Як пожартувати над сестрою

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 14 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
23 смешных пранков над сестрой и братом / Смешные розыгрыши
Відеоролик: 23 смешных пранков над сестрой и братом / Смешные розыгрыши

Зміст

Як би ви не любили свою сестру, напевно вона час від часу діє вам на нерви. Якщо ви шукаєте спосіб помститися їй, ця стаття - для вас! Тут ми описуємо кілька варіантів розіграшів, всі з яких не тільки дуже кумедні, але і не заподіють нікому шкоди.

кроки

Метод 1 з 6: Придумайте розіграш, який підійде сестрі

  1. 1 Подумайте про характер сестри. Звичайно, ви знаєте її добре - вона ж ваш родич, і ви напевно живете разом і виросли пліч-о-пліч. Перш ніж розіграти сестру, подумайте, який у сестри характер і темперамент. Якою вона людина? Як вона відреагує на жарт?
    • Чи любить вона посміятися? Може, практично всі здається їй кумедним? Якщо так, то вибір розіграшів буде більше.
    • Вона чутлива, і її легко збентежити? В цьому випадку потрібно дуже акуратно вибирати жарти. Ви можете сильно образити її, а ризикувати відносинами не варто.
  2. 2 Подумайте про інтереси сестри. Щоб відмити ідеальну витівку, варто врахувати особливі інтереси і захоплення сестри. Вона запам'ятає ваш розіграш, якщо вам вдасться використовувати те, що для неї дуже важливо.
    • Ваша сестра займається спортом? Якщо так, ви можете побудувати свій розіграш навколо цього захоплення. При цьому важливо не переступити межу і не знищити речі, які їй дороги.
    • Якщо ваша сестра - фанатка футболу, спробуйте злегка спускати повітря з її м'яча щовечора. Звичайно, їй доведеться регулярно його накачувати заново (а це буде забавно!), І м'яч при цьому залишиться цілим.
    • Можливо, ваша сестра дуже любить читати, при цьому найбільше їй подобається класична література. Одягніть обкладинки від її улюблених книг на "Голодні ігри" Сьюзен Коллінз.
    • Як же вона здивується, коли замість "Великих надій" витягне з полиці те з дилемою Катнісс! Хто знає, може вона вирішить прочитати книгу, щоб зрозуміти, чому вона стала такою популярною.
  3. 3 Подумайте про ваших відносинах з сестрою. Важливо врахувати не тільки особистість сестри, а й те, як складаються ваші відносини.
    • Можливо, ви дуже товариські, але якщо ви з сестрою не діліться особистими переживаннями (наприклад, тому, що вона не так відкрито), недоречний жарт чи багато жартів поспіль зіпсують ваші відносини.
    • Поміркуйте про те, що пов'язує вас із сестрою. Якщо вам обом подобається готувати, вдалий жарт може розвеселити і вас, і сестру.
  4. 4 Підберіть розіграш, який не поставить вашу сестру в дурне становище. Кращі жарти - ті, в яких всі можуть посміятися разом (Навіть якщо того, кого розігрують, відразу буде не до сміху). Не потрібно використовувати розіграші, в яких всі будуть сміятися над вашою сестрою.
    • Складно знайти грань між невинною жартом, яка просто збентежить або здивує людини, від розіграшу, який смертельно налякає або принизить його. Навіть не думайте про злих розіграшах.
    • Щоб не переступити межу, подумайте, як ви самі відреагували б на такий жарт.
    • Наприклад, якби ваша сестра зламала ваш телефон і перейменувала себе в вашу дівчину в списку контактів, ви б розлютилися, розгубилися або вирішили б, що хтось спокусився на ваше особисте життя?
    • Якби ви не змогли пробачити сестрі якусь конкретну витівку, відмовтеся від ідеї використовувати цей розіграш.
  5. 5 Виберіть розіграші, які не заподіють фізичної шкоди. Чи не заподіювати емоційного і фізичного шкоди.
    • Є розіграші, які змушують людину падати, а є і такі, де на жертву щось падає.
    • Якщо в розіграші немає нічого небезпечного, є ймовірність, що він всім сподобається. Але не забувайте, що ніколи не можна гарантувати, що все піде так, як було задумано.
    • Буде зовсім не смішно, якщо ваша сестра впаде не в ту сторону і вдариться головою об стіл, після того як ви намажете підлогу маслом.
  6. 6 Будьте винахідливі. У наступному розділі ви запропонуємо кілька перевірених розіграшів, які вважаються класикою. Поміркувавши про характер сестри і ваших з нею стосунках, виберіть те, що вам сподобається.
    • Не забувайте, що кращі розиграші - це дотепні, оригінальні жарти, які розраховані на конкретну людину.
    • Використовуйте всю свою уяву, щоб замість: "Навіщо ти це зробив?" сестра запитав би вас: "Як ти це зробив?"

