Як перезапустити Steam

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 22 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как перезапустить Steam x2 СПОСОБА
Відеоролик: Как перезапустить Steam x2 СПОСОБА

Зміст

Перезапуск Steam часто допомагає вирішити проблеми з підключенням до інтернету під час завантаження або запуску ігор. Щоб перезапустити Steam, потрібно закрити і заново запустити клієнт або оновити файли Steam, якщо вирішите, що вони могли бути змінені, пошкоджені, неправильно налаштовані під операційну систему або взагалі відсутні. Якщо жодна з дій не допоможе, спробуйте зв'язатися зі Steam.

кроки

Метод 1 з 4: Перезапуск Steam

  1. 1 Натисніть на «Steam» на панелі меню в лівому верхньому кутку клієнта.
  2. 2 Виберіть «Вихід» або «Вийти з Steam». Ваша поточна сесія буде завершена.
    • Також можна натиснути на значок Steam у вікні повідомлень правою кнопкою миші і вибрати «Вихід». На Windows область повідомлень знаходиться в правому нижньому кутку робочого столу. На Mac OS X область повідомлень розташована в правому верхньому куті робочого столу.
  3. 3 Двічі натисніть на значок Steam на робочому столі, щоб запустити його. Якщо ярлика Steam немає на робочому столі, пошукайте програму в меню «Пуск» або в папці «Програми» на Mac OS X.

Метод 2 з 4: Оновлення файлів Steam в Windows

  1. 1 Вийдіть з Steam, слідуючи крокам 1 і 2 з методу 1.
  2. 2 Одночасно натисніть клавіші «Windows» + «R». Так ви відкриєте діалогове вікно «Виконати».
  3. 3Введіте в діалогове вікно команду «steam: // flushconfig» і натисніть Enter. Ця команда оновить файли Steam.
  4. 4 Перезавантажте комп'ютер, а потім відкрийте папку С: Program Files Steam.
  5. 5 Двічі натисніть на «Steam» або «Steam.exe», щоб знову запустити клієнт. Так ви відкриєте Steam прямо з папки установки. Не заводьте Steam через ярлик на робочому столі.
  6. 6 Продовжуйте грати через Steam. Тепер ваші файли будуть оновлені.

Метод 3 з 4: Оновлення файлів Steam на Mac OS X

  1. 1 Вийдіть з Steam, слідуючи крокам 1 і 2 з методу 1.
  2. 2Запустіте браузер Safari і введіть в адресний рядок «steam: // flushconfig».
  3. 3 Натисніть Enter, а потім закрийте браузер.
  4. 4 Перезавантажте комп'ютер, а потім знову запустіть Steam. Файли Steam будуть оновлені, що дозволить вам продовжити грати через Steam.

Метод 4 з 4: Оновлення файлів Steam на Linux

  1. 1 Запустіть Термінал і введіть команду «steam --reset».
  2. 2 Натисніть Enter. На екрані з'явиться наступне повідомлення: Installing bootstrap / home / [ім'я користувача] /. Steam / steam / bootstrap.tar.xz. Це повідомлення означає, що файли Steam були успішно оновлені.
  3. 3 Перезавантажте комп'ютер, а потім знову запустіть клієнт Steam. Файли Steam будуть оновлені, що дозволить вам продовжити грати через Steam.

Поради

  • Спробуйте перезапустити Steam, якщо після установки нова гра не запускається. Для успішного запуску гри іноді необхідно перезапустити клієнт Steam.
  • Спробуйте оновити файли Steam за допомогою другого, третього і четвертого методів, якщо перезапуск Steam не виправив проблему з грою або підключенням до інтернету. Оновлення файлів Steam відновить програму до її первісному стану, ніяк не впливаючи і не видаляючи вже встановлені гри.