Як вигнати з дому духів

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 9 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
5 ПРИЗНАКОВ ТОГО ЧТО У ВАС ЖИВЕТ ДОМОВОЙ
Відеоролик: 5 ПРИЗНАКОВ ТОГО ЧТО У ВАС ЖИВЕТ ДОМОВОЙ

Зміст

Присутність духів в будинку - велика рідкість, і все відбувається не так барвисто, як прийнято показувати у фільмах. Багато людей вважають, що духи і демони викликають безлад в будинку і провокують страх, однак найчастіше духи не турбують, і їх легко прогнати. Якщо ви перевірили всі і впевнені, що у вашому будинку хтось живе, знайте, що ситуацію можна виправити.

кроки

Метод 1 з 3: Як зрозуміти, що в будинку духи

  1. 1 Зверніть увагу на паранормальні явища в будинку. Привиди можуть проявляти себе по-різному, і ці прояви можуть бути суперечливими і незрозумілими.Важливо пам'ятати, що справжні парфуми зустрічаються рідко, а агресивні сутності бувають в будинках ще рідше, хоча в Голлівуді прийнято вважати інакше. Зверніть увагу на наступні ознаки:
    • переміщення, зникнення і поява предметів, особливо схожих або одних і тих же;
    • довільне вмикання і вимикання електроніки;
    • кроки, дивні звуки і голоси, вікна і двері відкриваються самі по собі;
    • відчуття присутності кого-то ще, часто супроводжується мурашками на шкірі, почуттям паніки або страху;
    • повторювані сни, особливо якщо вони закликають вас зробити щось;
    • ненормально спекотні або холодні місця в будинку, часто невеликого розміру.
  2. 2 Пошукайте джерела "паранормальних" звуків і дій. Це дозволить вам заспокоїтися, якщо щось здається вам дивним. Постарайтеся знайти наукове пояснення того, що відбувається. З'ясуйте, що може бути джерелом дивних звуків і вогників. У що б ви не вірили, не робіть поспішних висновків. Духи виявляються в будинках дуже рідко, і зазвичай у всього дивного є пояснення.
    • Всі будинки, навіть старі, дають усадку. Через це стіни можуть зрушуватися і видавати звуки, труби можуть свистіти і гудіти. У старих будинках таке відбувається постійно, і саме цим пояснюється більшість незвичайних звуків.
    • Дивні запахи найчастіше пояснюються вогкістю в окремих місцях, яка утворюється після дощу або затоплень.
    • Предмети можуть пропадати через відкритих вікон, прибирання або непорозуміння між членами сім'ї.
  3. 3 Оцініть свій стан здоров'я і рівень стресу. Звичайно, чути на свою адресу, що вам все ввижається, неприємно, але саме для того, щоб цього не відбувалося, потрібно об'єктивно оцінювати свій стан. Якщо ви весь час нервуєте, мало спите, погано їсте і в цілому відчуваєте себе не дуже добре, можливо, вам ввижаються дивні речі. Не дозволяйте переживань через привидів псувати вам здоров'я, як психічне, так і фізичне. Намагайтеся більше дбати про себе і відпочивати. Якщо поступово ви станете помічати, що духи перестали вам заважати, швидше за все, вся справа була в стресі і перевтомі.
  4. 4 Спробуйте не звертати уваги на те, що здається вам ознаками духів. Пам'ятайте, що найчастіше люди бачать сліди демонів і духів тільки тоді, коли ходять бачити. Що буде, якщо ви станете ігнорувати знаки? Нагадуйте собі, що примари виявляються вкрай рідко і що швидше за все ви чуєте просто шум, у якого є пояснення. Відпустіть думки про приведення. Якщо прояви духів залишаться або стануть яскравіше, тоді вам потрібно буде задуматися про це. Проте з великою ймовірністю "духи" зникнуть, як тільки ви перестанете думати про них.
    • Якщо в будинку все ж є духи, вони будуть хотіти, щоб ви помітили їх. Якщо ж на них не звертати уваги, вони перестануть вас турбувати.
  5. 5 Якщо ви не впевнені, чи є в будинку духи, попросіть медіума, екстрасенса або священнослужителя оглянути ваш будинок. Якщо ситуація в будинку робить сильний негативний вплив на ваш емоційний або психологічний стан, поговоріть зі священнослужителем або езотериком і попросіть ради. Можливо, вам буде потрібно запросити цю людину додому, щоб він оцінив обстановку. Іноді буває досить простого очищення простору за допомогою пахощів або трав.

