Як зробити відносини тривалими

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 27 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
10 способов как уложить ребенка спать: разбор рекомендаций из интернета | Психолог Марина Романенко
Відеоролик: 10 способов как уложить ребенка спать: разбор рекомендаций из интернета | Психолог Марина Романенко

Зміст

Починати відносини завжди весело і захоплююче, але підтримувати їх тривалий час - це важка праця. Коли ваші відносини перейшли в статус постійних, вам потрібно культивувати чесне, відкрите спілкування і продовжувати цінувати час з коханою людиною. Робота над відносинами не завжди схожа на захоплюючу пригоду, однак переваги підтримки серйозних довгострокових відносин набагато переважають труднощі, з якими ви можете зіткнутися. Якщо ви хочете знати, як зробити ваші відносини тривалими, необхідно лише дотримуватися цих порад.

кроки

Частина 1 з 4: Приділяйте час один одному

  1. 1 Знайдіть час для романтики. Хоча може здаватися, що «вечір побачення» звучить надумано, вам двом варто намагатися влаштовувати його хоча б раз на тиждень, а то й частіше. Ви не зобов'язані називати його «вечір побачення», якщо для вас це звучить занадто пішло або солодкаво, але вам потрібно поставити перед собою мету проводити час разом - тільки вдвох! - по крайней мере один вечір на тиждень.
    • У вечір побачення ви можете робити одне і те ж, наприклад разом готувати вечерю, а після нього йти в кіно, а можете урізноманітнити його і кожен раз робити щось нове. Якщо ви залишаєтеся вдома, створюйте романтичну атмосферу, запалюючи свічки і включає тиху музику.
    • Що б ви не робили, коли проводите вечір разом, у вас обов'язково повинно бути час як слід поговорити. Ви не зможете нормально поговорити, якщо просто підете на галасливий концерт.
    • Вчіться відмовляти іншим під час «вечора побачення». Ваші подруги можуть просити вас піти разом в кафе, але якщо у вас заплановано побачення, скажіть, що ви не можете приєднатися до них, і запропонуйте зустрітися наступного тижня. У вас нічого не вийде, якщо ви будете готові відмовитися від «вечора побачення» в будь-який момент.
    • У «вечір побачення» Постарайтеся добре виглядати, скажете ви один одному про свою любов і та робіть компліменти.
  2. 2 Займайтеся коханням принаймні раз в тиждень. Ви не зобов'язані заносити це в свій щоденник, і варто сподіватися, що вам і не доведеться, але вам слід докладати свідомі зусилля, щоб займатися любов'ю хоча б раз на тиждень, незалежно від того, як сильно ви втомилися на роботі або скільки разів ви робили це минулого тижня.
    • Заняття любов'ю - це спосіб зберегти і зміцнити вашу близькість з партнером.
    • Вам також варто якийсь час просто обійматися й цілуватися, щоб у вас не виникало почуття, ніби ви просто виконуєте пункт «секс» з вашого списку справ.
  3. 3 Знаходьте час, щоб поговорити. Хоча у вас обох може бути наднапруженням розклад, вам потрібно докладати обопільні зусилля, щоб кожен день розмовляти один з одним, як би ви не були завантажені роботою. Ви можете виділити час для розмов за вечерею, або розмовляти по телефону, якщо кохана людина далеко.
    • Візьміть в звичку дізнаватися, як пройшов день вашої коханої людини. Хоча немає чого втомлювати один одного кожною дрібницею, вам слід бути в курсі повсякденного життя один одного.
    • Якщо ви проводите тиждень нарізно, виділяйте принаймні п'ятнадцять хвилин в день, щоб поділитися тим, як він пройшов, і нагадати коханому чи коханій, як сильно ви їх любите і сумуєте за ним.
    • Під час розмови ні на що не відволікайтеся. Якщо ви паралельно дивіться телевізор або перевіряєте соцмережі в телефоні, це не можна назвати справжнім розмовою.