Метод 2 з 6: Прийоми з їжею

  1. 1 Покладіть сіль в її солодку кашу. Це класичний розіграш. Коли сестра відвернеться, насипте кілька ложок солі в кашу і будьте готові спостерігати, як вона спросоння з'їсть першу ложку.
    • Якщо ваша сестра обережна (можливо, вона вас бачить наскрізь?) І стежить за своєю тарілкою, можна заздалегідь засипати сіль в крупу, але є ризик, що цю кашу вирішать зварити ще й ваші батьки.
  2. 2 Заморозьте кашу. Це ще один варіант розіграшу з кашею. Зваріть її з вечора, коли сестра ляже спати, покладіть в тарілку ложку і поставте все в морозильну камеру. Вранці опинитеся на кухні першим і поставте кашу для сестри на стіл.
    • Вона не відразу зрозуміє, чому коли вона береться за ложку, в руці опиняється вся тарілка.
    • Можна одночасно заморозити і її апельсиновий сік.
  3. 3 Влаштуйте розіграш з газованою водою в банку. Сестра вирішить, що ви дуже турботливий брат, раз самі запропонували їй колу, але вона не знає, що ви попередньо сильно потрясли банку.
    • Так, це теж класичний фокус, але він був популярний довгі роки не просто так! Немає нічого кращого, ніж несподіваний фонтан, який б'є прямо в обличчя.
  4. 4 Спробуйте провернути ще один трюк з напоєм. Якщо у сестри є запаси її улюбленої газованої води в холодильнику, поверніть язичок на банку на 180 градусів і поспостерігайте, як вона не розумітиме, чому банку не відкривається.
    • Можна піти далі і зробити це з усіма її пляшками, а потім поспостерігати за її реакцією.
  5. 5 Залиште їй солодкий сюрприз. Ваша сестра ласун? Якщо так, вона не зможе відмовитися від цукерок і печива, які ви їй підсуне. Змішайте солодке і солоне. Окремо це буде смачно, але разом - жахливо.
    • Цей фокус може спрацювати, якщо у сестри в гостях друзі, але вони не хочуть брати вас до себе в компанію. Розіграйте і сестру, і її друзів!
  6. 6 Запропонуйте їй пончик. Цей розіграш також підійде для випадків, коли у сестри в гостях друзі. Купіть десяток пончиків з кремом усередині, великим шприцом дістаньте зсередини крем (з'їжте його самі - ви заслужили!), А потім замініть крем майонезом.
    • Коли друзі сестри побачать пончики, вони вирішать, що це ваші батьки купили частування. Візьміть з собою фотоапарат, щоб зробити унікальні кадри того, як вони в перший і останній раз вкусять пончики!
    • Купіть пончики з джемом і замініть джем соусом барбекю. Фу!
  7. 7 Приготуйте карамелеве "ласощі". Цей розіграш можна влаштувати на Хеллоуїн. Сестра не зможе встояти перед карамелевими "яблуками", які ви залишите для неї на столі. З підготовкою доведеться повозитися, але все це не так вже й складно.
    • Очистіть кілька головок сирої цибулі (якщо взяти одну, це буде виглядати підозріло) і вставте в них палички.
    • Візьміть карамельні цукерки в індивідуальній упаковці.
    • Покладіть цукерки в посуд для мікрохвильовки, додайте дві ложки молока і нагрійте в мікрохвильовій печі, поки цукерки не розплавиться (близько двох хвилин). Кілька разів розмішайте суміш.
    • Занурте цибулю в карамель так, щоб вся поверхня виявилася покритою рідкою сумішшю. Покладіть цибулю в холодильник, щоб карамель застигла.

