Як бути дивним

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 16 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
10 ЛЮДЕЙ С СУПЕРСПОСОБНОСТЯМИ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ
Відеоролик: 10 ЛЮДЕЙ С СУПЕРСПОСОБНОСТЯМИ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ

Зміст

Ви втомилися бути як всі? Виглядати як все? Тоді будьте дивним! Є безліч порад, як бути незвичайним, оригінальним, дивним або просто виділятися з сірої маси. Перестаньте думати про думку оточуючих і будьте готові показати свою потаємну сторону.

кроки

Частина 1 з 3: Правильно налаштуйтеся

  1. 1 Перестаньте думати про те, що думають інші. Якщо ви дійсно хочете бути незвичайною людиною, то вам, в першу чергу, потрібно перестати турбуватися про те, що інші думають про ваших вчинках. Ви не повинні боятися висловлювати свою індивідуальність, носити, що вам подобається, говорити, що думаєте, і жити таким життям, яким хочете. Якщо ви не перестанете надходити так, як хочуть інші, або робити речі, яких від вас чекають, ви ніколи не зможете бути дивним.
    • Звичайно, сказати «не хвилюйтеся, що про вас подумають» легше, ніж зробити, і ви не зможете перебудуватися за один день. Але варто почати крок за кроком рухатися до своєї мети, і в один прекрасний день ви зрозумієте, що вас абсолютно не хвилює, що про вас думають.
    • Один із способів полегшити цей процес - спілкуватися з людьми, які не засудять вас за те, що ви ведете себе не як всі, і поруч з якими вам завжди буде комфортно.
  2. 2 Не варто зі шкіри геть лізти, щоб сильно відзначитися. Щоб бути оригінальним, зовсім не обов'язково фарбувати волосся в рожевий колір, носити гавайську спідницю або співати йодль посеред уроку фізики - якщо, звичайно, це не те, чого ви дійсно хочете всією душею! Ви можете знайти свій власний спосіб бути оригінальним і при цьому не виглядати так, ніби ви занадто сильно намагаєтеся. Зосередьтеся на тому, яким ви хочете бути, а не якесь враження зробити.
    • Якщо ви будете дуже старатися виділитися, в якийсь момент вам може здатися, що ви перестали бути собою. Зрозуміло, якщо ваше внутрішнє «я» тільки і мріє про те, щоб дивувати і шокувати оточуючих, ніяких незручностей вам це не заподіє.
  3. 3 Якщо по-справжньому хочете бути дивним, будьте впевненим в собі. Багато хто вважає, що дивні люди - це одинаки, невдахи або просто не найщасливіші люди, але це не зовсім так. Щоб виділятися з натовпу, потрібна справжня впевненість в собі. Якщо ви хочете відступити від загальноприйнятих правил і бути іншим, вам потрібно бути задоволеним тим, хто ви і який ви. Спочатку потрібно відчути впевненість в собі, а вже потім діяти, інакше реакція людей на ваше поведінка може вас розчарувати.
    • Працюйте над тим, щоб любити себе таким, яким ви є, і пишатися своїми сильними сторонами. Складіть список того, що вам добре вдається, і радійте своїм успіхам.
    • Бути впевненим не означає бути ідеальним. Це означає бути задоволеним своїми сильними сторонами, але допускати наявність недоліків і працювати над тим, щоб позбутися над ними, якщо це можливо. Якщо в вас є щось, що вам не подобається, але чого ви можете змінити, наприклад ваш зріст, то для справжньої впевненості в собі вам потрібно попрацювати над тим, щоб прийняти ці недоліки.
    • Хоча впевненість в собі не з'являється відразу, ви можете зробити кроки для її появи. Один із кроків - це демонструвати абсолютну впевненість за допомогою мови тіла. Працюйте над тим, щоб триматися прямо, підтримувати зоровий контакт, не сутулитися і не дивитися в підлогу.
  4. 4 Будьте особистістю. Якщо ви дійсно хочете бути не таким, як усі, вам повинно бути комфортно проявляти свою індивідуальність. Це означає, що у вас повинен бути свій стиль, свої смаки і свою власну думку, і ви не будете підлаштовуватися під чужий уявлення про нормальність і оригінальності. Ви повинні бути в змозі з упевненістю озвучувати свої думки, не погоджуватися з популярними трендами і в цілому висловлювати власну думку, навіть коли простіше було б промовчати.
    • Якщо ви дійсно особистість, значить, ви готові бути складним і багатогранним людиною. Вам не потрібно бути ідеальним, але потрібно вміти спокійно визнавати свої помилки.
    • Бути особистістю - означає не бути веденим і не бути частиною натовпу. У той же час, вам не потрібно бути одинаком. Якщо ви просто робите те, що роблять інші дивні і не схожі на інших людей, це означає, що свою індивідуальність ви насправді не проявляєте.
  5. 5 Читайте і займайтеся самоосвітою. Якщо ви хочете бути оригінальним, вам потрібно мати достатню кількість знань, щоб у вас з'явилася можливість дивувати друзів цікавими фактами, коли вони найменше цього очікують. Незалежно від того, що ви любите - комікси, японську мову або геологію - читайте якомога більше по цій темі, щоб бути озброєним знаннями і фактами в будь-який момент.
    • Якщо ви начитана людина і в курсі останніх подій в світі, це робить вашу дивина більш «обґрунтованою». Інакше ви будете виглядати як людина, яка поводиться дивно просто заради того, щоб вважатися дивним.