Частина 2 з 4: Підтримуйте міцний зв'язок

  1. 1 Будьте чесні один з одним. Чесність - ключ до будь-яких тривалих стосунків. Щоб зберегти міцні відносини, ви повинні бути відкриті і чесні з коханою людиною. Ви повинні бути в змозі ділитися своїми найпотаємнішими думками і почуттями, інакше ви не спілкуєтеся по-справжньому.
    • Не бійтеся сказати коханій людині, якщо він вас в чомусь розчарував.Чесність допоможе вам вирішити проблему, і це набагато краще, ніж пасивна агресія, якщо ви чимось засмучені.
    • Діліться своїми почуттями з коханою людиною. Якщо ви дійсно засмучені якимось подією на роботі або тим, що сказала ваша мама, не тримайте все це всередині.
    • Знайте, коли потрібно промовчати. хоча чесність майже завжди є найкращою політикою, не потрібно повідомляти людині про кожну дрібницю. Наприклад, якщо вам не подобається його нова сорочка або ви вважаєте одного з його нових друзів трохи набридливим, ймовірно, краще тримати це при собі.
    • Враховуйте своєчасність. Якщо ви хочете відкритися з приводу чогось важливого, елайте це тільки тоді, коли у вашої коханої людини є час поговорити і на нього більш-менш ніщо не тисне. Ваша новина буде сприйнята краще, якщо у нього буде час вас вислухати.
  2. 2 Навчіться йти на компроміс. У будь-яких міцних відносинах щастя повинно бути важливішою, аніж прагнення наполягти на своєму. Якщо ви хочете, щоб ваші відносини були тривалими, то повинні навчитися приймати спільні рішення і робити так, щоб ви обидва були задоволені цими рішеннями, або по черзі поступатися один одному. Ось кілька порад:
    • Коли ви приймаєте рішення, нехай ваш улюблений оцінить важливість цього рішення для нього від 1 до 10, а потім ви скажіть, наскільки це важливо для вас. Потім поговоріть про те, чому це так важливо для вас обох і що ви можете зробити, щоб це значило для вас менше.
    • Дійте обдумано. Коли ви разом приймаєте рішення, обговоріть всі «за» і «проти» і що можна зробити для досягнення компромісу.
    • По черзі поступайтеся один одному в дрібних рішеннях. Якщо ви вибрали ресторан для побачення, то нехай ваша дівчина вибере фільм, який ви будете дивитися.
    • Переконайтеся, що ви обидва йдете на компроміс. Якщо ваша дівчина постійно поступається вам, тому що ви більш наполегливі, то це, в кінцевому рахунку, не компроміс.
  3. 3 Навчіться вибачатися. Це дуже важливий момент. Якщо ви хочете тривалих відносин, вам просто необхідно вміти час від часу визнати свою неправоту і попросити вибачення. Коли справа доходить до відносин, визнання, що ви шкодуєте, набагато важливіше, ніж упертість.
    • Навчіться вибачатися, якщо ви в чомусь винні. Можливо, ви не відразу зрозумієте, що зробили помилку, але коли ви це усвідомлюєте, попросіть вибачення за скоєне.
    • Вибачайтеся від щирого серця. Будьте щирі і дивіться в очі. Якщо ви вибачаєтеся просто тому, що повинні, це нічого не означає.
    • Вчіться приймати вибачення партнера. Якщо він дійсно шкодує про те, що зробив або сказав, перестаньте сердитися, прийміть вибачення і рухайтеся далі.
  4. 4 Говоріть коханій людині, як багато він для вас значить. Ніколи не забувайте говорити «я люблю тебе» і не думайте, що це і так само собою зрозуміло. Вам варто щодня говорити своєму коханому, що ви його любите - по можливості навіть кілька разів в день. Пам'ятайте, що є різниця між «лю тя» і «я люблю тебе» - ви повинні говорити це усвідомлено.
    • Завжди робіть компліменти своїй половинці. Скажіть їй, як чудово вона виглядає в своєму новому платті або як ви любите, коли вона посміхається.
    • Завжди дякуйте свого партнера або партнерку. Не приймайте їх допомогу і добрі справи як належне.
    • Завжди говорите коханій людині, який він особливий. Ніколи не втрачайте можливості дати йому відчути свою унікальність.