Метод 3 з 6: Розіграші з косметикою

  1. 1 Зробіть солодку маску. Щоб фокус вдався, сестра повинна спати досить глибоко. Прокрадемося в її кімнату, поки вона буде спати, і намажте її обличчя медом. Будьте готові до того, що вранці вона прокинеться з криком!
    • Сховайте докази. Приберіть мед в шафу на кухні і помийте ложку.
  2. 2 Влаштуйте сестрі незабутній душ. Цей трюк можна проробити разом з медової маскою. Відкрутіть лійку душу і покладіть всередину кубик курячого бульйону. Коли сестра побіжить в душ змивати мед з особи, волосся і рук, вона виявиться в теплому бульйоні!
    • Спробуйте розтовкти кубик, щоб він швидше розчинився і щоб лійку можна було прикрутити на місце.
    • Намагайтеся зробити так, щоб батьки не опинилися у ванній раніше сестри. Прокрадемося в ванну прямо перед появою сестри.
  3. 3 Підмінити шампунь. Ось ще один варіант розіграшу в душі. Налийте в банку з-під шампуню, яким користується сестра, мед. Коли вона видавить його на голову, її волосся перетворяться в липке місиво.
    • Медовий шампунь повинен бути рідким, інакше він не буде текти з пляшки. Спробуйте змішати мед з водою або з невеликою кількістю шампуню або кондиціонера. Проте, більшу частину суміші повинен складати мед!
  4. 4 Підмісіть фарбу в шампунь. Візьміть кілька пакетиків кольорового розчинного напою і пересипте їх в банку з шампунем, яким користується ваша сестра. Радимо червоний або зелений.
    • Якщо тільки сестра буде митися не в напівдрімоті, вона напевно помітить, що по ній стікають кольорові струмочки води. Буде цікаво послухати її крики, коли вона буде намагатися змити фарбу шампунем!
  5. 5 Допоможіть сестрі укласти волосся. Коли їй вдасться відмити волосся від всієї гидоти, яку ви їй підклали, вона вирішить посушити волосся феном. Але сюрпризи на цьому не закінчуються. Коли вона буде в душі (або з вечора), насипте невелику кількість дитячої присипки в фен.
    • Коли сестра включить фен, порошок розлетиться по всій кімнаті. Знову в душ!
  6. 6 Допоможіть сестрі засмагнути. Це дуже кумедний розіграш, особливо якщо сестра любить багато часу проводити на сонці. Все просто: замініть лосьйон для засмаги на автозагар. Через кілька днів вона почне помічати, що шкіра виглядає зовсім не так, як раніше.
    • Якщо ви зовсім підступні, спробуйте замінити не тільки крем для тіла, але і крем для обличчя.
    • Постарайтеся підібрати автозагар, який по запаху буде нагадувати її звичайний крем, інакше вона відразу запідозрить підступ.