Метод 2 з 3: Як очистити будинок

  1. 1 Захистіть себе релігійної або духовної атрибутикою, з якої ви відчуваєте зв'язок. Підійде все, від зірки Давида до західноафриканській гри-гри. Практично у всіх культурах є предмети і одяг, які покликані захищати господаря від злих духів. Важливо використовувати те, у що ви дійсно вірите. Немає ніякого сенсу одягати на себе речі, в які ви не вірите, бо так вони не будуть працювати.
    • Талісмани також захищатимуть будинок. Додайте розп'яття над дверима або встановіть будинку вівтар добрим богам і духам.
  2. 2 Твердо попросіть духу піти. Не зліться і не бійтеся. Найчастіше духів проганяють саме так.Прохання піти треба повторювати багаторазово, особливо під час очищення будинку. Важливо не відчувати злості і страху з двох причин: ви будете спокійніше (що зробить процес очищення більш ефективним), і дух відчує, що ви не уявляєте для нього загрози.
    • Спробуйте вимовити наступну латинську фразу: "Ecce crucis signum, fugiant phantasmata cuncta" (перекладається як "побачите образ хреста; все примари підіть".)
    • Повідомте примарі, що ви не хочете йому нашкодити і що фізичний світ - це не те місце, де він повинен бути. Переконайте його, що його чекають в іншому світі і що там він буде в безпеці.
    • Пам'ятайте, що не всі злі духи. Дух міг заблукати, переплутати щось. Можливо, він просто продовжує чіплятися за життя і погодиться піти, якщо його попросять.
  3. 3 Підпаліть пучок трави і Окур приміщення, обертаючи пучок за годинниковою стрілкою. Це засіб століттями використовувалося шаманами і священнослужителями, і воно є практично у всіх релігіях. Ефективність цього засобу була доведена науково - воно допомагає людині розслабитися, заспокоїтися. Обкурювання приміщення дозволяє захистити житло і прогнати привидів. При обкурювання будинку відкрийте вікна і не поспішайте - нехай дим наповнить приміщення і заспокоїть вас.
    • Для обкурювання будинку використовуються довгі пучки з стебел і листя шавлії, стягнуті мотузкою. Пучок підпалюється з одного боку. Можна також розчавити сушений шавлія в невеликій мисці і підпалити його, а потім димом Окур приміщення.
    • У деяких культурах замість шавлії використовуються інші рослини.
    • Наповніть димом будинок, особливо ті приміщення, де відчувається присутність духів.
  4. 4 Разбризграйте по дому святу воду. Якщо ви є прихильником християнства, ви можете взяти воду в церкві. Побризкайте водою на стіни, на вхідні двері та віконні рами, а також в тих місцях, де відчувається присутність духів.
    • Воду можна освятити в багатьох церквах. Дізнайтеся заздалегідь, чи роблять це в тій церкві, яка вас цікавить.
  5. 5 Вимовте молитву зі своєї релігії або одну з поширених молитов проти нечистої сили. Є безліч молитов, які проганяють злих духів, тому вибирайте ту, яка найбільш близька вам. Не варто недооцінювати цей зв'язок. Якщо молитва здається вам сильної, використовуйте її. Ось кілька прикладів поширених молитов проти нечистої сили:
    • молитва Господня;
    • молитва Архангела Михаїла про захист;
    • молитва чесному і животворящому хреста;
    • особисті прохання до духів покинути ваш будинок.
  6. 6 Розставте по дому кошерну сіль на сиром рисі. Ці дві речовини здатні відганяти духів і рятувати житло від негативної енергії. В цьому випадку вам потрібно буде залишити вікно або двері відкритими, щоб дух міг піти. Якщо вирішите прочитати молитву або попросити духу піти, вимовляєте слова і одночасно розставляйте сіль з рисом.
    • Пам'ятайте: ви повинні вірити в те, що у вас все вийде. Якщо ви не будете вірити або будете бояться, ви не досягнете свого.

