Як зрозуміти, чи подобаєтеся ви хлопцю, який фліртує з вами

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 28 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Зик Шереметьев: 7 неоспоримых признаков, что ты нравишься парню
Відеоролик: Зик Шереметьев: 7 неоспоримых признаков, что ты нравишься парню

Зміст

Закоханість у кокетливого від природи людини часом збиває з пантелику. З одного боку, ви розумієте, що він фліртує з вами, але от питання: це тому що ви йому подобаєтеся або тому що він фліртує з усіма підряд? Чи означає його увагу, що він хоче зав'язати з вами більш серйозні стосунки? Незважаючи на те, що не завжди просто визначити істинні наміри кокетливого людини, в цій статті ми розповімо вам, як виявити ознаки того, що він сподівається стати кимось більшим, ніж просто другом.

кроки

Метод 1 з 2: Зверніть увагу на його поведінку

  1. 1 Він починає нервувати або раптово замовкає у вашій присутності? Одна з ознак того, що ви подобаєтеся кокетливо людині, - це те, що з вами він НЕ фліртує. Якщо він грайливий від природи, то він навряд чи особливо замислюється про свої дії, коли любезничает з іншими людьми. Він просто такий сам по собі. Але якщо у вашій присутності він замовкає, поводиться неспокійно і нервово, а також стає несхожим на себе, можливо, це тому, що він починає дуже уважно стежити за своїми діями і все ретельно обмірковує.
    • Поспостерігайте за його поведінкою в компанії людей, а потім підійдіть і привітайтеся. Зверніть увагу, чи зміниться його поведінку (можливо, він стихне, перестане дуріти або стане небагатослівним, але при цьому не буде зводити з вас очей).
    • Попросіть кого-небудь зі своїх друзів приєднатися до компанії і спробувати трохи збентежити його (тут головне не перестаратися - невеликий жарти на його адресу буде достатньо). Якщо він почервоніє або зніяковіє, хоча зазвичай спокійно сприймає жарти, ймовірно, вся справа в тому, що він не хоче виглядати ніяково перед вами.
    • Якщо ви змушуєте його нервувати, можливо, він буде продовжувати вести себе дуже дружелюбно з іншими дівчатами, а також награно ігнорувати вас або ставитися до вас менш люб'язно.
    • Не кожен кокетливий людина відчуває хвилювання в присутності предмету обожнювання, тому, якщо він не починає раптово соромитися, це необов'язково говорить про те, що ви йому не подобаєтеся. Можливо, він просто з тих, хто, навпаки, починає приділяти більше уваги людині, в якої закоханий.
  2. 2 Спостерігайте за його рухами, коли ви знаходитесь разом, і зверніть увагу, чи відображають вони ваші власні дії. Якщо ви цікаві людині, він буде підсвідомо копіювати мову вашого тіла. Коли будете проводити разом час, спробуйте схрестити ноги і перевірити, чи зробить людина те ж саме через кілька секунд. Відпийте ковток води і прослідкуйте, чи повторить він цю дію.
    • Копіювання чужих дій - це спосіб встановити зв'язок, зняти напругу і послати сигнал про свою симпатію іншій людині (навіть якщо ви робите це несвідомо).
    • Якщо ви вирішили вчинити навпаки (наслідувати його рухам, щоб він підсвідомо відчував себе комфортніше поруч з вами), ні в якому разі не копіюйте все синхронно і аж до дрібниць. Зачекайте кілька секунд до того, як повторити дії людини. Якщо він помітить ваші маневри, можливо, він вирішить, що ви передражнювати його, і тоді ефект буде прямо протилежним.
  3. 3 Зверніть увагу, як часто ви ловите його погляд на собі. Придивіться, можливо, людина постійно дивиться на вас через всю кімнату або коли ви перебуваєте в компанії людей, а потім червоніє або відвертається, якщо ви ловите його погляд.Під час розмови беріть на замітку, якщо він починає дивитися вам в очі, наче вивчає їх. Тривалий зоровий контакт або безліч швидких поглядів в вашу сторону вказують на його інтерес до вас.
    • Щоб перевірити, чи подобаєтеся ви людині, спробуйте утримувати його погляд під час флірту. Якщо він виглядає збентеженим або швидко відводить очі, швидше за все, ви не залучаєте його в романтичному плані. Якщо ж він пильно дивиться на вас у відповідь, це вірна ознака симпатії.
    • Щоб з'ясувати, чи спостерігає він за вами, зробите незначний вплив, наприклад, подивіться у вікно, як ніби побачили щось дивне. Якщо людина спостерігає за вами, він не зможе втриматися і теж вигляне у вікно.
  4. 4 Перебуваючи з ним в одній компанії, перевірте, чи буде він приділяти вам більше уваги, ніж іншим. Чи виникає у вас відчуття, що він виділяє вас з натовпу, коли ви знаходитесь серед безлічі інших людей? Якщо ви спілкуєтеся з кимось окремо, він раптово втручається в розмову, сигналізуючи про те, що більш уважний до вашим словами, а не до слів вашого співрозмовника? Якщо ви подобаєтеся людині, він буде постійно шукати привід бути поруч з вами і взаємодіяти з вами.
    • Сходіть на вечерю в компанії друзів і візьміть на замітку, якщо він сяде поруч з вами.
    • Спробуйте кілька разів провести час в компанії (разом з ним) і зверніть увагу, як часто він знаходить причини поспілкуватися з вами.
    • Рушайте на вечірку і постарайтеся залишитися там до кінця. Якщо він продовжить спілкуватися з вами після того, як більшість людей піде, швидше за все, він прийшов на вечірку, щоб просто поговорити з вами.