Метод 4 з 6: Розіграші в кімнаті сестри

  1. 1 Приготуйте блискучий сюрприз. Якщо у вас є час, а сестри не буде вдома, купіть кілька рулонів фольги і обмотайте все в кімнаті сестри в фольгу.
    • Почніть з дрібних предметів в ящиках і на полицях, а потім переходите до великих, включаючи ліжко.
  2. 2 Закидайте кімнату фотографіями. Виберіть безглузде фото із зображенням вас і роздрукуйте багато копій знімка. Коли сестри не буде вдома, заклейте цими фотографіями все вільне місце і почекайте, поки сестра повернеться і відкриє двері.
    • Можна діяти акуратніше і розкласти фотографії в різних місцях. Покладіть одну під монітор, другу закріпіть на дзеркалі, третю сховайте в шафі, четверту в подушку і так далі.
    • Немає необхідності ховати всі фотографії відразу. Можна розтягнути розіграш на кілька днів і розкладати знімки через день або два.
  3. 3 Перетворіть кімнату сестри в житло дівчинки-фанатки. Підготуйте все напередодні візиту друзів або хлопця подруги. Виберіть знаменитість, яка раніше подобалася сестрі, але яку вона вже переросла (наприклад, Діму Білана).
    • Купіть кілька журналів і роздрукуйте фотографії з інтернету, а потім обклейте всю кімнату постерами, щоб та виглядала як кімната найбільшою фанатки виконавця.
    • Якщо у вас є зайві гроші, спробуйте роздобути картонну фігуру виконавця на повний зріст і поставте її на чільне місце.
    • А тепер спостерігайте за тим, як вона буде пояснювати друзям, що вона насправді не закохана в Діму Білана!
  4. 4 Поміняйте речі місцями. На цей розіграш піде досить багато часу, але він того вартий. Коли сестри не буде вдома (а ще краще - якщо вона не буде ночувати вдома), переставте все в її кімнаті.
    • Наприклад, якщо ліжко стояла зліва, пересуньте її вправо. Поміняйте місцями все речі в шафі, переставте ящики в комоді.
    • Складіть все дуже акуратно (якщо все так і було, коли ви почали), просто в іншому порядку.
    • Коли сестра повернеться і запитає, хто це зробив, скажіть, що ви поняття не маєте, що вона має на увазі. Скажіть так: "Нічого не змінилося. З тобою все в порядку?"

Метод 5 з 6: Розіграші з телефоном

  1. 1 Перейменуйте контакти в записній книжці телефону. Вам потрібно буде ненадовго поцупити телефон сестри і замінити контакти.
    • Якщо у сестри є хлопець, поміняйте свої і його дані місцями. Тепер ви зможете читати особисту переписку!
    • Ви можете змінити пароль. Тільки випишіть нову комбінацію, інакше їй доведеться їхати в сервісний центр і платити гроші за розблокування.
    • Можна видалити всі імена в записнику і замінити їх назвами на кшталт "Невідомий 1", "Невідомий два" і так далі. У неї піде ціла вічність на відновлення імен!
  2. 2 Змініть паролі сестри. Якщо ви знаєте паролі сестри, ви зможете скористатися цим. Зайдіть на все її сторінки (Фейсбук, імейл, Твіттер) і замініть паролі. Вона буде засмучена, і якщо ви зможете вести себе як ні в чому не бувало, вам вдасться поспостерігати за тим, як вона буде намагатися з'ясувати, що сталося.
    • Спробуйте використовувати в якості нового пароля щось на кшталт "моясестрасамаялучшая". Вона ні за що не здогадається спробувати таку комбінацію.
  3. 3 Поки телефон буде у вас, запишіть нове повідомлення для голосової пошти.
    • Придумайте що-небудь безглузде. Намагаючись говорити голосом сестри, починайте такий текст: "Ви подзвонили Маші, главі фан-клубу Діми Білана. Я зараз читаю його повідомлення в Твіттері не можу вам відповісти, тому залиште повідомлення після сигналу".
    • Коли закінчите, вимкніть звук в її телефоні, щоб вона не чула, що їй хтось дзвонить. Якщо вона не зніме трубку, її друзі прослухають повідомлення, які ви записали.
  4. 4 Перенастройте автокорректор в її телефоні. Якщо ваша сестра часто пише смс, цей розіграш - те, що треба. Потайки візьміть телефон сестри і проаналізуйте повідомлення, які вона пише. Визначте, які слова і фрази вона використовує найчастіше, наприклад, "Скоро буду". Налаштуйте коректор так, щоб він заміняв цю фразу на щось дурне або дивне.
    • Наприклад, кожен раз, коли вона буде набирати "Скоро буду", телефон буде замінювати цю фразу на "Люблю Діму Білана".
    • Можна заміняти фразу на щось дуже довге і нудне - наприклад, на абзац з підручника.

