Як на комп'ютері використовувати доступ мобільного телефону до Інтернету

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 12 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как РАЗДАТЬ ИНТЕРНЕТ с ТЕЛЕФОНА на КОМПЬЮТЕР!ANDROID, если нету WiFi адаптера!Вай фай
Відеоролик: Как РАЗДАТЬ ИНТЕРНЕТ с ТЕЛЕФОНА на КОМПЬЮТЕР!ANDROID, если нету WiFi адаптера!Вай фай

Зміст

Технології мобільних телефонів розвинулися до такого рівня, який дозволяє користувачам для бездротового з'єднання з Інтернетом в будь-який зручний для них час. Тепер є можливість використовувати мобільні телефони з Bluetooth в якості точки доступу комп'ютерів або ноутбуків до мережі Інтернет, тим самим дозволяючи вам бути в мережі точно так же, як якщо б ви використовували дротове з'єднання з Інтернетом або бездротової сигнал від роутера. Дізнайтеся, як прив'язати Інтернет мобільного телефону до ноутбука.

кроки

  1. 1 Налаштуйте Bluetooth-з'єднання мобільного телефону, щоб ваш телефон розпізнав ноутбуком.
    • Включення Bluetooth на телефоні дозволить йому посилати по Bluetooth сигнал до ноутбука. достатній за тривалістю для того, щоб комп'ютер розпізнав сигнал і виявив телефон.
  2. 2 Натисніть "Пуск", потім "Панель управління".
  3. 3 Виберіть "Принтери та інше обладнання", потім натисніть "Пристрої Bluetooth".
  4. 4 Натисніть "Додати", потім дотримуйтесь інструкцій комп'ютера.

Метод 1 з 1: Прив'язка до MacBook

  1. 1 Налаштуйте з'єднання по Bluetooth на своєму телефоні.
  2. 2 Відкрийте папку "Додатки", натисніть на "Програми", потім виберіть "Помічник установки Bluetooth".
  3. 3 Виберіть опцію "Мобільний телефон".
  4. 4 Дотримуйтесь підказок і завершите процедуру тетерінга.

Поради

  • Можливість з'єднання з Bluetooth дуже корисна, але не обов'язкова. Ви також можете з'єднати мобільний телефон і ноутбук за допомогою кабелю USB.
  • Є кілька програм, які ви можете використовувати для підключення до Інтернету за допомогою мобільних телефонів, що використовують з'єднання UMTS, GSM або GPRS. Деякі з них безкоштовні, за інші потрібно щорічно платити. Пошукайте в Інтернеті відповідний для вас варіант.
  • Власникам комп'ютерів з ОС Windows необхідно буде придбати комплект програмного забезпечення, який дозволить здійснювати розпізнавання та створення пар пристроїв по Bluetooth.
  • Якщо ви створили пару з мобільного телефону і ноутбука, комп'ютер буде автоматично виявляти телефон, коли ви будете намагатися вийти в Інтернет. Вам не потрібно буде повторювати процес створення пари кожен раз, коли ви захочете підключитися до Інтернету.
  • Зверніться до керівництва користувача вашого мобільного телефону, якщо вам потрібні інструкції зі створення пари, специфічною для даної моделі телефону.

попередження

  • Деякі стільникові оператори, наприклад Sprint або T-Mobile, можуть розірвати з вами договір. Настійно рекомендується спочатку дізнатися про обмеження на тетерінг у вашого стільникового оператора.

Що вам знадобиться

  • Телефон з виходом в Інтернет.
  • Тарифний план стільникового провайдера.
  • Ноутбук з Bluetooth, адаптер Bluetooth або кабель USB.
  • Програмне забезпечення для тетерінга.