Як відрізнити справжнього скейтери від позера

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 28 Лютий 2021
Дата Оновлення: 2 Липня 2024
Anonim
Як відрізнити справжнього скейтери від позера - Суспільство
Як відрізнити справжнього скейтери від позера - Суспільство

Зміст

Багато людей кажучи, що вони справжні скейтери, але насправді вони навіть не вміють кататися. Такі люди просто позери. Для них катання на скейтборді і вся скейт-культура - це всього лише мода, у них немає ніякого інтересу до катання. Більшість позирав часто говорить про те, які трюки вони можуть виконувати, але їх практично неможливо побачити мопеді дошці. Багато позери досить добре вміють вводити інших в оману про свої вміння, але якщо ви знаєте, на які моменти звернути увагу, то легко зможете відрізнити позера від справжнього скейтери.

кроки

Метод 1 з 3: Перевірка знань під час розмови

  1. 1 Зверніть увагу на терміни та сленг, пов'язані з катанням на скейтборді. Справжні скейтери завжди говорять про фронтсайд і бексайд-трюках. Вони часто використовують такі базові терміни, як "поп" і "кікфліп". Зверніть увагу на один з найбільш базових термінів - оллі. Оллі є основою будь-якого трюку, які роблять скейтери, і це слово постійно звучить в їх мови.
    • Інші базові терміни в скейтборді: слеппі, факи, кікфліп, верт, твік, стіл, шифт, кікторн і моб.
    • Ви можете запитати щось на кшталт: "Ти вже відпрацював кікфліп на верт-рампи?" або "Бачив, як Макс робить кікфліп? У нього величезний поп!"
    • Зверніть увагу, на те, як він називає різні частини скейтборду. Справжній скейтер повинен обов'язково знати всі елементи: дека, ніс, траки, підвіска, гріптейп і база.
    • Спробуйте запитати "Ти як тримаєш дошку, за деку або траки? Думаєш, це має значення?"
  2. 2 Запитайте у нього, чи знає він про гуфі і регулярний. Будь справжній скейтер зможе без праці відповісти на це питання, але у позера це питання, швидше за все, викличе труднощі, і він навряд чи зможе відповісти на нього. Дані терміни відносяться до того, як людина стоїть на скейтборді, і це одна з перших речей, якій вчать при катанні на скейтбороде.
    • Скажіть: "Я катаюся тільки регулярні. А ти гуфі?"
    • Регуляр - це найпоширеніша стійка на скейтборді, коли ліва нога стоїть ближче до носа дошки, а права нога - ближче до її хвоста.
    • Гуфі - це стійка, протилежна регулярний, коли права нога стоїть ближче до носа дошки, а ліва біля хвоста.
  3. 3 Запитайте у них про дошці. Запитаєте, який фірми скейтборд, як давно він був куплений і як він виглядає. Це дуже прості питання, і справжній скейтер, що знає свою дошку в усіх подробицях, зможе без праці відповісти на них. Ви також можете запитати, чи користується він повною (вже готової, зібраної заздалегідь) дошкою або зібраної індивідуально для цього скейтери.
    • Запитайте: "З якого матеріалу зроблена дошка?" і "Ти затягував або послаблював траки після покупки дошки?" і "Що зображено на дошці?"
    • Дуже часто досвідчені скейтбордисти набувають деки і інші частини окремо, щоб зібрати власний скейтборд, ідеально задовольняє всім потребам.
    • Навіть якщо вони ніколи не робили цього, справжній скейтер із задоволенням розповість про всі аспекти збирання власного скейтборду.
  4. 4 Запитайте про улюблених скейтбордистів і улюблених марках. У справжніх скейтерів обов'язково знайдуться улюблені професійні скейтбордисти, і вони будуть знати імена професіоналів, а не тільки Тоні Хоука, Бема і Райана Шеклер. Стиль грає важливу роль в скейт-культурі, тому справжній скейтер обов'язково назве кілька скейтбордістскіх брендів. Навіть якщо він скаже щось негативне про той чи інший бренд або скейтерів, все одно це буде знанням.
    • Коли він буде говорити, які професійні скейтери або бренди йому подобаються (або не подобаються), обов'язково запитайте чому.
    • Справжній скейтер з легкістю аргументує свою думку, позитивне або негативне.

