Як звільнити місце на Samsung Galaxy

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 24 Травень 2021
Дата Оновлення: 25 Червень 2024
Anonim
Как ОСВОБОДИТЬ ПАМЯТЬ на ТЕЛЕФОНЕ Android Samsung? Очистить Память на Смартфоне Самсунг Андроид
Відеоролик: Как ОСВОБОДИТЬ ПАМЯТЬ на ТЕЛЕФОНЕ Android Samsung? Очистить Память на Смартфоне Самсунг Андроид

Зміст

У цій статті ми розповімо вам, як звільнити місце на Samsung Galaxy за допомогою очищення пам'яті і видалення непотрібних файлів.

кроки

  1. 1 Відкрийте програму "Налаштування". Проведіть по екрану зверху вниз, а потім натисніть в верхньому правому кутку.
  2. 2 натисніть оптимізація на сторінці налаштувань. На новій сторінці відобразяться опції, за допомогою яких можна оптимізувати роботу пристрою.
  3. 3 торкніться пам'ять. Ця опція знаходиться внизу сторінки; під опцією ви знайдете обсяг вільної пам'яті. На новій сторінці відкриється інформація про пам'ять.
  4. 4 натисніть Очистити. Ця опція знаходиться посередині сторінки. Буде звільнено деякий обсяг простору за рахунок видалення непотрібних даних, таких як файловий кеш і рекламні кукі.
    • Під зазначеної опцією відобразиться обсяг простору, який буде звільнений. Наприклад, якщо ви бачите опцію «Очистити (1,5 ГБ)», буде звільнено 1,5 гігабайти простору.
  5. 5 Виберіть категорію в розділі «Призначені для користувача дані». В цьому розділі всі призначені для користувача файли розбиті на категорії: «Документи», «Картинки», «Аудіо», «Відео» і «Додатки». Коли ви торкнетеся категорії, з'явиться список всіх файлів, які включені в неї.
    • Праворуч від кожної категорії відображається простір, займане її файлами.
  6. 6 Виберіть файли, які потрібно видалити. Для цього торкніться файлів - біля них з'являться зелені галочки.
    • Щоб вибрати відразу всі файли, натисніть «Все» в лівому верхньому кутку.
  7. 7 торкніться видалити. Ця опція знаходиться у верхньому правому кутку. Всі виділені файли будуть видалені, що призведе до звільнення місця на пристрої.