Частина 2 з 3: Переходьте до дій

  1. 1 Не соромтесь. Одна із загальних рис, які об'єднують більшість дивних людей, - вони не соромляться. Вони з радістю знайомляться, спілкуються, діляться думкою з малознайомими людьми, пробують щось нове і завжди відкрито говорять, що думають і відчувають. Якщо ви занадто сором'язливі, щоб проявити свою індивідуальність вам непросто бути дивним. Звичайно, ви можете бути похмурим, вічно зануреним в себе типом, але якщо ви дійсно хочете відрізнятися від інших, будьте більш відкритим і покажіть людям, хто ви є насправді.
    • Вам зовсім не обов'язково бути балакучим або неймовірно енергійним, досить просто не боятися висловлювати свої думки, якими б дивними вони не здавалися.
  2. 2 Робіть непередбачувані речі. Оригінальні люди відрізняються тим, що роблять речі, яких ніхто не очікує. Незалежно від того, в компанії ви або сам по собі, приготуйтеся дивувати людей.Будьте настільки спонтанним, наскільки побажаєте, і знайте, що можете шокувати людей до глибини душі в найнесподіваніший момент. Пам'ятайте: якщо ви звичайна людина, всі думають, що знають, чого очікувати від вас в наступний момент. Ось кілька способів здивувати оточуючих:
    • Якщо відчуєте натхнення, почніть співати чи танцювати.
    • Почніть цитувати свій улюблений фільм або книгу.
    • Розповідайте людям несподівані факти про себе.
    • Здивуйте людей своїм умінням грати на музичному інструменті, говорити іноземною мовою або показувати карткові фокуси.
    • Будьте абсолютно непередбачуваним. Перебивайте друзів посеред розмови, щоб повідомити, що ви їли на обід або привести цікавий факт про своє улюбленому фільмі. (Багато хто не любить, коли їх перебивають, так що краще дати людині закінчити фразу.)
  3. 3 Будьте не надто ввічливим. Дивні люди - не самі соціальні істоти в світі. Якщо ви хочете бути дивним, постарайтеся по можливості бути трохи незграбним в тому, що стосується манер. Як правило, дивні люди є такими, бо не йдуть соціальним нормам. Один із способів відступити від соціальних норм - спілкуватися з людьми не так, як прийнято. Це справляє враження незграбного або неввічливої ​​поведінки, і зобразити його дуже просто. Ось кілька відмінних способів проявити незручність:
    • Коли хтось підходить і починає з вами розмову, підіть без пояснень.
    • Переказуйте ту ж історію тричі за одну розмову, кожен раз вибачаючись за повтор.
    • Розповідайте історії виключно особистого характеру першим зустрічним.
    • Отригніте в оточенні людей і не вибачайтеся.
    • Багато заїкайтеся і бурмочучи під ніс.
    • При кожній паузі в розмові голосно говорите: «Ой, як незручно!»
    • Починайте розмову з абсолютно незнайомими людьми, навіть коли бачите, що вони зайняті.
  4. 4 Спробуйте різні незвичайні захоплення. Якщо ви хочете бути не таким, як усі, ви не можете займатися у вільний час чимось нудним і пересічним. Хоча ви не повинні намагатися нові заняття тільки заради їх незвичайності, вам все ж варто відрізнятися від інших. Ваша несхожість на увазі готовність пробувати нові речі, причому такі, які не назвеш популярним хобі. Також вона має на увазі, що ви пробуєте захоплююче, своєрідне, кілька незвичне. Ось кілька варіантів захоплень, які допоможуть вам виділитися з натовпу:
    • фокуси;
    • твір коміксів;
    • гра на банджо або укулеле;
    • боді-арт;
    • вивчення складного або рідкісного іноземної мови.
  5. 5 Будьте активні надміру. Існує безліч способів бути дивним, наприклад бути похмурим одинаком або безглуздим чудиком, але ви можете спробувати фонтанувати енергією, який більшість оточуючих не володіють. Ця енергія допоможе вам ділитися з людьми своїми захопленнями, несподіваною інформацією і фактами і бути більш активними, ніж більшість з них. Якщо ви дійсно хочете бути не таким, як усі, гіперактивність - відмінний підхід.
    • Коли ви по-справжньому чимось збуджені, намагайтеся говорити дуже швидко. Одна з причин, чому деяких вважають дивними, - вони говорять не так, як інші.
    • Не бійтеся ділитися своїм натхненням або радісним хвилюванням з приводу чого-небудь. Не намагайтеся здаватися байдужим і стримувати свій ентузіазм.
    • Якщо вам не сидиться на місці і ваша активність рветься на волю, аж до того, що ви хочете застрибав посеред розмови, ніхто не забороняє вам цього зробити.

