Як знайти дівчину через Facebook

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 21 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Facebook: возможности, о которых мало кто знает
Відеоролик: Facebook: возможности, о которых мало кто знает

Зміст

Ви зловили себе на думці, що вам подобається дівчина, з якою ви часто спілкуєтеся на Facebook? Якщо у вас відмінно складається спілкування з симпатичною дівчиною, яка вам подобається, ви можете перейти на наступний рівень і запропонувати їй стати вашою дівчиною! Все, що вам потрібно зробити - бути відмінним онлайн співрозмовником і показати їй, як багато вона для вас значить.

кроки

Частина 1 з 3: Почніть розмову

  1. 1 Переконайтеся в тому, що у цієї дівчини немає хлопця. Якщо ви хочете знайти дівчину на Facebook, перше, що вам потрібно зробити - перевірити, скільки у вас шансів досягти успіху.Звичайно, вам може здатися досить очевидним той факт, що потрібно клацнути по її профілю, щоб перевірити, чи вільна вона, але в деяких випадках це буває не так вже просто. Швидше за все, вам доведеться не просто переглянути її профіль, а копнути трохи глибше. Наприклад, є ймовірність, що вона зустрічається з людиною, який не зареєстрований в Facebook, тому вона не занесла його в статус сімейного стану, також можливо, що вона пожартувала, вказавши в сімейний стан «заміжня», а може, у неї дійсно є хлопець . Як це дізнатися? Ось кілька порад:
    • Перегляньте її фотографії. Ви помітили багато фотографій з якимось хлопцем? У коментарях багато згадують, що ці фотографії «милі»? Якщо так, можливо, ця дівчина вже вийшла з гри.
    • Перегляньте її стіну. Чи є хлопець, який часто пише на її стіні? Або хлопець, з яким вона, здається, досить багато спілкується? Якщо так, можливо, вони зустрічаються з цим хлопцем.
    • Подивіться, не публікує вона різні неоднозначні пости, які могли б натякнути на її відносини з ким-то? Можливо, вона часто публікує пісні про кохання, що підморгують смайлики або коментує записи, що здається вам трохи дивним. Це може бути ознакою того, що вона закохана в когось (чи зустрічається з кимось), але не хоче, щоб всі про це знали.
    • Знову ж таки, якщо вам здається, що дівчина ні з ким не зустрічається, але, можливо, їй хтось подобається, це не завадить вам спробувати її завоювати!
  2. 2 Перегляньте свій профіль: наскільки він цікавий? Чи знайомі ви з цією дівчиною чи ні, важливо, щоб ваш профіль у соціальній мережі містив цікаву актуальну інформацію. Якщо у дівчини з'явилася звичка багато і часто з вами листуватися, якщо вона коментує ваші записи на Facebook, велика ймовірність того, що вона перегляне ваш профіль. Якщо це так, потрібно переконатися в тому, що в вашому профілі хороші пристойні фотографії, цікаві записи і забавні коментарі, які змусять її посміхнутися. Ось кілька способів зробити профіль цікавим для тієї дівчини, з якою ви спілкуєтеся:
    • Виберіть головну фотографію, яка буде не надто зухвалою, але покаже, як ви насправді виглядаєте. Дівчатам подобаються справжні хлопці, а не позери.
    • Публікуйте час від часу цікаві посилання або кліпи, але не так часто, щоб здавалося, що у вас немає особистого життя.
    • Перегляньте інші свої фотографії і переконайтеся в тому, що в цих фотографіях немає нічого, що могло б здатися дівчині дурним, інфантильним і несерйозним.
