Як запропонувати колезі секс на одну ніч

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 23 Лютий 2021
Дата Оновлення: 28 Червень 2024
Anonim
Як запропонувати колезі секс на одну ніч - Суспільство
Як запропонувати колезі секс на одну ніч - Суспільство

Зміст

Запропонувати людині секс на одну ніч завжди непросто, і це пов'язане з певним ризиком, особливо якщо мова йде про колегу. Ви з колегою взаємодієте на щоденній основі, тому зближення з ним на більш інтимному рівні здається чимось природним. Проте остерігайтеся потенційних наслідків для вас і вашої трудової діяльності.

кроки

Метод 1 з 4: Заздалегідь прорахуйте ризики

  1. 1 Ознайомтеся з політикою компанії з приводу особистих відносин між співробітниками. Багато компаній дотримуються політики нульової терпимості до службових романів. Задайтесь метою ознайомитися з письмовими правилами з цього питання. Правила компанії повинні зберігатися у відділі кадрів.
  2. 2 Зважте всі за і проти. Подумайте про своїх майбутніх цілях і чітко визначте для себе, що ваша робота значить для вас. Якщо вам некомфортно від думки, що ця інтрижка може, в кінцевому підсумку, негативно позначитися на вашій кар'єрі, ймовірно, секс на одну ніч з колегою - це не дуже гарна ідея.
    • Плюси: інтрижка зі знайомим по роботі людиною; наявність принаймні одного загального інтересу (робота) з партнером; захоплююча, «заборонена» по своїй натурі зв'язок.
    • Мінуси: звільнення одного з вас; незручність між вами на роботі; чутки на робочому місці; заплямована репутація.
  3. 3 Не плутайте солідарність на робочому місці з потягом або любов'ю. Не женіться за інтрижки, щоб уникнути повсякденних труднощів на роботі. У наші дні багато людей відчувають незадоволеність від своєї роботи, але це не означає, що ви повинні спати з колегою, який вам співпереживає. Не плутайте співпереживання з любов'ю або потягом.
    • Співпереживання - це розуміння або загальне почуття між людьми, як правило, в негативному контексті. Наприклад, можна співпереживати навіть незнайомій людині на тлі загального негативного досвіду.
    • Любов - це сильне почуття потягу або бажання, при якому ви хочете пізнати людину на більш інтимному рівні.
  4. 4 Підготуйте стратегію відступу. Якщо ви все ж вирішите продовжити інтрижку, ознайомтеся з планом гри.Розгляньте найгірший сценарій і складіть стратегію відступу, якщо все піде не так гладко. Подумайте, чи готові ви кинути свою роботу і чи є у вас які-небудь резерви в разі, якщо все закінчиться погано. Перед сексом на одну ніч можна підготувати стратегію відступу, виконавши такі дії:
    • поновіть своє резюме, веб-сайт або робоче портфоліо;
    • зв'яжіться з колегами і людьми з минулих місць роботи для отримання рекомендацій;
    • загляньте в інші відділи компанії або на сайти вакансій в інтернеті, щоб перевірити наявність заявок, на які ви можете відгукнутися, або зареєструйтеся в кадровому агентстві.

Метод 2 з 4: Дізнайтеся колегу ближче

  1. 1 Переконайтеся, що колега зацікавлений в цьому. Не можна просто підійти і зробити таку пропозицію. Переконайтеся, що колега зацікавлений в цьому, читаючи мову його тіла. Якщо він подає вам сигнали про можливу симпатії - продовжуйте.
    • Ці сигнали можуть бути прямими, наприклад, він може підтримувати зоровий контакт, посміхатися або торкатися до вас під час спілкування. Або вони можуть бути непрямими, наприклад, він може торкатися до свого волосся, шиї або особі під час розмови з вами.
    • Якщо він демонструє закритий мову тіла, наприклад, відвертається від вас, уникає зорового або будь-якого іншого контакту, швидше за все, ви його не цікавитеся.
    • Не переживайте, якщо ви дійсно не впевнені, чи подобаєтеся колезі чи ні. Можна спробувати ініціювати більш прямий контакт, наприклад, попросити його номер телефону, щоб перевірити реакцію. Або можна розповісти йому жарт і перевірити, засміється він. Можливо, у вас вийде завести розмову на цьому грунті.
  2. 2 Будьте уважні. Таємно виявляйте знаки уваги. Це дозволить завоювати довіру колеги і підвищить ваші шанси на успіх.
    • Не робіть ніяких явних кроків в офісі, наприклад, уникайте відвертого флірту і не пропонуйте зайнятися чимось в робочий час або в кабінеті. Це, швидше за все, відлякає людини.
  3. 3 Чи не квапте події. Перш ніж робити свою пропозицію колезі, спочатку дізнайтеся його ближче. Спробуйте знайти спільні інтереси крім роботи.
    • Запитайте про його хобі або про те, чим він любить займатися у вихідні.
    • Запитаєте, яке у нього улюблене блюдо, в яких країнах він був або де хотів би побувати.

