Як перетворитися з поганулі в гламурну дівчину

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 10 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як перетворитися з поганулі в гламурну дівчину - Суспільство
Як перетворитися з поганулі в гламурну дівчину - Суспільство

Зміст

Іноді дівчата відчувають себе непривабливими.Навіть самі симпатичні дівчата в світі часом прокидаються вранці і думають: «Фу, що зі мною сталося?» Інші ж від народження непривабливі, але впевнені в собі. Ось керівництво до дії!

кроки

  1. 1 Дбайте про зовнішність, стилі і ставлення до себе. Інакше кажучи, ви можете бути симпатичною і вести себе належно, але все одно бути непривабливою через смаку в одязі або макіяжу, або ж ви у вас може бути прекрасне почуття стилю і зовнішність, але ви все одно будете непривабливою через незрілого, грубого або безпардонного поведінки.
  2. 2 Дбайте про здоров'я. У багатьох зірок погана структура кісток, криві риси обличчя або занадто великий ніс, але вони все одно виглядають привабливо, тому що дбають про здоров'я. Якщо ви страждаєте на анорексію, булімією або занадто багато тренуєтеся, ви будете виглядати нездорової. Якщо ж ви споживаєте 5,000 калорій в день, ніколи не займаєтеся спортом і пускаєте все на самоплив, ви все одно будете виглядати нездорової і зовсім не гламурної. Щоб дізнатися свій ідеальний вагу, зайдіть на сайт a href = "http://www.sparkpeople.com"> www.sparkpeople.com/a> (це абсолютно БЕЗКОШТОВНО, і ви також дізнаєтеся більше про правильне харчування)! Розрахуйте свою ідеальну вагу, виходячи з вашого віку і зростання. Ви повинні важити в межах 6 кг менше або більше ідеальної ваги. Якщо це не так, зверніться до лікаря, щоб дізнатися, який для вас здорову вагу.
  3. 3 Можливо, вам слід скинути кілька кілограмів. Якщо ви важите на 5 кг більше здорового ваги, вам слід щось зробити, просто тому що ви будете виглядати набагато краще, якщо скинете хоча б 3-5 кг. Це не зажадає занадто суворої дієти або надмірних тренувань. Обмежтеся двома годинами вправ в день, хоча вам досить буде і 15-60 хвилин. Вам також слід споживати як мінімум 1,300 калорій в день, якщо ви не займаєтеся спортом. В іншому випадку, споживайте 1,700 калорій. Харчуйтеся так, як вважаєте за потрібне. Програми схуднення допоможуть вам підібрати дієту, але тільки лікар зможе виписати те, що на 100% спрацює ..
  4. 4 Можливо, вам слід набрати вагу. Якщо ви важите на 5 кг менше ідеальної ваги, вам слід споживати більше здорових жирів, що містяться, наприклад, в бананах і м'ясі (НЕ фастфуд і сосиски; курятина і шинка цілком підійдуть). Робіть вправи на гнучкість, а не ті, що спрямовані на спалювання жиру. Якщо ви займаєтеся спортом, споживайте достатньо білків і вуглеводів.
  5. 5 Подбайте про шкіру, вмиваючись двічі в день м'яким милом або засобом, що очищає. Знімайте макіяж на ніч, пийте не менше 6 склянок води в день і спите не менше 8 годин. Зволожуйте шкіру на ніч і користуйтеся кремом від засмаги днем. Якщо у вас вугрі, купите ліки і міняйте наволочки кожен день, щоб запобігти поширенню бактерій.
  6. 6 Подбайте про волосся, користуючись кондиціонером і шампунем. Не ходіть з жирним волоссям. Мийте голову не менше 3 разів на тиждень. Обстригають посічені кінчики і робіть симпатичні зачіски. Якщо у вас волосся по плечі, вам підійдуть зачіски для коротких стрижок. Якщо у вас волосся довше, ходите з довгим волоссям! Не користуйтеся феном або праскою занадто часто. Це зіпсує ваше волосся. Якщо у вас рівні волосся, користуйтеся щіткою. Якщо вони дуже густі, користуйтеся сироваткою для блискучих і гладких волосся.
  7. 7 Намагайтеся висипатися, щоб ваші очі не виглядали втомленими. Якщо ви носите окуляри, виберіть симпатичну оправу або носите контактні лінзи.
  8. 8 Щоб виглядати стильною, ви повинні носити відповідний одяг. Якщо у вас жіночий тип фігури, підкресліть вигини і талію. Підтягуйте талію. Якщо це не так, носить одяг, не підкреслює відсутність опуклостей. Вам підійде практично будь-який одяг, якщо ви дуже струнка. Якщо ви струнка і у вас жіночий тип фігури, ви можете носити все, що завгодно. Якщо ви пухкенька і без вигинів, носіть одяг, що підкреслює талію. Не бійтеся носити спідниці.Носіть верх з оборками уздовж бюста. Якщо ви пухкенька і у вас жіночий тип фігури, носите джинси або спідниці, що підкреслюють талію. Якщо у вас звичайна фігура нежіночого типу, ви можете носити безліч видів одягу. Уникайте низьких вирізів і джинсів-кльош. Спробуйте прямі або завужені джинси. Вам також підійде верх з оборками та пояс на стегнах.
  9. 9 Носіть модний одяг і аксесуари. Якщо ви не можете вибрати між класичним і сучасним стилем, виберіть класичний. Але не перестарайтеся. Намагайтеся не носити багато шарів одягу. Це виглядає неакуратно. Носіть відповідну одяг, і якщо спідниця вам не дуже до лиця, носите належний верх або навпаки.
  10. 10 Час від часу носите туфлі на підборах, навіть в школу, тому що якщо інший одяг вам до лиця, то каблуки зроблять вас вище, жіночні і вишуканіше. Вони також підкреслять вигини тіла і зроблять вас стрункіше.
  11. 11 Не надягайте занадто багато аксесуарів. Якщо у вас викликає наряд, одного аксесуара буде цілком достатньо. Шанель мудро сказала: «Знімайте один аксесуар перш, ніж вийти з дому». Якщо ви носите спідницю, низ і туфлі, можете не дотримати свого слова. Справа в тому, що якщо носити одночасно чотири аксесуара, то потрібно зняти той, що найбільш привертає увагу. Обмежтеся двома аксесуарами крім сумочки. Це включає головні убори і великі гумки для волосся.
  12. 12 Носіть зачіски, які вам найлегше зробити, але зібране у хвіст волосся не відносяться до цього. Якщо ви хочете зробити хвіст, нехай він буде багатошаровим. Спочатку зберіть волосся по обидва боки верхівки. Перев'яжіть волосся гумкою. Потім зав'яжіть один хвіст і також перев'яжіть його гумкою. Ваш хвіст буде виглядати незвично, і така зачіска додасть обсягу волоссю. Дві коси, підв'язані вгору, також підійдуть. Якщо у вас коротке волосся, користуйтеся шпильками або стрічками для волосся.
  13. 13 Ведіть себе належним чином. Залишайтеся вірною собі, але вам слід бути спокійною хоча б 50% часу. Бути спокійною не означає бути нудною. Це просто означає вести себе скромно. Ви можете веселитися, але не весь час. Завжди будьте доброзичливою, і якщо вам хтось не подобається, будьте ввічливою. Багато посміхайтеся і будьте душею компанії, щоб люди думали, що з вами весело.
  14. 14 Нехай у вас буде хоча б один талант і один інтерес. У розмові з кимось, ви можете розповісти про свої таланти або навіть похвалитися вміннями. Не забувайте питати інших людей про їх уміннях і інтересах. Зробіть щось надзвичайне, наприклад, напишіть книжку, зніміть фільм або стрибну з парашутом. Відвідайте екзотичне місце, щоб людям завжди було з вами цікаво.
  15. 15 Вмійте фліртувати з хлопцями, але не робіть цього постійно і не фліртуйте з людиною настільки, щоб змусити його думати, що він вам подобається, якщо тільки це не правда.
  16. 16 Завжди залишайтеся вірною друзям, родині, релігійних вірувань і вашим особистим поглядам, навіть якщо зараз ви настільки привабливі, що можете стати першою дівчиною в школі. Дотримуйтесь інструкцій і повірте мені, у вас не буде проблем ні з вашим особистим життям, ні з оточуючими.

