Як відкрити замок скріпкою

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 14 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
5 СПОСОБОВ ОТКРЫТЬ ДВЕРЬ БЕЗ КЛЮЧА
Відеоролик: 5 СПОСОБОВ ОТКРЫТЬ ДВЕРЬ БЕЗ КЛЮЧА

Зміст

1 Підготуйте необхідні матеріали. Велику честь речей для відкриття замку неважко дістати. Вам насправді потрібні лише три речі. Скріпки: одна в якості відмички, а друга - натяжителя, а також плоскогубці, щоб зігнути їх до правильної форми.
  • Дві великі скріпки. Одна в якості відмички, а друга - натяжителя. Розмір не настільки важливий, але скріпка повинна бути досить тонкою, щоб пройти в замкову щілину, і досить довгою - щоб ви змогли вставити її в замок, тримати за кінчик і повертати.
  • Візьміть плоскогубці, щоб зігнути скріпки. Так це буде зробити простіше, ніж руками.
  • 2 Розігніть першу скріпку для відмички. Для того, щоб зробити це, розігніть великий кінець скріпки двічі, щоб прямий кінець виступав. Ви будете вставляти його в замок і використовувати його як відмичку.
    • Деякі слюсарі також додають невеликий вигин вгору на кінці відмички. Він потрібен для того, щоб натискати на штифти в замку, на робити його необов'язково.
  • 3 Зробіть натягувач. Розігніть обидва згину на великий скріпці так, щоб залишилося два прямих відрізка з вигином на кінці. Притисніть цей кінець. Зробіть вигин під кутом 90 ° довжиною приблизно 1 см.
    • Також ви можете розігнути кінець скріпки так, щоб пряма ділянка був під кутом 90 °. Це найпростіший натягувач з яким можна працювати, але він не ідеальний.
  • Частина 2 з 2: Розкриваємо замок

    1. 1 Вставте натягувач в низ замкової щілини. Це місце називається лінією розрізу. Вам потрібно докласти зусилля в цій точці за допомогою натяжителя, повертаючи його (в сторону, в яку відкривається замок).
      • Ймовірно, буде потрібно кілька спроб, щоб підібрати потрібну силу. Якщо прикласти занадто багато, то ви погнеться скріпку. Якщо занадто мало, то тиску буде недостатньо, щоб відкрити замок.
    2. 2 Повертайте натягувач в сторону, в яку відкривається замок. Завдання ускладнюється, якщо ви не знаєте, в який бік потрібно повертати, але важливо обертати його в правильному напрямку. Є пара способів перевірити замок і дізнатися, в який бік повинен повертатися ключ.
      • Якщо ви знаєте, в який бік потрібно повернути замок, щоб відкрити його, поверніть натягувач в цьому напрямку. Якщо ви не знаєте напрямку обертання, то просто спробуйте вгадати. Ваші шанси відкрити замок з першого разу 50/50.
      • Якщо у вас чутливі руки, ви можете відчути, в який бік відчиняються замок, обертаючи натягувач. Спочатку поверніть його за годинниковою стрілкою, а потім проти. Ви відчуєте трохи менше опору, коли будете обертати натягувач в правильному напрямку.
    3. 3 Вставте відмичку в верхню частину замкової щілини і «прочешіть». Це рух, при якому потрібно вставити відмичку до кінця замкової щілини і швидко витягнути її, штовхаючи вгору. Пара таких проходів, швидше за все, поставить кілька штифтів на місце.
      • Підтримуйте тиск на натягувачем, поки робите це. Інакше у вас не вийде відкрити замок.
      • Швидко - не означає, що вам потрібно висмикнути відмичку, але вам потрібно рухатися досить швидко, щоб рух був плавним. Знову ж таки, вам потрібно буде відчути це. Саме тому мало кому вдається відкрити замок з першого разу.
    4. 4 Знайдіть штифти всередині замку. Підтримуючи тиск на натягувачем, постарайтеся знайти штифти в замковій щілині за допомогою відмички. У більшості американських замків як мінімум п'ять штифтів, які вам потрібно буде поставити на місце, щоб відкрити замок.
      • Ви відчуєте штифти під відмичкою, коли вставите її. Так ви зрозумієте, в якому місці на них потрібно буде натискати.
    5. 5 Натискайте на штифти. Переконайтеся, що, обертаючи натягувач, ви докладаєте силу, коли натискаєте на штифти. Ви відчуєте, що замок потроху подається, коли доведете штифт до відкритого положення; можливий навіть легке клацання.
      • Досвідчені майстри роблять це так, що здається, ніби це одне плавний рух. Але менш досвідченим людям, щоб поставити кожен штифт на місце, доводиться діяти обережніше.
    6. 6 Розгойдуйте кожен штифт, поки він не відкриється. Прикладаючи все більше тиску натяжителем, качайте штифт, поки він не перейде у відкрите положення. Коли ви почуєте клацання, переконайтеся, що повернули натягувач, щоб відкрити замок.

    Поради

    • Якщо у вас є шпилька для волосся, краще використовуйте її. Уплощенная форма шпильки дозволяє домогтися більшого тиску.
    • Досить часто вдається розкрити тільки замок внутрішніх дверей. Все залежить від віку замку.

    попередження

    • За розтин замку відмичкою вас можуть звинуватити у скоєнні кримінального злочину, якщо ви робите це незаконно.