Як приготувати оладки в формі Міккі Мауса

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 26 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Печенье в Форме на Газу  или в Электровафельнице как в Детстве
Відеоролик: Печенье в Форме на Газу или в Электровафельнице как в Детстве

Зміст

Вашій родині набридли звичайні оладки? Ви шукаєте рецепт простого і забавного частування, в приготуванні якого можуть допомогти діти? Тоді спробуйте оладки в формі всіма улюбленого мультиплікаційного мишеняти! Даний рецепт простий, невигадливий і його виконання займає всього кілька хвилин, що ідеально підходить для сніданку після дитячої вечірки з ночівлею.

інгредієнти

для оладок

  • Рідке тісто для оладок - для цього підійде будь-яке стандартне тісто: від збитого в домашніх умовах до напівфабрикату;
  • Вершкове масло;
  • Обрана вами начинка (сироп, джем, мед, арахісове масло та інше).

Для додаткових елементів

  • шоколадні пластівці
  • чорниця
  • Полуниця, розрізана навпіл
  • шоколадний соус
  • Кухонна спринцівка

кроки

Частина 1 з 2: Приготуйте оладки

  1. 1 Збийте рідке тісто. Оладки в формі Міккі Мауса можна зробити практично з будь-якого виду рідкого тесту для оладок. І неважливо, збовтали ви його будинку на швидку руку, або придбали суміш напівфабрикату в магазині (торгових марок "Bisquick", "Krusteaz" та інші).
    • Щоб приготувати чудове тісто, дотримуйтесь нашому керівництву. Одна з наших статей містить рецепт безглютенового тесту.
  2. 2 Нагрійте масло в широкій сковороді або сотейнику. Візьміть досить велику порцію вершкового масла (однієї-двох столових ложок буде досить) і покладіть її на сковорідку. Нагрійте на середньому вогні. Воно повинно швидко розтопиться. Змастіть всю поверхню сковороди, щоб рівномірно покрити її дно.
    • Для смаження оладок краще підійдуть дуже широкі сотейники - пам'ятайте, що для величезних вух мишеняти на дні має бути достатньо місця.
    • Якщо ви маєте намір обійтися без вершкового масла, в такому випадку візьміть маргарин або харчову олію без ароматизаторів (наприклад, рослинне або рапсової).
  3. 3 Налийте на сковорідку оладку. Пора приступати до смаження, як тільки сковорода загострилася до такого стану, що потрапила на неї крапля води починає шипіти і "пританцьовувати". Наберіть в чашку або ложку трохи тесту і вилийте його на сковорідку. Для сотейника середніх розмірів досить ¼ чашки. Вилийте тісто однієї купкою, щоб воно рівномірно розтеклося в плоский коло.
    • Залиште на сковороді з одного боку оладки трохи місця для вух Міккі.
  4. 4 Налийте на сковороду (поєднуючи з першим великим колом) ще дві оладки. Покладіть в 2,5 см від голови дві ложки тесту, щоб воно плавно розтеклося і стикнувся з основною оладок. Це і є знамениті вушка Міккі Мауса! Постарайтеся зробити так, щоб вони знаходилися з одного боку голови на відстані приблизно 2,5 см між собою, з'єднуючись з основною оладок, але не один з одним.
    • Вушка повинні бути трохи менше, ніж перше коло. У Міккі Мауса величезні вуха, але вони не більше голови.
  5. 5 Перевірте, чи готова нижня сторона. Смажте оладки, поки не почнуть з'являтися, а потім лопатися бульбашки, залишаючи "відкриті" ділянки на поверхні тесту. Подденьте край оладки дерев'яної або металевої лопаткою і загляньте під неї. Оладку пора перевертати, якщо її нижня сторона придбала золотисто-коричневий відтінок. Якщо ж вона як і раніше світлого кольору, залиште смажитися протягом додаткової хвилини-двох.
    • Чим товщі оладки, тим більше часу знадобиться, щоб вона досягла точки "перевороту".
  6. 6 Перевертайте обережно. Подденьте лопаткою центр голови. При достатній ширині лопатки підтримуйте з її допомогою одночасно і вушка. Одним спритним рухом руки підніміть оладку, переверніть і киньте лицьовою стороною вниз на сковорідку.
    • Це єдина складна частина в приготуванні оладок в формі Міккі Мауса. Через вушок перевернути оладку важкувато, адже під час цього вони можуть випадково відвалитися. При виникненні проблем прочитайте на WikiHow додаткову статтю на цю тему.
    • Дозвольте вушка смажитися окремо, якщо в процесі перевороту одне з них все-таки відірвалося. Просто в самому кінці приготування покладіть його біля голови. Додайте трохи сирого тесту між двома оладками і залиште смажитися протягом хвилини. Доданий тісто послужить своєрідним "клеєм", який заново прикріпить вушко до голови.
  7. 7 Подавайте оладки з коханою начинкою. Через кілька хвилин візьміть ту ж лопатку, щоб перевірити відтінок нижньої сторони. Оладки вже готові, якщо вони придбали золотисто-коричневий колір. Обережно зніміть і встановіть його на тарілку, уважно стежачи за вушками. Прикрасьте їх сиропом або іншою начинкою, яка вам до смаку!
    • Якщо ви переживаєте, що оладки виявляться сируватими, зробіть невеликий надріз в найщільнішою і непрожареної частини тесту. Подавайте такі оладки надрізаної стороною вниз, щоб дитину не збентежила виїмка на обличчі мишеняти.
  8. 8 Для приготування кожної наступної оладки додавайте в міру необхідності більше жиру. Кожна покладена на сковорідку оладки вбирає в себе частину вершкового (або рослинного) масла, використовуваного вами для змазування поверхні сотейника.Якщо сковорода виглядає дуже сухе, в такому випадку швидко протріть її паперовим рушником, а потім додайте ще трохи жиру.
    • Не здумайте знехтувати цим кроком, інакше без належної мастила оладки пристануть до її поверхні. Це призведе до труднощів з перевертанням оладок (які, до того ж, можуть підгоріти).