  3. 3 Не пишіть їй в ту ж секунду, як тільки вона з'явиться «онлайн». Якщо ви хочете виглядати круто і змусити дівчину зацікавитися вами, чи не налягайте! Зачекайте хоча б 10-15 хвилин після того, як вона з'явиться «онлайн», а потім запитайте: «Як справи?» Це покаже, що ви не сиділи цілий день в мережі, чекаючи її, а нібито ви просто зайшли на Facebook, побачили її і вирішили написати. Звичайно, ви можете втратити її, якщо, припустимо, вона вийде з мережі через пару хвилин, але ваша поведінка буде виглядати більш спокійним, якщо ви почнете розмову через деякий час після того, як вона вийде в мережу.
    • Якщо вона зайшла на Facebook через мобільний телефон (ви побачите логотип смартфона навпроти її імені в чаті), можливо, зараз не найкращий час для спілкування. Швидше за все, вона зайнята, і навіть може не знати, що вона «онлайн», тому що могла просто не закрити Facebook на своєму телефоні.
  4. 4 Напишіть їй що-небудь просте. Коли ви пишете їй, краще почати з звичайної фрази, щоб не здавалося, ніби ви вивчили весь її профіль. Можна написати: «Як справи?» або «Як пройшов день?» Можна запитати її про щось просте, як пройшла її спортивна гра, як вона здала тест з математики і так далі. На початку розмови не потрібно придумувати якийсь особливий крутий коментар, краще зосередитися на тому, щоб просто почати розмову. Насправді, якщо спробуєте вразити її занадто рано, це негативно позначиться на вашому спілкуванні.
    • Якщо ви ніколи раніше з нею не розмовляли особисто, переконайтеся в тому, що вона дійсно знає вас. Багато людей забувають, як познайомилися з деякими своїми друзями з соціальних мереж.
    • Щоб почати розмову, просто скажіть що-небудь, на зразок «Як справи?» або задайте питання, на який потрібно більш конкретну відповідь, наприклад: «Як пройшла твоя гра?»
  5. 5 Знайдіть цікаву тему. Після того, як ви почнете розмову, можна продовжити розмову на теми, які цікаві цій дівчині, і які будуть підтримувати вашу розмову на плаву. Все залежить від того, що цікаво вам і їй. Можна обговорити останні плітки школи (але не захоплюйтеся і не будьте занадто жорстокі), можна поговорити про уроки, про якісь цікаві новини, про плани на літо.
    • Якщо дівчина зацікавлена, вона буде відповідати розгорнутими повідомленнями, смішними коментарями і зустрічними питаннями. Якщо ви помітили, що дівчина скупа на коментарі, швидше за все, слід змінити тему.
  6. 6 Спробуйте встановити з нею зв'язок. Якщо ви не особливо добре знаєте цю дівчину, швидше за все, буде потрібно вивчити її профіль у соціальній мережі, щоб дізнатися, що їй подобається, які групи вона любить, чим захоплюється, чи любить вона бігати або подорожувати. Не потрібно згадувати в розмові, що ви вивчали її профіль, але ви можете використовувати цю інформацію, щоб зробити розмову цікавим. Можна підняти в розмові тему того, що ви росли в одному дворі, займалися в одній спортивній команді, що у вас схожі політичні погляди і так далі.
    • Не переживайте, якщо вважаєте, що у вас мало спільного. Ви цілком зможете побудувати міцні відносини, навіть виходячи з одного або двох спільних інтересів. У вас зовсім не обов'язково повинні збігатися смаки в музиці, книгах і спорті, щоб почати вдале знайомство.

