Як ходити на побачення потай від батьків

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 13 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Чи варто погодитися і піти на побачення з чоловіком відразу або почекати? Психолог Наталя Корнєєва
Відеоролик: Чи варто погодитися і піти на побачення з чоловіком відразу або почекати? Психолог Наталя Корнєєва

Зміст

У всіх батьків є уявлення про те, коли варто дозволити дітям ходити на побачення, однак часом це уявлення не збігається з вашим. зазвичай НЕ заохочується не слухати батьків і займатися чимось у них за спиною, проте якщо ви змушені це робити, робіть це правильно. І дана стаття допоможе вам у цьому!

кроки

Частина 1 з 4: Чи варто ходити на побачення без дозволу

  1. 1 Подумайте, як побачення без дозволу батьків вплинуть на ваші відносини з ними. Адже ви збираєтеся постійно брехати батькам про щось значне. Так, це дуже важливо. Досить того, що вони вважають, що ви ще не готові для побачень, тому ретельно продумайте наслідки довготривалої брехні і страх бути пійманим. Перш ніж потайки йти на побачення, візьміть до уваги наступне:
    • Ви не зможете розділити радість з батьками.
    • Ви будете постійно брехати. Не один раз, не два чи три, а весь час. Зрештою це вас змучить.
    • Рано чи пізно ви десь помилилися: застереження, випадкова зустріч, коментар з боку батьків вашої пари ...
    • У ваших батьків є серйозні підстави забороняти вам ходити на побачення. Можливо, варто ретельно обговорити ці причини, перш ніж приймати рішення.
  2. 2 Не забувайте, що ви все ще дуже молоді. У вас попереду цілі десятиліття, щоб знайти ту саму людину. Це не питання життя і смерті, навіть якщо зараз вам здається інакше.
  3. 3 Ретельно подумайте про те, щоб дійсно попросити дозволу ходити на побачення. Скажіть батькам, що є людина, яка хоче з вами зустрічатися, і що ви хочете того ж самого. Поясніть, що ви розумієте їх небажання давати дозвіл, проте надайте їм достатньо підстав, чому вам можна довіряти. Також дозвольте їм мати повну свободу дій при висуванні умов, які б контролювали процес побачень. Наприклад, ви можете зустрічатися тільки в компанії або рано приходити додому з кожного побачення. Це може бути набагато краще, ніж постійно брехати і ухилятися.
    • Прочитайте статтю Як повідомити батькам, що у вас є хлопець, щоб отримати більше корисної інформації.

Частина 2 з 4: Ведіть себе природно

  1. 1 Зустрічайтеся в оточенні інших людей. Так ваші батьки не запідозрять, що ви бачитеся з кимось одним з компанії.
  2. 2 Використовуйте кращого друга (подругу) в якості прикриття. Якщо ваша пасія кличе вас на побачення, скажіть батькам, що йдете гуляти з другом / подругою тієї ж статі, що і ви. Кращий друг зможе вас прикрити в разі потреби. Ще один варіант - сказати, що ви йдете на вечірку з друзями.
  3. 3 Чи не спілкуйтеся через соціальні мережі. Подумайте двічі, або навіть тричі, перш, ніж використовувати ВКонтакте або Facebook, щоб поговорити зі своїм хлопцем / дівчиною.
  4. 4 Якщо ваші батьки часто перевіряють ваш телефон, не відправляйте повідомлення любовного змісту!

Частина 3 з 4: Усувайте очевидні ознаки

  1. 1 Не робіть нічого, що може з легкістю вказати на те, що ви зустрічаєтеся з кимось (наприклад, сліди від засосу).
  2. 2 Будьте спокійні і навіть трохи холодні. Швидше за все, ви відчуваєте наснагу і щастя, почавши з кимось зустрічатися. Більшість людей помітять це зміна або "сяйво", що виходить від вас, і почнуть будувати здогади. Це буде особливо очевидно, якщо зазвичай ви похмурі і похмурі. Якщо ваші батьки запитають вас, що відбувається, дайте відповідь: "Просто я думаю, що не можна постійно хмуритися. Я намагаюся змінитися і ставитися до всього з більшою вдячністю".
  3. 3 Продовжуйте ховатися як тільки можете. Ви повинні розуміти, що цей спектакль може тривати вічність, і вам доведеться носити це в собі, а на поверхні продовжувати прикидатися, що все йде як зазвичай. Намагайтеся приховувати стосунки до тих пір, поки ви не розлучитеся або поки ваші батьки не вирішать, що вам можна почати ходити на побачення. Як тільки ви отримаєте дозвіл, розкажіть їм про свого партнера на наступний день.
  4. 4 Заперечуйте. Якщо батьки підняли лякаючий питання: "У тебе є хлопець / дівчина?", Скажіть, що немає, і що ви навіть не думаєте про це. Це відверта брехня, і якщо у них є докази зворотного, ви повинні розуміти, що потрапили в пастку і що з цього моменту всі вже не буде так добре.

Частина 4 з 4: Вирішуємо питання між друзями і пасією

  1. 1 По можливості не розповідайте про це друзям. Якщо ви не можете приховувати це від них, відкрийтесь тільки парі спільних друзів і змусьте їх заприсягтися, що вони нікому вас не видадуть. Якщо ж вони комусь сказали, висловіть своє розчарування і попросіть не розповідати комусь ще. Якщо людина, якій довірився ваш друг, почав передавати новини далі, попросіть його зупинитися. Якщо він не припинить, скажіть, що це був жарт і що ви з другом / подругою граєте один одного.
  2. 2 Якщо ваш хлопець або дівчина хоче познайомитися з вашими батьками, будьте готові все пояснити. Поясніть, чому ви не можете зробити цього в даний момент.

Поради

  • Якщо вашому хлопцю / дівчині дозволяють ходити на побачення, а вам немає, попросіть його / її батьків не розповідати вашим, бо, рано чи пізно, вони можуть зустрітися, і в розмові просочиться подібна фраза: "Не можу повірити, що наші діти так довго зустрічаються ". Павутина брехні розростається, від чого зберігати таємницю стає складніше.

попередження

  • Серйозно обміркуйте рішення не зустрічатися з цією людиною без схвалення батьків. Рано чи пізно вони можуть все дізнатися. Навколишні можуть не допомогти, а продовжити базікати. І навіть якщо ви думаєте, що будете обережні, не забувайте, що живете в світі цифрових технологій, а значить, вас можуть розкрити в будь-якому місці, де б ви не знаходилися.