ стати одним з них. Просто робіть те, що вважаєте правильним і не намагайтеся нав'язати собі цей стиль життя. Якщо щось не виходить, може, це просто не для вас.

Поради

  • Ключ до досягнення мети - мирна і любляча натура. Повністю живіть сьогоднішнім днем. Якщо вас щось засмутило, висловіть свій гнів, мирно погоджуючись або не погоджуючись.
  • Говоріть щось на кшталт "мир, любов, врятуйте китів". Живіть відповідно до переконань хіпі. Якщо вам пощастило і один з ваших батьків - хіпі, це полегшує справу.
  • Використовуйте такі слова і фрази: 'вписка', 'фенечки', 'цивил', 'олдові' і 'герла'. Будь-яку авторитетну фігуру називайте 'меном' і не бійтеся кліше.

попередження

  • Люди можуть не прийняти ваші погляди, але в цьому немає нічого страшного. Так само, як і ви не сприймаєте більшість авторитетних осіб, вони не приймають вас.
  • Зверніть увагу, що авторитетні люди можуть не дуже прихильно дивитися на хіпі, особливо, якщо це підлітки. Будьте уважні.
  • Більшість наркотиків - небезпечні і можуть призвести до тривалих проблем зі здоров'ям, включаючи рак, психологічні труднощі, пошкодження мозку, параною і смерть. Часто вони є незаконними і якщо ви потрапите на вживанні або володінні, поліція обов'язково забере їх і заарештує вас.

Що вам знадобиться

  • Сильна воля
  • Одяг за вищевказаною списку
  • Музика груп, перерахованих вище
  • Сміливість бути унікальним і не таким, як усі
  • пасивна натура
  • Любов, кохання
  • Пристрасть до світу
  • Любов до тварин