Метод 2 з 2: Зверніть увагу на його слова

  1. 1 Почніть часто використовувати певне слово і перевірте, чи хлопець робити те ж саме. Це не повинно бути щось дуже очевидне. Наприклад, почніть говорити «ребзя» замість «хлопці» і зверніть увагу, чи почне це спливати і в його промові. Якщо так, то так людина неусвідомлено посилає вам сигнал, що ви перебуваєте на одній хвилі і що він намагається вам сподобатися.
    • Якщо ви говорите з легким акцентом, можливо, людина почне несвідомо імітувати його.
  2. 2 Оцініть глибину ваших розмов. Людина завжди поводиться невимушено, багато жартує і каже про фільми або скрутному завданні (темах, які він, швидше за все, обговорює з кожним)? Бути може, він почав трохи довірятися вам, розповідаючи більш особисті речі або по-справжньому глибоко вдаватися в свої переконання або надії на майбутнє? Якщо так, значить, він хоче, щоб ви сприймали його всерйоз і щоб між вами встановилася більш міцний зв'язок.
    • Якщо він виглядає засмученим або ви знаєте, що у нього був поганий день, дайте йому зрозуміти, що ви готові поговорити, і перевірте, довіриться він вам.
    • Якщо ж ваші розмови поверхневі, але настрій людини різко змінюється, коли спливають ваші спільні інтереси, значить, він все ще намагається встановити з вами зв'язок. Тому, якщо в результаті бесіди про фільми ви виявили, що обидва любите Джейсона Стейтема, і співрозмовник у нестямі від радості через це, то так він показує, що є чудовою парою для вас.
  3. 3 Дізнайтеся, розпитує або говорить він про вас. Запитайте друзів, спливало чи ваше ім'я в розмові, і попросіть їх з'ясувати у його приятелів, чи часто він про вас говорить. Якщо ви йому подобаєтеся, він напевно буде цікавитися вами і вашими інтересами. Тому, якщо він раптово запитає вашу подругу, яка йде на тренування з волейболу: «А [ваше ім'я] вроде тоже в вашій команді?» - значить, ви йому дуже подобаєтеся.
    • Якщо з'ясується, що ваше ім'я часто спливає в розмові (можливо, в зв'язку з чим-то смішним або цікавим, що ви сказали), це ознака того, що ви не виходите у нього з голови.
    • Можливо, він навіть скаже загальним друзям, що дуже хоче познайомитися з вами ближче, в надії, що вони передадуть вам його слова.