Частина 3 з 3: Робіть все можливе

  1. 1 Відволікайтеся на абсолютно звичайні речі. Наприклад, можна заявити своїм друзям, що стеля вам заважає. Можете навіть уточнити: «Він ніби ... завис там, нагорі». Продовжуйте на нього пильно дивитися ще кілька хвилин, абсолютно нерухомо. Ігноруйте будь-яке слово оточуючих або друзів найближчі пару хвилин. Чим звичайніше предмет, що отримала на вас настільки гіпнотичний вплив, тим краще.
  2. 2 Згадайте про мистецтво одягатися. Вам зовсім не обов'язково вбиратися абсолютно по-дурному, щоб виділитися з натовпу, але спробуйте одягатися так, щоб відчувати себе трохи несхожим на інших. Ви не зобов'язані носити довге чорне пальто і насунути на очі капелюха або блискуче рожеве плаття і посипані стразами туфлі на шпильках, якщо це не в вашому дусі. Однак якщо ви хочете, щоб ваша зовнішність негайно заявляла про вашу оригінальності, перестаньте озиратися на чужу думку і не бійтеся носити те, що вам подобається, будь то футболки з написами, джинси яскравих забарвлень, забавні аксесуари для волосся або незвичайний макіяж.
    • Зробіть незвичайну зачіску, яка буде відповідати вашому одязі. Використовуйте найстійкіший гель для волосся. Поставте волосся дибки або придумайте власну унікальну зачіску. Все залежить від вашої уяви.
  3. 3 Дайте ім'я неживого предмету. Носіть її з собою і розмовляйте з ними, як ніби це ваш приятель. Ведіть себе так, ніби ви з ним і справді найкращі друзі, а ті, хто кажуть, що ви розмовляєте з річчю, просто самі не в своєму розумі. Коли хто-небудь спробує вказати вам на ненормальність вашої поведінки, покажіть, що ви дуже обурені, розсерджені або ображені.
  4. 4 Говоріть з акцентом. Придумуйте слова і додавайте їх в мова або говорите зі дивним акцентом. Коли вас запитають, звідки ви, скажіть, що виросли на Чукотці. Найголовніше - імітувати акцент правдоподібно, а не просто бубоніти щось собі під ніс. Якщо ви будете переконливі, люди дійсно прийдуть в замішання і вирішувати, що ви дивний. Будьте обережні і не попадіться: якщо вже ви почали говорити з акцентом в присутності цієї людини, так і продовжуйте.
  5. 5 Медитуйте посеред холу готелю. Просто сядьте, з'єднайте долоні і закрийте очі. Реакція оточуючих вам однозначно сподобається. Якщо хтось спробує вас перервати, скажіть, щоб вам не заважали, так як ви на важливій зустрічі.
  6. 6 Ведіть себе дивно за обідом. Голосно висловіть своє обурення у вишуканому ресторані, тому що у них немає хот-догів і яблучного соку. Поки чекаєте своє замовлення, візьміть вилку і ніж, затисніть їх в кулаках вістрям вгору і барабаньте по столу. (Для різноманітності можете придумати свій власний ритм або партію для ударних.)
  7. 7 Ходіть колами і говорите самі з собою. Видавайте дивні звуки, малюйте руками в повітрі загадкові фігури, трусіть головою. Так ви однозначно будете виглядати дивним. Не робіть цього, якщо вам здається, що це не смішно або надто для вас.
  8. 8 Зробіть унікальні прикраси з паличок, жолудів, листочків або будь-якого сміття, який знайдете. Спробуйте продавати їх поруч зі школою або роздавати в подарунок людям. Навіть якщо прикраса дуже простеньке і виглядає як дитсадкові виріб, зробіть вигляд, ніби вклали в нього купу зусиль і фантазії.
  9. 9 Ходіть повільно. Рухайтеся, як ніби ви на іншій планеті або в уповільненому відео. Робіть все, як у півсні, немов ви перебуваєте десь далеко, і дуже скоро люди подумають, що ви дійсно дивний.
  10. 10 Придумуйте людям дивні прізвиська або зменшувальні імена. Навіть якщо у людини звичайне ім'я (наприклад, Іван), придумайте щось оригінальне (скажімо, Івантей або Іванопуло). Якщо людині не сподобається така версія його імені або ви не так добре знайомі, щоб придумувати імена, тим краще! Так само можете придумати прізвисько для самого себе і домагатися (без особливого успіху), щоб вас називали саме так.
  11. 11 Мурличьте собі під ніс або співайте в невідповідних місцях і в невідповідний час. Це ще один спосіб показати, що ви абсолютно непередбачуваний людина і можете вести себе дивно. Особливий ефект це справить в тиші або якщо хтось тільки що розповів серйозну або зворушливу історію. Можете навіть спробувати наспівувати собі під ніс на уроці під час контрольної, поки вчитель і однокласника не помітять, що ви робите.
    • Якщо спонтанне спів не для вас, спробуйте кулдикать, як індик, коли навколо буде особливо тихо.
  12. 12 Нюхайте несподівані предмети. Це ще один спосіб миттєво провести дивне враження. Наприклад, можете підійти до стіни, понюхати її та назвати будь-який запах: «Хммм ... пахне м'ятою». Можете навіть спробувати нюхати волосся оточуючих, хоча це розсердить їх або здасться образливим. Якщо хочете, щоб ситуація виглядала незграбною, можете нюхати самого себе.
  13. 13 Танцюйте як ненормальний в громадському місці, навіть без музики, а потім підіть, ніби нічого не сталося. Це черговий спосіб показати, що ви напевне з дивацтвами. Ведіть себе так, ніби у вас трапився раптовий «танцювальний напад» і ви намагаєтеся його подолати. Якщо оточуючі з подивом дивитимуться на вас або запитають, що ви робите, вдаючи, що нічого особливого не відбувається і ви поняття не маєте, про що вони.
  14. 14 Дивіться на людей, перш ніж заговорити з ними. Уважно стежте людині в очі секунд п'ять і лише потім заговорите: це точно справить враження! Часто люди бояться незручних пауз в розмові, а якщо ви будете мовчки витріщатися на них, важко уявити щось більш незручне. Потім можете сказати все, що вашій душі завгодно - ефект посилиться багаторазово!
    • Не втрачайте нитку розмови! Продумайте, що сказати далі. Вірте в себе і говорите все, що побажаєте. Поучитесь імпровізувати, щоб поліпшити цю навичку.