Метод 2 з 3: Спостереження за діями

  1. 1 Подивіться, як він тримає свою дошку. Зверніть увагу, чи тримає він дошку центральних захопленням ( "мовляв-греб"), тобто за колеса. "Мол-греб" найчастіше говорить про позерстві. Якщо він тримає її збоку покриттям до себе, то він, швидше за все, позер (або новачок). Правильно тримати дошку під рукою за середину, колесами назовні.
    • Існує багато суперечок з приводу того, чи насправді "мовляв-греб" вказує на позера, оскільки сьогодні багато скейтери тримають свої дошки саме так. Мовляв-греб може говорити про те, що перед вами позер тільки при наявності інших згаданих у цій статті ознак.
    • Безсумнівно, ви повинні оцінити те, як він тримає скейтборд, але також необхідно подивитися на те, як він катається на скейтборді, який носить всюди з собою.
    • Деякі позери купують скейтборд і носять їх з собою лише для того, щоб виглядати круто, просто як модний аксесуар - при цьому вони навіть не вміють носити його правильно!
  2. 2 Дізнайтеся, що він робить в скейт-парку. Чи справді він витрачає свій час в парку на катання? Або він приходить туди тільки "покрасуватися", покататися один раз, а весь інший час тільки варто, базікає, курить, пише повідомлення і заважає реальним скейтерам? Поведінка класичного позера.
    • Справжні скейтери проводять весь час в парку, катаючись і відточуючи нові прийоми.
    • Справжні скейтери приділяють мало уваги (або не приділяють зовсім) соціальної складової відвідування скейт-парку.
  3. 3 Попросіть продемонструвати кілька трюків. Якщо у вас буде така можливість, то попросіть показати кілька трюків. Справжній скейтер не буде проти того, щоб показати, що він вміє, навіть якщо він новачок. Новачки не є позерами - вони, принаймні, почали кататися і вчаться цьому.
    • Ви можете запитати: "А покажи-но мені олли!" або "Покажи мені фронтсайд і бексайд трюки? Я зараз відпрацьовую фронтсайд і хочу подивитися, як ти це робиш".
    • Позер знайде масу прийменників, щоб не кататися, оскільки насправді він не знає як робити це.
    • Якщо у нього немає з собою дошки, то попросіть його піти разом в скейт-парк або навіть запропонуйте покататися на вашій дошці.

Метод 3 з 3: Оцінка зовнішнього вигляду

  1. 1 Зверніть увагу на подряпини і садна. Якщо людина катається на скейті, то він напевно падає і отримує садна або подряпини. Від цього нікуди не дітися. Навіть бувалі скейтери падають з дошки досить часто, тому що вони намагаються виконати нові трюки, а це завжди означає кілька падінь перед успішною спробою.
    • Справжні скейтери завжди намагаються зробити щось нове, а це означає, що падіння і удари неминучі.
    • Справжні скейтери вчаться падати "правильно", щоб уникнути серйозних травм, але невеликі подряпини і садна все одно трапляються часто.
  2. 2 Зверніть увагу на знос і на якість скейтборду. У позирав на скейтбордах найчастіше не буває подряпин і зносу (або вони є очевидною підробкою), в той час, як у справжнього скейтери скейтборд обов'язково матиме подряпини посередині, на носі і на хвості в залежності від стилю катання і трюків. На скейтборді справжнього скейтери видно очевидні подряпини і сліди зносу (якщо тільки це не нова і фірмова дошка).
    • Позери часто купують недорогі скейтборд низької якості, найчастіше з мережевих магазинів.На таких дошках важко кататися, але це для них не має значення, оскільки вони все одно не катаються.
    • Справжній скейтер економить, щоб купити скейтборд хорошої якості, тому що він буде на ньому кататися. Адже для будь-яких трюків необхідні якісні дошки, які їздять плавно, а вони коштують недешево.
  3. 3 Зверніть увагу на рвану взуття з підошвою, що має хороше зчеплення. Справжні скейтери носять зручне взуття на плоскій підошві, яка має хороше зчеплення з дошкою, оскільки це зручно для виконання трюків. Їх взуття ніколи не виглядає новою і блискучою - якщо ви дійсно катаєтеся, то ваше взуття обов'язково дуже швидко потреться, порветься і зноситься. "Оллі-дірки" (їх ще називають "оллі-потертості") неминучі при катанні на скейтборді.
    • Якщо тільки взуття не розвалилася зовсім, скейтери не хвилює ступінь її зношеності. Позери ж, навпаки, купують взуття дуже часто.
    • Зверніть увагу на ознаки навмисного "штучного" зношування взуття. Деякі позери, бажаючи виглядати як справжні скейтери, часто пошкоджують своє взуття спеціально.
    • Це досить просто виявити, оскільки на взуття будуть розриви й подряпини, але сам матеріал не буде виглядати вицвілим або зношеним.
  4. 4 Зверніть увагу на те, скільки брендових речей він носить. Якщо він одягнений з ніг до голови в божевільну одяг і взуття, що здається навіть надмірним, то, швидше за все, перед вами позер. Справжнім скейтерам теж подобаються бренди, але вони не будуть носити брендовий одяг кожен день, і вони навряд чи будуть одягатися з ніг до голови в брендові вещіи, щоб довести свою автентичність.