Як робити масло з горіхів кешью

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 10 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
МАСЛО ГХИ: РЕЦЕПТ приготовления или как сделать ГИ в домашних условиях
Відеоролик: МАСЛО ГХИ: РЕЦЕПТ приготовления или как сделать ГИ в домашних условиях

Зміст

Масло з горіхів кешью є прекрасною альтернативою арахісове і мигдальне маслу. Ви можете зробити масло виключно з горіхів кешью, а можете додати більше смаку, змішавши його з кленовим сиропом, корицею, ваніллю або з чимось іншим. Горіхи кешью насправді є насінням яблука кешью, але їх називають горіхами через смаку і текстури, які роблять їх схожими на інші горіхи. Їх батьківщиною вважається Бразилія, і зараз ці горіхи вирощують в різних тропічних країнах по всьому світу, в тому числі в деяких областях Західної Африки і Південно-Східної Азії.

кроки

Частина 1 з 3: Підготовка кешью

  1. 1 Купуйте горіхи кеш'ю. Кешью легко доступні в більшості магазинів у відділі з сипучими продуктами або в відділі з горіхами. Їх часто продають сирими або смаженими.Майте на увазі, що приблизно з 2 склянок горіхів кешью вийде 1 ¼ чашки масла. Виходячи з цього визначте скільки горіхів вам потрібно купити.
    • Горіхи кешью не продаються в оболонці. Кешью з того ж сімейства, що і отруйний дуб, отруйний плющ, тому їх шкаралупа може випускати токсин під назвою урушіол, який викликає роздратування шкіри і висип. Горіхи, які продаються смаженими або «сирими», проходять обробку парою, що вбиває токсин.
    • Горіхи кешью також продають вже приправленими, наприклад, смажені горіхи кеш'ю з медом.
  2. 2 Уважно перевірте попередження виробника про спільну обробці кешью і арахісу. Якщо ви купуєте горіхи кеш'ю в якості заміни арахісу через алергію, переконайтеся, що цей виробник не виконує жодних арахіс. Ризик спільної обробки може бути небезпечним або навіть смертельним для людей з алергічною реакцією на арахіс. Крім того, переконайтеся, що у вас немає алергії на інші види горіхів, крім арахісу. Наприклад, волоські горіхи, фундук і кешью. У деяких людей є алергія на арахіс, в той же час у інших людей може бути алергія на всі види горіхів.
  3. 3 Замочіть горіхи кеш'ю в воді. Після придбання сирих горіхів їх потрібно замочити і обсушити, перш ніж робити з них масло. Для замочування, висипте 4 чашки горіхів в миску, залийте водою, щоб вона порожниною їх покрила, і додайте 1-2 столові ложки нерафінованої солі. Накрийте миску і залиште на 2-3 години.
    • Сирі горіхи містять високий рівень фітіновой кислоти і інгібітори ферментів, які викликають роздратування травної системи і можуть пригнічувати поглинання деяких поживних речовин, що містяться в горіхах. Замочування горіхів може нейтралізувати кислоту і інгібітори ферментів, щоб забезпечити максимальну користь для організму.
  4. 4 Промийте горіхи від солі. За допомогою прохолодної води змийте всі залишки солі з кешью.
  5. 5 Обсушити кешью. Розкладіть горіхи кеш'ю в один шар на деко або осушувач. Нагрейтедуховку або осушувач до 66 градусів С. Періодично перевіряйте і перевертайте кешью, щоб вони просохли з усіх боків. Слідкуйте, щоб вони не підгоріли. Сушіть кешью, поки вони не стануть хрусткими або близько 12-24 годин.
  6. 6 Підсмажте кешью. Розігрійте духовку до 163 градусів С. Підігрійте керамічний посуд протягом 5 хвилин, потім помістіть в цей посуд один шар кешью. Залиште їх в печі на 20 хвилин. За бажанням, додайте трохи оливкового масла або солі до горіхів і ретельно перемішайте.
  7. 7 Дайте горіхам охолонути, перш ніж приступити до приготування масла. Кешью, як і більшість горіхів мають щільну текстуру і тепло може довго зберігатися всередині. Дайте горіхам добре охолонути, щоб знизити ризик опіку, коли ви будете робити з них масло.