Поради

  • Не лізьте зі шкіри геть, Просто робіть те, чого НЕ роблять інші.
  • Якщо ви будете витріщатися на людей, це може привести до проблемам. Щоб цього не сталося, зробіть дивне обличчя, Наприклад відкрийте рот, як ніби не в змозі його контролювати. Тоді люди подумають, що ви з дивацтвами, а не що ви хочете їх «дістати».
  • використовуйте уява - правил не існує, можете робити, що забажаєте!
  • Спробуйте ставити цілі на шляху до того, щоб стати дивним. Наприклад, за наступний тиждень 10 раз спуститися сходами підстрибом або поговорити з трьома людьми, зображуючи акцент. Коли ви звикнете усвідомлено здійснювати дивні вчинки, ви побачите, що і підсвідомо станете менше боятися бути дивним.

попередження

  • На вас будуть косо дивитися.
  • Батьки можуть порадити вам піти до психолога, а то і до психіатра.
  • Про вас часто будуть пліткувати.
  • Люди стануть сміятися над вами.
  • Можливо, вас будуть виганяти з якихось громадських місць.
  • Людям може здатися, що ви просто прагнете привернути до себе увагу. Більшість тих, кого можна назвати дійсно дивними, повністю задоволені тим, хто вони є. Так що намагайтеся стати не тільки дивним, а й просто задоволеним собою, і ви досягнете і того, і іншого.
  • Вам доведеться вийти зі своєї зони комфорту.
  • Можливо, ви втратите своїх друзів.