Частина 2 з 3: Зачепите її

  1. 1 Покажіть їй, що вона вам цікава. Якщо ви хочете, щоб ваш розмова продовжилася, необхідно показати їй, що ви дійсно про неї думаєте і дбаєте. Для початку слід підтримувати ваше спілкування легким і безтурботним, зрідка роблячи їй легкі компліменти, щоб продовжувати розмову. Можна сказати щось, на кшталт: «Мені так легко з тобою» або «Ти мене вразила». Дайте їй зрозуміти, що дійсно цінуєте її особистість і чекаєте продовження розмови.
    • Ви можете навіть похвалити те, як вона виглядає на одній з фотографій, які вона опублікувала. Наприклад, скажіть: «У тебе таке миле плаття» або «У тебе така гарна зачіска!» Але не переборщіть, інакше налякаєте і відштовхне її!
  2. 2 Не варто занадто сильно тиснути на неї. Одна справа просто добре спілкуватися онлайн і намагатися побудувати відносини з дівчиною через соціальну мережу. Зовсім інша справа - постійно вартувати її в мережі, писати їй повідомлення в ту ж секунду, як вона з'явилася «онлайн», відправляти їй мільйон повідомлень, коли вона навіть не відповідає вам. Переконайтеся в тому, що ви обидва пишете один одному першими, що ви не сидите в мережі 24 години на добу і що ви обидва приблизно однаково зацікавлені в спілкуванні.
    • Ви ж не хочете, щоб вона точно знала, що ви завжди в мережі, коли вона туди заходить. Створіть інтригу: нехай їй буде цікаво, в мережі ви чи ні.
  3. 3 Покажіть, що у вас є особисте життя поза соціальних мереж. Якщо ви хочете зацікавити дівчину, потрібно показати їй, що у вас цікаве насичене життя, додаючи нові фотографії в свій аккаунт. Можна розповісти про веселих планах на вихідні, про те, як збираєтеся провести вечір, згадати деяких друзів, з якими збираєтеся зустрітися. Не варто вигадувати зайве, щоб показати, що ваше життя крутіше, ніж є насправді, але потрібно показати дівчині, що ви більше, ніж просто «хлопець з Facebook».
    • Якщо ви збираєтеся відсвяткувати 50-річчя своєї тітки Олени, не потрібно розповідати про це дівчині. Просто скажіть: «Слухай, мені сьогодні потрібно буде зустрітися з деким». Залиште невелику загадку. Нехай вона знає, що у вас є плани, але не знає всіх деталей.
  4. 4 Подумайте про те, щоб послатися на інформацію з її профілю або на якісь посади. Хоча спочатку це може здатися дивним, але якщо ви дізнаєтеся її краще, то зможете поговорити про деякі постах, які вона опублікувала в мережі. Наприклад, якщо вона опублікувала фотографію з друзями з вихідних на озері, можна запитати, як пройшла її поїздка. Якщо вона опублікує новинну статтю, яка їй дійсно цікава, можна поговорити з нею про цю статтю, але тільки не доводите до спору! Це стане темою для розмови і підтримає ваше спілкування.
    • Не варто згадувати такі речі на самому початку розмови, але цю інформацію можна використовувати в якості запасного плану, якщо у вас не залишиться тим для обговорень.
  5. 5 Покажіть, що ви дійсно приділяєте їй увагу. Якщо ви хочете завоювати дівчину, потрібно показати їй, що ви дбаєте про неї, що вам цікава її особистість. Якщо вона згадує щось (наприклад, майбутній концерт), запитаєте, як він пройшов. Якщо ви бачили її в школі і помітили, що вона одягнена в нову сукню, або у неї нова стрижка, зробіть їй комплімент. Покажіть дівчині, що вам цікава її особистість, її зовнішність, то, про що вона говорить.
    • Можна сказати щось на кшталт: «Отже, як пройшов тест з математики? Все виявилося так погано, як ти думала? » або «Ну що, ти повеселилася на дні народження у дядька?» Це покаже їй, що ви приділяєте увагу її словами.
    • Якщо вам потрібно згадати, що ви обговорювали, можна просто прокрутити історію діалогу.
  6. 6 Вийдіть з мережі, поки розмова ще не згас. Ще одна річ, яка допоможе зачепити дівчину - перервати розмову, поки він не зійшов нанівець. Ви ж не хочете, щоб спочатку розмова йшла як по маслу, а потім у вас не залишилося тем для обговорень. Знайдіть час, коли розмова буде все ще в самому розпалі, а потім акуратно його завершите, перш ніж вийти з мережі. Таким чином, дівчина буде хотіти спілкуватися з вами ще й ще.
    • Звичайно, вам потрібно буде ввічливо і доброзичливо сказати, що вам потрібно терміново йти. Не завершуйте спілкування, не попрощавшись.
    • Насправді, ця стаття справедлива і щодо особистого спілкування з дівчиною. Слід попрощатися, поки розмова в самому розпалі, а не коли він сходить нанівець - це залишає гарне враження.