Поради

  • Якщо ви сумніваєтеся, посміхайтеся і ведіть себе належно. Люди помітять це.
  • Пам'ятайте правило про одяг: якщо одяг відверта, це не обов'язково зробить вас привабливою. Одяг може бути сексуальною, але так ви можете заробити погану репутацію.
  • Ніколи не фліртуйте з хлопцем, якщо тільки він вам дійсно не подобається.
  • Пийте не менше 6 склянок води в день.
  • Якщо ви старшокласниця, не перестарайтеся з макіяжем. Користуйтеся світлої губною помадою і тушшю для вій. Ходіть нафарбованої в школу, тільки якщо у вас не буде від цього неприємностей, наприклад, якщо ваші вчителі менш суворо ставляться до макіяжу в святкові дні або в кінці чверті.
  • Нехай все відображає вашу особистість. Наприклад, організуйте порядок на парті або робочому місці на ваш смак. Це відноситься і до вашої кімнаті, гаманцю і навіть одязі.
  • Прибирати в кімнаті. Це спалює жири, і ваша кімната відображає вашу особистість.
  • Піднімайте настрій надихає музикою.
  • Будьте гордої і впевненою в собі.
  • Слідкуйте за харчуванням.
  • Пам'ятайте, що ви завжди будете виглядати добре в вашому здоровому вазі, незалежно від того, скільки ви будете важити, адже є як пухкенькі красуні, так і худі поганулі.

попередження

  • Чи не намагайтеся змінитися за один день. Це неприємно здивує людей, а результат не буде довговічним, і ви не досягнете вашого потенціалу.
  • Ніколи не ведіть себе зарозуміло в новому образі.
  • Інші можуть позаздрити вам. Приймайте все з гідністю і граціозністю.
  • Навіть якщо ви можете сподобатися половині сотні хлопців, які будуть за вами бігати, користуватися цим недобре і, до того ж, утомливо!

Що вам знадобиться

  • Правильне харчування
  • Велика кількість води
  • Належний макіяж.