Метод 3 з 4: Зустріньтеся з колегою

  1. 1 Підніміть цю тему. Після того, як ви оціните інтерес колеги і розвинете базовий рівень дружби, можна спробувати завести тему сексу на одну ніч.
    • Можна почати приблизно так: «Слухай, мені дуже подобається з тобою спілкуватися. Не хочеш перенести цю розмову до мене додому? »
    • Можна бути більш прямолінійним і запитати: «Не хочеш переспати / зайнятися сексом зі мною?».
  2. 2 Будьте чесні перед колегою. Чітко поясніть, чого ви чекаєте від цього зв'язку. Якщо вас цікавить тільки секс на одну ніч або якщо ви готові розглянути можливість чогось більшого, не мовчіть. Повідомте про свої почуття і те, як ви бачите розвиток відносин в майбутньому.
    • Наприклад, щоб підійти до цього питання, можна сказати: «Перш ніж ми пройдемо через це, я хотів (ла) би прояснити свої почуття і очікування».
    • В цей час також слід обговорити з колегою питання конфіденційності, наприклад, повідомляти про це іншим співробітникам і розміщувати чи інформацію про ваші стосунки в соціальних мережах.
  3. 3 Домовтеся про час і місце зустрічі. Після того, як ви зблизилися з колегою, і будете впевнені в його інтересі, організуйте зустріч з ним десь після роботи або у вихідні. Щоб забезпечити конфіденційність і підвищити шанси на успіх, зустріньтеся в барі чи ресторані, де, як ви знаєте, інші співробітники компанії бувають дуже рідко.

Метод 4 з 4: Розберіться з наслідками

  1. 1 Зберігайте професіоналізм. Виконуйте свої звичний робочі обов'язки і стежте за своєю поведінкою поблизу інших колег.
    • Перебуваючи на роботі, не намагайтеся бути занадто уважним або люб'язним зі своїм «особливим» колегою.Не варто відкрито фліртувати з ним, так як це може викликати підозру у оточуючих.
    • Перебуваючи на роботі, не відправляйте колезі по електронній пошті або в месенджері інформацію про зустріч і не задавайте особистих питань. Обмежте спілкування виключно діловими питаннями.
  2. 2 Чи не цілуйтеся і не розповідайте про інтрижку. Домовтеся тримати все в секреті, не розповідаючи інших колег в ці відносини. Якщо вам необхідно розповісти кому-небудь про роман, переконайтеся, що ця людина не має ніякого відношення до вашого місця роботи.
    • Одна з найбільших помилок, які можна зробити, - це викласти пост про інтрижку в соціальних мережах. Пам'ятайте, що як тільки щось потрапляє в соціальні мережі, це буде складно назавжди видалити і приховати надалі.
  3. 3 Керуйте ситуацією. Якщо вас викриють, підготуйтеся до бурхливої ​​реакції і різким негативних наслідків. Розробіть стратегію управління ризиками, продумавши заздалегідь, як пом'якшити або мінімізувати ситуацію або впоратися з нею.
    • Працюйте більше годин в офісі.
    • Візьміть на себе нові обов'язки та проекти.
    • Дійте далекоглядно для просування своїх досягнень.
  4. 4 Якщо про це дізнається ваш начальник, чесно зізнайтеся, не втрачайте професіоналізм. Якщо начальник викличе вас на відверту розмову, не говоріть неправди. Визнайте провину і запропонуйте дієве рішення. Якщо це був разовий випадок, повідомте начальнику, що все скінчено. Якщо це переросло в щось більш серйозне, що не обіцяйте завершити відносини, але дайте зрозуміти, що ви шкодуєте, що з самого початку не повідомили йому про це.

Поради

  • Ознайомтеся з політикою службових романів у вашій компанії.
  • Заробіть довіру колеги і дізнайтеся його ближче.
  • Будьте чесні з собою і своїм колегою.
  • Що б не трапилося, зберігайте професіоналізм на роботі.
  • Щоб уникнути деяких з вище згаданих наслідків, заведіть інтрижку з колегою з іншого відділу.

попередження

  • Двічі подумайте, перед тим як займатися сексом на одну ніч з одруженим колегою.
  • Будьте особливо обережні, якщо один з вас є начальником, а інший - підлеглим.