Частина 2 з 2: Прикрасьте ласощі додатковими елементами

  1. 1 Викладіть посмішку з шоколадних пластівців або ягід. Хочете зробити гостям або дитині приємний сюрприз? Тоді надайте тесту чудовий смак, зробивши пику Міккі Мауса. Для належного результату вам знадобляться солодкі інгредієнти темного кольору (такі як шоколад або чорниця), щоб можна було легко розглянути (і спробувати) посмішку!
    • Покладіть тісто на сковорідку і додайте зверху ротик і очі. Це дасть продуктам час врізалися в оладку, тому вони не відпадуть надалі.
  2. 2 Наріжте банан, щоб зробити очі. Для відтворення мультиплікаційних очей Міккі вам знадобиться банан і кілька ягід або шоколадних кульок. Зачекайте, поки оладки повністю прожаряться з обох сторін. У процесі підготовки їх до подачі на стіл відріжте два тонких шматочка банана овальної форми (для цього ріжте його по діагоналі). Додайте ці два шматочки в центрі голови, щоб відтворити білки очей. У нижньому кутку кожного бананового шматочка покладіть по шоколадному кульці або ягоді для імітації зіниць.
    • Якщо вам хочеться зобразити рот, то, перш ніж перевернути оладку перший раз, викладіть за допомогою шоколадних пластівців або ягід посмішку.
  3. 3 Візьміть половинки полуниці, щоб відтворити бантик для Мінні Маус. Особа Мінні Маус дуже схоже на Міккі, але вона практично завжди носить червоний або рожевий бант. Щоб зробити подружку мишеняти, розріжте полуницю навпіл. А потім, подаючи оладки, покладіть ці дві половинки в верхній частині голови Мінні, поєднуючи їх разом звужуються кінчиками, щоб відтворити бант.
  4. 4 Скористайтеся шоколадним соусом, щоб "намалювати" темні частини обличчя Міккі. У мишеняти чорні вушка і "волосся". І щоб це зобразити, візьміть шоколадний соус (або іншу підливу темного кольору) і зафарбуйте оладки в потрібних місцях. Коли частування буде готово, нанесіть трохи соусу на вушка і, щоб їх зафарбувати, розмажте його зворотною стороною ложки. Потім переходите до країв верхньої ділянки голови, заповнюючи її соусом, щоб зробити "лінію росту волосся".
    • Якщо ви хочете добитися максимально точного результату, намалюйте мишеняти на лобі мис. Іншими словами, з'єднайте його волосся, загостривши кінчик у верхній частині чола. Скористайтеся будь-яким зображенням Міккі або Мінні Маус, щоб відтворити мультиплікаційне схожість.
  5. 5 "Нашаровуються" тісто, щоб створити затінені ділянки. Незважаючи на проблематичність даного процесу, це чудовий прийом для приготування дивовижних оладок. Вам знадобиться кухонні спринцівка або кондитерський мішок, щоб розподілити тісто невеликими точними порціями. Основна ідея полягає в тому, щоб спочатку укласти тісто для найтемніших рис обличчя, а потім розподілити наступну частину для більш світлих ділянок. Тісто, покладене в першу чергу, буде готуватися довше, тому вийде більш темним щодо решти оладок. Читайте покрокове керівництво нижче:
    • Налийте трохи тесту в кухонну спринцовку або кондитерський мішок.
    • Намалюйте на сковороді Міккі Мауса рот, ніс, лінію росту волосся і очі. Не заповнюйте "білки", а замість цього просто намалюйте контур очей і зіниці. Додайте дві ложки тесту в тому місці, де повинні розташовуватися вушка. Обов'язково простежте за тим, щоб вони стикалися з лінією росту волосся.
    • Дозвольте смажитися протягом хвилини-двох, поки продукт не придбає світлий золотисто-коричневий відтінок.
    • Покладіть ложку тесту прямо посередині особи. Заповніть пику мишеняти і білки його очей. Тісто має охопити всі, що було покладено до цього.Скористайтеся ложкою або лопаткою, щоб надати обличчю округлу форму.
    • Коли друга порція рідкого тесту придбає золотаво-коричневий відтінок, обережно переверніть оладки і готуйте другу частину як зазвичай. На темніших ділянках оладок повинні виднітися яскраво виділені риси обличчя.

Поради

  • Друга сторона оладок готується швидше попередньої, оскільки в ній залишилося менше сирого тесту, яке поглинає тепло. Тому постарайтеся їх не спалити!
  • Складайте оладки на широкий і плоский лист для приготування. Інакше, якщо накрити або скласти оладки один на одного, вони стануть сируватими і позбудуться своєї смачної хрусткої текстури.