Метод 6 з 6: Інші розіграші

  1. 1 "Заразіть" сестру. Коли вона буде спати, прокрадемося в її кімнату і намалюйте на обличчі точки змивається маркером або помадою. Коли вона прокинеться, ахніте і запитайте, чи не захворіла вона.
    • Вона побіжить до дзеркала, думаючи, що у неї вітрянка або щось навіть гірше!
  2. 2 Розбудіть сестру завчасно. Коли вона ляже спати, переведіть будильник на п'яту годину вперед (але свій не чіпайте і не показуйте його сестрі). Поставте свій будильник на три ранку, і коли він продзвенить, вирушайте до сестри і скажіть, що вже вісім ранку, а вона зараз запізниться на навчання.
    • У вас буде можливість поспостерігати, як вона буде стрімко бігати по кімнаті і збиратися, а потім помітить, що на вулиці ще темно.
    • Якщо ваша сестра не стежить за календарем або вона молодше вас, ви можете спробувати переконати її, що їй пора в школу суботнім ранком. Вам навіть не доведеться прокидатися посеред ночі, щоб провернути цей трюк!
  3. 3 Поставте кілька будильників. Зберіть якомога більше будильників (5-6 штук буде достатньо) і встановіть їх на різний час (наприклад, на 2 годині ночі, 2:30, 3 і так далі). Сховайте їх в різних місцях, в які сестра не заглядає перед сном (наприклад, в шафі, в комоді з білизною, за шторами).
    • Поставте свій будильник на кілька хвилин раніше першого будильника в кімнаті сестри, щоб у вас була можливість поспостерігати за всім.
    • Вранці сестра буде дуже злий, бо не виспиться, тому краще буде не показуватися їй на очі.
  4. 4 Налякати її. Якщо ви купили картонну фігуру улюбленого виконавця сестри, використовуйте її повторно. Вночі поставте її посеред кімнати сестри поблизу ліжка.
    • Пошумимо, щоб вона прокинулася, і закрийте вуха руками, тому що вона закричить від страху!
    • Якщо ви не хочете купувати фігуру, можна зробити її зі старого картону або коробок. Візьміть найбільші коробки, які зможете знайти, і ножицями виріжте фігуру людини.
    • Якщо ви погано малюєте, покладіть картон на підлогу і попросіть друга лягти зверху, щоб ви могли обвести контур.
    • Можливо, фігуру доведеться склеїти з декількох шматків (для цього буде потрібно широкий скотч), але вам не потрібна краса. У вас повинна вийти приблизна фігура. Ваша сестра все одно буде в напівдрімоті, коли побачить її.
  5. 5 Переконайте сестру, що вона росте швидше, ніж звичайно. Шпильками стягніть її улюблену куртку з внутрішньої сторони, щоб та стала вже. Можна підвернути її джинси і рукава сорочок і заколоти їх.
    • У взуття вкладіть спеціальні подушечки. Найпростіші коштують зовсім дешево. Подрежьте їх так, щоб вони помістилися в туфлі сестри.
    • Якщо туфлі сидять на нозі вільно, використовуйте по дві подушечки.
    • Коли ваша сестра спробує одягнутися вранці, все буде їй тісно і мало.

попередження

  • Продумуючи розіграш, пам'ятайте, що не можна використовувати речовини, на які у сестри алергія або від яких не можна буде позбутися.
  • Чи не заподієте фізичної шкоди. Багато розіграші побудовані на тому, що на людину щось падає або він падає сам.
  • Ви можете вирішити, що все обійдеться синцями і зіпсованим настроєм, але результатом розіграшу може стати і серйозна травма. Ви ж не хочете бути причиною переломів.
  • Пам'ятайте про характер сестри і ваших відносинах з нею. Якщо ви часто жартуєте один над одним, все пройде безболісно і весело. Але не заходьте занадто далеко, тому що це може нашкодити вашим відносинам. Зрештою, ви сім'я!
  • Будьте готові до дій у відповідь з боку сестри. Бережіться!