Як потрапити в Храм Сноупоінт в Pokemon Diamond і Pearl

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 26 Травень 2021
Дата Оновлення: 25 Червень 2024
Anonim
Як потрапити в Храм Сноупоінт в Pokemon Diamond і Pearl - Суспільство
Як потрапити в Храм Сноупоінт в Pokemon Diamond і Pearl - Суспільство

Зміст

Ви намагаєтеся потрапити в Храм в місті Сноупоінт в грі Pokemon Diamond & Pearl, але тренер постійно не дає вам пройти? Дізнайтеся, що необхідно, щоб стати тренером, гідним входу в Храм Сноупоінта!

кроки

Метод 1 з 2: Як отримати перепустку в Храм Сноупоінта

  1. 1 Здолавши 8 лідерів стадіонів. Вам необхідно перемогти Роарка, гарденії, Крашера Уейка, Фантіну, Байрона, Кендіс і Волкнером, щоб отримати національний покедекс. Національний покедекс необхідний для входу в храм.
  2. 2 Здолавши Елітну Четвірку в Лізі Покемонів. Щоб поліпшити свій покедекс до національного, ви повинні перемогти чемпіонів комахи, земляного, вогняного і психічного типів.
  3. 3 Переможете чемпіона Ліги покемонів, Синтию. Після перемоги над Синтией, ви прокинетеся в своєму будинку. Ваша мама привітає вас з перемогою.
  4. 4 Перевірте свій покедекс регіону Сінно. Після перемоги над усіма тренерами ви повинні були побачити всіх 150 покемонів, тим самим заповнивши свій покедекс. Якщо у вас пропущено кілька покемонів, поверніться і знайдіть тренерів, яких ви пропустили.
    • Ви не зобов'язані ловити всіх 150 покемонів, досить лише побачити їх.
    • Якщо ви граєте в версію Platinum, тоді ви повинні будете побачити 210 покемонів.
  5. 5 Поверніться в лабораторію професора Рована, коли заповніть свій покедекс. Він дасть вам національний покедекс. Тепер вам буде дозволено увійти в храм в місті Сноупоінт, де ви зможете битися з легендарним покемоном Регігігасом.
  6. 6 Рушайте в Сноупоінт і спробуйте увійти до храму. Храм знаходиться в самій північній точці регіону Сінно. Тренер, який стоїть біля дверей, спробує не дати вам увійти в храм, але потім з'явиться лідер стадіону Сноупоінт, Кендіс, і скаже, що ви можете зайти всередину!

Метод 2 з 2: Пробудження Регігігаса

  1. 1 Переконайтеся, що у вашій групі є Регірок, Регайс і регист. Дізнайтеся більше з одним або перенесіть їх з ігор Pokemon Ruby, Sapphire або Emerald. Без них ви не зможете битися з Регігігасом. У вас також повинні бути:
    • Сильний покемон (бажано Брелум або Парасект)
    • 40 і більше даскболов
  2. 2 Пройдіть на рівень B5F, де ви знайдете статую Регігігаса. Коли ви підійдете до статуї, Регігігас пробудиться, і ви зможете з ним битися. Це сильний покемон, але він має здатність «Повільний Старт» (Slow Start), так що витратьте перші п'ять раундів на те, щоб знизити його показники атаки і швидкості.
    • Обов'язково збережетеся перед початком битви. Якщо Регігігас переможе, у вас закінчаться покеболи, або, якщо ви вб'єте його, запустіть консоль і спробуйте знову.
    • Якщо ви його переможете, заздалегідь не зберігшись, вам потрібно буде знову перемогти Чемпіона, щоб Регігігас з'явився знову.

Схожі статті

  • Як виростити ідеального Гарчомпа