Як інтерпретувати сон про фруктових деревах

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 25 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як інтерпретувати сон про фруктових деревах - Суспільство
Як інтерпретувати сон про фруктових деревах - Суспільство

Зміст

Фруктові дерева уві сні можуть означати найрізноманітніші речі. Якщо вам сняться сни про фруктових деревах, спочатку запишіть всі деталі, як тільки прокинетеся. Потім використовуйте ці деталі, щоб розібратися, що означає сновидіння. Однак пам'ятайте, що сни суб'єктивні по відношенню до того, що відбувається у вашому житті. Те, що цей символ означає для однієї людини, може означати зовсім інше для вас, тому сприймайте інтерпретацію з часткою скептицизму.

кроки

Метод 1 з 2: Підготуйтеся до інтерпретації

  1. 1 Тримайте щоденник сновидінь у ліжку. Приготуйте ручку і папір на нічному столику. Завдяки цьому у вас буде можливість записати деталі, коли вам присниться яскравий сон.
  2. 2 Напишіть про нього відразу після пробудження. Якщо ви відтягнете момент, навіть щоб відлучитися в туалет, ви забудете більшу частину того, що вам снилося. Почніть писати, як тільки прокинетеся.
  3. 3 Почніть з основних деталей. Що трапилося? Чому ви дивилися на дерева? Де були дерева? Хто був з вами? Обов'язково вкажіть основні моменти сну.
    • Наприклад, вам приснилася яблуня, яка колись росла біля будинку вашої бабусі. Можливо, ви також побачили дитину, сплячого на гілках.
  4. 4 Запишіть свої емоції. Часом у снах все відбувається ніби наяву. Коли прокинетеся, зверніть увагу на свої відчуття. Ви налякані? Щасливі? Схвильовані? Засмучені? Запишіть, що ви відчуваєте.
    • Наприклад, ви прокинулися з почуттям задоволення.
  5. 5 Зверніть увагу на інші деталі. Тепер, коли ви виклали основну суть сну, включіть будь-які додаткові деталі, які зможете пригадати.Що це було за час року? Який час доби? Як виглядав світ? Ці маленькі деталі допоможуть вам в подальшій інтерпретації сну.
    • Можливо, уві сні ви побачили весняний світанок, і сонце піднімалося з-за дерева.
  6. 6 Зробіть малюнок. Часом простіше зробити малюнок побаченого, ніж описувати цю картину. Малюнок не повинен бути ідеальним. Ви намагаєтеся отримати відчуття сну, а не просто передати його в ідеальних деталях.

Метод 2 з 2: Інтерпретуйте сон про фруктових деревах

  1. 1 Зверніть увагу, що це було за фруктове дерево. Вид фруктового дерева може мати велике значення для інтерпретації. Різні види фруктів уособлюють різні речі.
    • Наприклад, яблуні можуть означати радість і розвага, в той час як грона плодів можуть означати згуртованість і єдність.
    • Якщо бабусина яблуня асоціюється у вас з хорошими спогадами, дитина уві сні може означати задоволення від недавно прийнятого вами рішення мати дітей. Пам'ятайте: те, що ви бачите уві сні, пов'язане з вашим життям, тому ви завжди повинні інтерпретувати його по відношенню до своїх думок і спогадів.
    • Грейпфрут може означати, що ви відчували себе в піднесеному настрої останнім часом, а ківі - що вам потрібно зосередитися.
  2. 2 Знайте, що можуть означати хороші речі. Часто сон про фруктових деревах може означати наближення хорошого. Деякі люди вважають, що це ознака прийдешнього багатства. Насправді, якщо у вас є свій власний бізнес, після подібного сну ви можете помітити зростання продажів.
    • У деяких культурах вважається, що сни дають ключ до майбутнього. Наприклад, сон з яблунею може означати, що у вас скоро буде дитина.
    • Якщо ви працюєте під чужим управлінням, це може означати просування по службі.
  3. 3 Розберіться, що може означати час року. Те, в яку пору року відбуваються події сну, може вплинути на інтерпретацію. Наприклад, пишні, квітучі дерева можуть означати радість і щастя, в той час як голі зимові дерева або увядающие плоди можуть означати, що у вашому житті є печаль.
    • Аналогічно, якщо плід недостатньо дозрів, це може означати, що вам потрібно докласти більше зусиль для досягнення своєї мрії.
    • Уві сні з дитиною факт весни може символізувати нове життя.
  4. 4 Зверніть увагу на підтекст. Оскільки фрукти асоціюються з весною, це може означати, що у вас попереду нові починання. Весна уособлює пробудження, так що це може означати, що зараз саме час почати щось нове.
    • Квіти уві сні, поряд з тим, що вони пов'язані з сім'єю, можуть означати успіх у дітей у вашому житті.
  5. 5 Подумайте, що ви відчували. Якщо ви побачили зів'ялий плід, але були у нестямі від радості, це може означати, що ви щасливі бачити кінець проекту, ідеї або відносин. Аналогічно, якщо ви побачили стиглий плід, але він приніс вам печаль уві сні, то, можливо, ви отримали бажане багатство, але дорогою ціною.
    • Почуття задоволення, яке ви випробували, може означати, що ваша бабуся була б щаслива від прийнятого вами рішення, навіть якщо вона вже померла.
  6. 6 Зіставте інші деталі сну. Швидше за все, вам снилися не тільки фруктові дерева. Використовуйте те, що ще було уві сні, щоб інтерпретувати сенс, тому що навіть невеликий символ може зіграти свою роль.
    • Наприклад, вам снилося бабусине дерево, дитина і сонце. Сонце може символізувати схід іншої фази в житті.
  7. 7 Розберіться, що це може означати для ваших дітей. Інше значення може бути гарною новиною для ваших дітей. У китайській культурі плоди на дереві означають, що вашим дітям буде супроводжувати удача.