Як визначити розмір пальто

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 22 Квітень 2021
Дата Оновлення: 26 Червень 2024
Anonim
Как правильно определить свой размер одежды.
Відеоролик: Как правильно определить свой размер одежды.

Зміст

Пальто - це традиційна частина гардероба працюючого чоловіка. Він повинен сидіти по костюму і забезпечувати тепло і стильний зовнішній вигляд. Невід'ємною частиною покупки пальто є правильне визначення його розміру, щоб воно виглядало так, ніби було шито саме на вас, навіть якщо ви не витратилися на предмет одягу від кутюр.

кроки

Частина 1 з 3: Виміряйте свій розмір

  1. 1 Візьміть м'яку рулетку. Зніміть сорочку і зробіть точний вимір грудей. Озирніться вимірювальної стрічкою під пахвами по найширшої горизонтальної лінії грудей.
  2. 2 Опустіть руки з боків, перш ніж зробити завмер. Ваша грудна клітина розшириться, коли ви опустіть руки.
  3. 3 Запишіть вимірювання. Вам потрібно буде додати і відняти кілька сантиметрів, перш ніж ви знайдете свій розмір під пахвами.

Частина 2 з 3: Визначення розміру щільно сидить пальто

  1. 1 Для щільно сидить пальто додайте 7-10 сантиметрів до виміру грудей. Це простір для дихання, яке необхідно, і пальто буде щільно сидіти на вас.
  2. 2 Розділіть завмер навпіл, щоб знайти довжину між пахвами. Це еталон, який використовують багато виробників пальто. Якщо завмер грудей був 1 метр, то ваш завмер довжини між пахвами для щільно сидить пальто буде 60 сантиметрів, після того як ви додасте ще 10 сантиметрів.
  3. 3 Використовуйте ці вимірювання, коли купуєте пальто Честерфілд, Кромбі, Коверт або британську теплу шинель.
  4. 4 Виберіть пальто довжиною 3/4, якщо хочете, щоб воно виглядало більш щільно сидить. Довжина 3/4 - це більш популярний сучасний, щільно сидячий спосіб. Таке пальто повинно закінчуватися трохи вище колін.
  5. 5 Одягніть одяг тієї ж товщини, як і товщина одягу, яку ви зазвичай будете носити з пальто. Застебніть всі ґудзики пальто і подивіться, чи немає ніяких складань, які б вказували, що пальто сидить дуже щільно.
  6. 6 Якщо ви переглядаєте вантажні пальто, шукайте трохи менший розмір. Тоді розміри робили трохи більше з урахуванням більш товстої тканини костюмів.

Частина 3 з 3: Визначення розміру вільного пальто

  1. 1 Для вільного пальто додайте 15-20 сантиметрів до виміру грудей. Виберіть вільно сидить пальто, якщо ви носите багато шарів одягу, твідові костюми або костюми-трійки.
  2. 2 Розділіть цей завмер навпіл, щоб визначити довжину між пахвами. Це еталон, який використовують багато виробників пальто. Якщо завмер грудей був 1 метр, то потрібно додати 15-20 сантиметрів і розділити суму навпіл, щоб отримати довжину між пахвами 61-64 сантиметри.
  3. 3 Використовуйте цей тип вимірювання при покупці вантажних пальто. У попередні десятиліття костюми шилися з більш грубої тканини, так що вони повинні бути трохи більше, ніж сьогодні.
  4. 4 Використовуйте вільний завмер при покупці реглана або поло.
  5. 5 Для більш сучасного вигляду вибирайте пальто довжиною 3/4. Для класичного стилю вибирайте пальто на всю довжину. Таке пальто повинне доходити до щиколоток.
  6. 6 Відправляйтеся в магазин, одягнувши костюм, який ви зазвичай будете носити під цим пальто. Застебніть всі ґудзики пальто і подивіться, чи немає х-образних збірок на грудях і під пахвами. Для більш гладкою посадки виберіть більший розмір.
  7. 7 Вибирайте тренч, якщо ви шукаєте пальто, яке дозволить більшу гнучкість з різними видами одягу. До того ж до гудзиків у такого пальто може бути ще й пояс, так що вільна посадка підійде під будь-який стиль одягу.

Поради

  • Пальто бувають двобортними і однобортними. Двобортні варіанти можуть бути трохи тепліше, товщі і більш формальними.

Що вам знадобиться

  • М'яка рулетка
  • олівець
  • папір
  • Калькулятор (необов'язково)
  • Костюм до пальто