Частина 2 з 3: Приготування масла кешью

  1. 1 Підготуйте всі інгредієнти. Вам потрібно мінімум 2 чашки кешью для того, щоб отримати 1 ¼ чашки масла. Ви так само можете додати сіль, в цей рецепт потрібно додати ¼ чайної ложки солі. Вам не потрібно буде ніяких додаткових інгредієнтів, таких як вода, масло, ароматизатори, якщо ви не плануєте зробити ароматизоване масло кешью. Зазвичай масло складається тільки їх горіхів кешью і трохи солі.
  2. 2 Підготуйте своє обладнання. Увімкніть кухонний комбайн. Він повинен бути потужним і працювати тривалий час. Так само можна використовувати кавомолку (проте це займе більше часу, так як ви зможете помістити в неї невелика кількість кешью за один раз) або потужний блендер. Використання блендера Ninja Master Prep дозволить скоротити кількість часу на подрібнення горіхів. Підготуйте контейнер, куди ви потім зможете перелити готову олію. Можете використовувати скляні банки, контейнери для зберігання продуктів в холодильнику і ін.
  3. 3 Помістіть горіхи кеш'ю в кухонний комбайн. Увімкніть його на високу швидкість, щоб змолоти все горіхи кеш'ю.Спостерігайте за консистенцією кешью, вони будуть дробитися на дрібні шматочки протягом декількох хвилин і ще через 4-5 хвилин перетворяться в липку пасту. Додавати масло або воду не потрібно, так як вони самі перетворяться в масло через кілька хвилин.
  4. 4 Дайте кухонного комбайну відпочити. Ваш кухонний комбайн може перегрітися, тому дайте йому трохи відпочити. Зробіть перерву на 2-3 хвилини, щоб дати комбайну охолонути. Використовуйте цей час, щоб очистити бортики колби і трохи перемішати кешью.
  5. 5 Увімкніть ваш комбайн. Як тільки ви продовжите обробку кешью, вони почнуть випускати масло і консистенція стане липкою. Перемелюють кешью ще 2-3 хвилини, поки ті не почнуть перетворюватися в масло. Зупиніться, щоб снів очистити бортики колби і продовжите процес, поки не отримаєте бажану консистенцію. Весь процес може зайняти від 15 до 25 хвилин, в залежності від вашого обладнання, так що запасіться терпінням.
    • Вам може здатися, що комбайн просто крутиться і нічого не перемішує. Але він як і раніше працює і місить кешью в маслі. Давайте вашому комбайну трохи відпочити, щоб він не перегрівався.
  6. 6 Додайте трохи солі або цукру в самому кінці. Якщо ви хочете посолити, використовуйте ¼ чайної ложки нерафінованої солі на 2 склянки горіхів кешью. Мед, цукор або кленовий сироп (1-2 столові ложки), також відмінно підійдуть для виробництва солодкого масло кешью. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
  7. 7 Додайте дрібно порізаними горіхи кеш'ю. Якщо ви хочете отримати хрустке масло, додайте трохи горіхів, які не перетворилися в масло. Ці дрібні шматочки кешью додадуть маслу хрусткий смак і додатковий обсяг.

Частина 3 з 3: Зберігання та використання масла кешью

  1. 1 Зберігайте масло кешью в холодильнику. Перекладіть масло в скляну банку і щільно закрийте кришкою. Зберігайте в холодильнику і використовуйте протягом одного тижня. Масло твердне і осідає, тому кожен раз перед використанням його необхідно перемішувати.
  2. 2 Зберігайте масло кешью в морозилці. Налийте масло кешью в форми для приготування цукерок або в форми для льоду. Після того, як вони заморожені, ви можете зберігати ці кубики масла в спеціальному контейнері для морозильної камери протягом 4 місяців.
  3. 3 Їжте масло горіхів кешью таким же чином, як ви вживаєте арахісове масло: на хліб, банани, скибочки яблука або прямо з банки. Кешью маєкремовий, маслянистий і насичений смак, який багато хто воліє арахісове масло. Масло багате білками і насиченими жирами, що робить його ідеальним для здорового харчування.
  4. 4 З'їдайте один кубик масла кешью як перекушування. Покладіть заморожений кубик масла в контейнер разом з парою крекерів, селерою або яблуком в якості обіднього перекусу. Через пару годин масло стане м'яким і його буде легко намазувати.
  5. 5 Використовуйте масло кешью в приготуванні їжі. Масло кешью особливо корисне і ароматне в тайської, індійської, китайської або західно-африканську кухні (наприклад, кухні Гамбії або Сенегалу). Кешью використовується в рецептах в якості горіхового смаку або згущувача. Воно використовується в сичуаньськіх стравах з курки, в млинці з начинкою, каррі, курці tikka masala і супах. Так само його можна використовувати в якості заміни в стравах з арахісовим, мигдальним маслом і тахини.
  6. 6 Приготуйте печиво з масла кешью. Замініть рецепт печива з арахісового масла маслом кешью, щоб трохи змінити традиційний смак цієї страви. Через м'якість масла кешью, вам може знадобитися поекспериментувати з його кількістю в рецепті. Додайте борошно, якщо тісто здається вам занадто рідким. Сформуйте кульки з тіста, обваляйте їх в цукрі перед випіканням. За допомогою вилки зробіть невеликі відмітини хрест на хрест на тесті. Слідкуйте за ними, щоб вони не підгорає, іноді після заміни інгредієнтів вам знадобиться менша кількість часу для випікання, щоб печиво вийшло ідеальним.
  7. 7 Піднесіть масло кешью в якості подарунка. Розділіть масло на порції і перекладіть його в спеціальні баночки. Наклейте персональну наклейку на банку і зав'яжіть стрічкою. Даруйте масло з горіхів кешью рідним і друзям на свята.

Поради

  • Приготуйте суміш з арахісового масла і масла кешью слідуючи інструкціям, запропонованим вище.
  • Масло кешью сумісно з дієтою палео, якщо в нього не додано будь-які додаткові інгредієнти.