Як цілуватися з людиною, який значно вище вас

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 27 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як практично користуватися Біблією - Олександр Попчук │Проповіді християнські
Відеоролик: Як практично користуватися Біблією - Олександр Попчук │Проповіді християнські

Зміст

Різниця в зрості зазвичай заважає цілуватися з людиною, який значно вище вас. Один з вас може злегка нахилитися, а другий встати навшпиньки. Це майже завжди забавно, але не завжди зручно. З якого б боку ви не знаходилися, наші поради допоможуть вам вирішити проблему різниці в зрості і зручно цілувати кохану людину.

кроки

Метод 1 з 3: Нерівні поверхні

  1. 1 Використовуйте нерівні ділянки. Якщо ви перебуваєте на нерівному ділянці місцевості, то можна стати трохи вище. Так різниця в зрості трохи скоротиться.
  2. 2 Станьте на бордюр. Якщо ви перебуваєте біля стоянки або посеред порожньої вулиці, підніміться на бордюр, щоб стати трохи вище. До того ж вашій другій половинці не доведеться дуже сильно нахилятися.
  3. 3 Ставайте на камені і пні. Якщо ви гуляєте в лісі або в парку, то завжди можна стати на пень або камінь, щоб скоротити різницю в зрості. Не виконуйте такої поради, якщо ви носите взуття на підборах або не дуже зручні туфлі. Будьте обережні, щоб не впасти.

Метод 2 з 3: Предмети і поверхні будинку

  1. 1 Попросіть партнера сісти на табурет. Більш високому партнеру потрібно сісти на табурет, щоб ви опинилися приблизно на одному рівні. Так ви будете майже однакові на зріст і вам не буде потрібно нагинатися, як у випадку зі звичайним стільцем або кріслом, хоча все залежить від вашої різниці в зрості.
  2. 2 Сядьте на диван. Спробуйте разом сісти на диван, адже це один з найпростіших способів виявитися приблизно на одному рівні. Якщо ви все одно значно нижче, то складіть ноги під себе, щоб трохи піднятися. Прокрутіть ближче до партнера і поцілуйтеся.
  3. 3 Сядьте партнеру на коліна. Якщо для вас це не викликає особливих проблем, то сядьте на коліна до свого партнера. Завдяки невеликій підйому ваші особи виявляться приблизно на одному рівні один з одним. Цей прийом можна використовувати не тільки вдома, якщо для вас комфортно проявляти почуття на публіці.
  4. 4 Знайдіть сходи. Станьте на сходинку вище, щоб стати приблизно однакові на зріст. Це простий і зручний спосіб опинитися на одному рівні. Нахиліться вперед і обійміть партнера, щоб показати свої почуття.

Метод 3 з 3: Поцілунки поза домом

  1. 1 Носіть взуття на підборах або платформі. Вибирайте взуття на підборах або платформі, щоб згладити різницю в зрості. Каблуки повинні бути такої довжини, щоб вам було комфортно ходити. Хороші туфлі на підборах не тільки додадуть вам чарівності, але також дозволять компенсувати різницю в зрості.
  2. 2 Запропонуйте партнеру підняти вас і утримувати в обіймах. Якщо партнеру під силу підняти вас, то попросіть його підняти вас над землею і утримувати в обіймах. Так ваші обличчя стануть ближчими, і ви зможете поцілувати партнера.
  3. 3 Стати навшпиньки або на носки партнера. Стати на носки, щоб поцілувати партнера. Якщо він набагато вище, то йому буде потрібно трохи нахилитися. Ще можна стати на носки партнера, якщо він не заперечує. Не робіть цього, якщо ви взуті, а партнер стоїть босоніж, інакше йому буде боляче.

Поради

  • Розмовляйте з партнером.Якщо вам важко цілувати його через різницю в зрості, м'яко скажіть про це. Можливо, він запропонує вдале рішення!

попередження

  • Дотримуйтесь наших порад лише в тому випадку, якщо вам комфортно один з одним. Важливо відкрито спілкуватися і питати про переваги партнера.