Частина 3 з 3: Запропонуйте їй стати вашою дівчиною

  1. 1 Подумайте про те, щоб запропонувати їй це онлайн. Ви цілком можете запросити дівчину на побачення або навіть запропонувати їй зустрічатися, використовуючи Facebook. Хоча, швидше за все, багато дівчат воліли б, щоб ви зробили це особисто, але якщо у вас склалося дійсно гарне спілкування в інтернеті, і ви вважаєте, що дівчина може погодитися, подумайте про те, щоб запропонувати їй зустрічатися прямо по інтернету. Багато людей застерегли б вас від цього кроку, але якщо ви вважаєте, що так буде правильніше для вас і цієї дівчини, можна просто знайти підходящий момент і запитати, чи хоче вона бути вашою дівчиною.
    • Запропонувавши їй зустрічатися онлайн, ви позбавите і себе, і її від зайвого стресу. Вам не доведеться турбуватися про те, щоб підібрати ідеальні слова, тому що ви будете набирати текст, і їй не доведеться переживати про те, щоб гідно відповісти вам.
  2. 2 Проводьте з нею час. Можливо, ви закохалися в неї через інтернет, але краще особисто зрозуміти, що це за дівчина, чи дійсно ви сумісні - проведіть з нею деякий час особисто. Якщо ви вчитеся в одній школі або близько живете, почніть з того, щоб просто спілкуватися з нею по відеочату, а потім зустріньтеся особисто, навіть якщо це буде просто обід, прогулянка або перегляд кіно. Це допоможе вам краще зрозуміти, наскільки добре ви підходите один одному.
    • Намагайтеся звучати природно. Скажіть щось на кшталт: «Ми з приятелями збираємося на вихідних в торговий центр. Хочеш піти з нами? » або «Ти сьогодні прийдеш на вечірку? Ми з друзями будемо там ».
  3. 3 Переконайтеся в тому, що ваше почуття взаємне. Незалежно від того, чи спілкуєтеся ви особисто або по інтернету, перш ніж ви почнете задавати подібні питання, переконайтеся в тому, що ця дівчина вам більше, ніж подруга. Навіть якщо ви відмінно ладите, вона може розглядати вас як хлопця, але, можливо, вона накинула оком на кого-то другого. Коли ви проводите час разом або спілкуєтеся, зверніть увагу, чи дійсно ви їй подобаєтеся; якщо вона фліртує або задає питання про ваше життя, то ви їй подобаєтеся. Подумайте про це, щоб зрозуміти, наскільки ви їй цікаві.
    • Звичайно, ви не вмієте читати думки, і досить складно зрозуміти, чи дійсно ви їй подобаєтеся, якщо ви лише спілкувалися в інтернеті. Досить складно зрозуміти її тон і особисті якості, якщо ви занадто мало спілкувалися особисто.
  4. 4 Знайдіть час, щоб запропонувати їй зустрічатися. Якщо ви вирішили запропонувати їй стати вашою дівчиною, потрібно знайти відповідний для цього момент (особисто або онлайн). Якщо ви вирішили запропонувати їй зустрічатися онлайн, потрібно підібрати момент в розмові, коли ви говорите один одному компліменти, відмінно розмовляєте або домовляєтеся про те, щоб поспілкуватися найближчим часом. Якщо ви вирішили запропонувати їй зустрічатися особисто, переконайтеся, що у неї гарний настрій і ви дійсно добре ладите.
    • Підібравши правильний момент, просто скажіть, що вона вам дуже подобається, і ви б хотіли, щоб вона стала вашою дівчиною. Не варто будувати якусь дуже складну заплутану мова, дівчина оцінить вашу прямоту. Просто скажіть: «Мені було дуже приємно познайомитися з тобою. Ти така розумна, весела, з тобою легко і приємно спілкуватися. Я б дуже хотів з тобою зустрічатися ».
  5. 5 Реагуйте відповідним чином. Неважливо, чи відповість вона вам «так» або «ні», важливо відреагувати так, щоб виглядати дорослим і серйозним. Якщо вона скаже, що хотіла б зустрічатися з вами, покажіть їй, наскільки ви раді її згоди, проявіть свою увагу. Якщо дівчина відмовить, ведіть себе так, ніби-то для вас це не особливо важливо. Скажіть, що сподіваєтеся, що ви зможете і далі дружити, що ви цінуєте її чесність.
    • Якщо ваші відносини будуть розвиватися, зосередьтеся на тому, щоб проводити більше часу разом, а не в інтернеті.

Поради

  • Переписка в соціальній мережі - зовсім інша справа, тому що ви не зможете бачити її обличчя. Але якщо ви б хотіли встановити зоровий контакт, краще вибрати спілкування по Skype.

Що вам знадобиться

  • Комп'ютер з процесором вище, ніж Pentium 2
  • Підключення до інтернету (середньої або високій швидкості)