Метод 3 з 3: Робота з фахівцем

  1. 1 Поговоріть зі священнослужителем або зверніться до медіума або екстрасенса, який проводить ритуали вигнання духів. Важливо, щоб ви довіряли цій людині. Якщо ви вірите людині, вам разом буде набагато простіше вирішити проблему. Довіра - ключ до успіху.
    • Задайте питання священнослужителю, духовному наставнику, медіума.
    • Поговоріть з різними людьми, але пам'ятайте, що людей, які готові провести обряд вигнання духів, не так багато.
  2. 2 Розберіться в тому, чому не всі готові братися за вигнання духів. Оскільки духи - це явище потойбічного світу, вам буде потрібна допомога релігійного діяча або медіума. Однак є проблема: не у всіх релігіях вірять в те, що духи можуть десь поселятися, і не у всіх релігіях передбачені методи вигнання ознак. Безумовно, слід продовжувати дотримуватися своєї віри, проте будьте готові до того, що більш консервативні люди будуть відмовляти вам у допомозі.
    • Зазвичай фахівець висловлює бажання подивитися на будинок, перш ніж приступити до роботи.Погоджуйтеся на це - це дозволить вам заспокоїтися, якщо ви ще не впевнені, чи живе у вас дух чи ні.
  3. 3 Вивчіть історію будинку та поговоріть із сусідами, щоб з'ясувати, звідки в будинку міг з'явитися дух. Можливо, у вашому будинку сталося вбивство, проте причини можуть бути і іншими, від трагедії, яка сталася багато років тому, до смерті, що забрала душу, яка ще не була готова йти. Якщо ви і ваш помічник добре підготуватися, ви будете знати, з чим ви маєте справу.
    • Якщо ви будете точно знати, чому у вашому будинку живе привид, вам буде простіше зрозуміти, який фахівець вам потрібен. Дух може бути релігійним або світським - все залежить від ваших переконань.
  4. 4 Дізнайтеся якомога більше інформації про дух, який живе у вашому домі. Зафіксуйте все, що може мати значення, і ведіть щоденник паранормальной активності. Ця інформація допоможе фахівця вигнати дух. Важливо записувати не тільки фізичні явища - іноді присутність духу відчувається тілом.
    • Чи здається дух злим і шкідливим? Ви відчуваєте себе в небезпеці або він вам просто заважає?
    • В яких приміщеннях зазвичай знаходиться дух і які предмети його цікавлять? Чи є місця, де він не буває?
    • Що змусило дух заявити про себе? Коли ви вперше відчули його присутність?
  5. 5 Пам'ятайте, що успішне вигнання багато в чому залежить від вашої сили духу. Зрештою, духи живляться енергією, яку людина може їм дати. Страх, особливо постійний, а також тривожність і занепокоєння допомагають духу підпорядковувати вас собі. Людина, яка ігнорує прояви духу, стає менш схильним до його впливу. У цій ситуації ви граєте таку ж важливу роль, як і дух, якого фахівця ви не вибрали б. Зберігайте спокій, не втрачайте голову, і ваші проблеми незабаром вирішаться.

Поради

  • Будьте сильною людиною. Духи можуть харчуватися енергією слабких людей, тому зберіться з силами. Через необхідність протистояти духам ви можете відчувати себе нерозумно, однак важливо не здаватися. Духи колись були людьми, і вони обійдуть стороною людини, який їх не боїться.
  • Нерідко для очищення енергетики будинку досить символічного зображення. Повісьте над вхідними дверима хрест, розкладіть морську сіль по кутах, Окур приміщення пучком шавлії.

попередження

  • Переїжджати в будинок, де живуть духи, можна. Зазвичай духи залишаються, проте негативні сутності (наприклад, демони) можуть вести себе непередбачувано. Духи і сутності також можуть перебратися за вами в новий будинок, однак це велика рідкість.
  • Пояснювати все дивацтва в будинку духами слід тільки в тому випадку, якщо всі інші причини були виключені. Чи не нервуйте завчасно - постарайтеся знайти всі можливі причини.