Частина 3 з 4: Продовжуйте рухатися вперед

  1. 1 Знаходьте нові інтереси для вас обох. Відносини чимось нагадують акулу - якщо вони не рухаються вперед, то вмирають. Вам потрібно знаходити способи зберегти свіжість відносин, щоб любов не стала для вас просто частиною рутини. Один із способів зробити це - знайти нові спільні інтереси, які будуть і захоплювати, і ще більше об'єднувати вас.
    • Запишіться на щотижневі уроки танців. Це буде для вас хорошим тренуванням і сильніше розпалить вашу пристрасть один до одного.
    • Знайдіть спільне хобі.Спробуйте брати уроки малювання, гончарного майстерності або відкрийте в собі любов до вітрильного спорту.
    • Вчіться разом. Спробуйте спільно вивчати іноземну мову або відвідувати лекції з історії.
    • Тренуйтеся разом для участі в забігу. Це відмінний спосіб стати ближче, біжите ви 5 км або готуєтеся до марафону.
    • Займіться чимось незвичним. Спробуйте сходити в піший похід, навчитися їздити на гірському велосипеді або кататися на ковзанах. Заняття чимось абсолютно незнайомим зблизить вас.
  2. 2 Підтримуйте свіжість у вашому інтимному житті. Якщо ви хочете зберегти здорові відносини, то повинні підтримувати здорове сексуальне життя. Хоча ваші заняття любов'ю після п'яти років разом можуть не бути такими, якими вони були спочатку, вам все ж слід пробувати щось нове, щоб секс з вашим партнером все так же порушував вас і здавався все таким же захоплюючим пригодою.
    • Займайтеся коханням в нових позах. Не робіть постійно одне і те ж, навіть якщо це працює безвідмовно. Ви можете навіть разом пошукати нові позиції, що може стати хорошою прелюдією.
    • Займайтеся коханням в нових місцях. Не потрібно завжди вирушати в спальню - спробуйте диван, кухонний стіл або навіть серед дня зніміть номер в готелі.
    • Спробуйте сходити в секс-шоп і вибрати що-небудь цікаве, щоб випробувати того ж вечора.
  3. 3 Рушайте в поїздку в нове місце. Хоча відпустку не вирішить проблем у відносинах в довгостроковій перспективі, спільна поїздка може допомогти поміняти ваш погляд на речі і по-новому оцінити вашу любов. Крім того, завдяки спільному плануванню поїздки вам буде чого з нетерпінням чекати.
    • Сплануйте поїздку, в яку ви завжди хотіли відправитися. Якщо ви говорили про спільну поїздку в Париж останні сім років і у вас вистачає на це коштів, то пора перетворити ваші мрії в реальність.
    • Рушайте в коротку одноденну поїздку. Навіть проста поїздка за місто, щоб провести день в лісі або на пляжі, може освіжити ваші відносини.
    • Влаштуйте другий медовий місяць. Якщо ви вже одружені і у вас був медовий місяць, влаштуйте собі ще один, щоб відсвяткувати свою любов.

Частина 4 з 4: Зробіть терпимість своєю другою натурою

  1. 1 Зрозумійте, що означає контекстуальное поведінку. Є ймовірність, що крім спалахнула між вами з партнером іскри, ваші стосунки зав'язалися під впливом відповідного моменту. Наприклад, ви обидва були юні і мріяли про секс, або ви познайомилися, займаючись спільною справою, або разом пережили сильне емоційне потрясіння. Це приклади позитивного контекстуального впливу, яке зміцнило ваші відносини.
  2. 2 Прийміть контекстуальное поведінку. Прийміть той факт, що негативного контекстуального впливу уникнути не вийде. Коли людина переживає важкі часи, має проблеми зі здоров'ям, невдачі на роботі або живе під впливом інших джерел тривоги і стресу, то може вести себе не так, як зазвичай поводиться той, кого ви знаєте і любите.
  3. 3 Навчіться ідентифікувати контекстуальное поведінку. Якщо ваша партнерка або партнер здаються байдужими до вас, коли їм важко, наприклад, відразу після пологів, переживаючи звільнення з роботи або смерть члена сім'ї, зрозумійте, що справа може бути не в людині, а в ситуації. Ставтеся до контекстуальному поведінки як до погоди, тобто до того, на що ви не в змозі вплинути, а тільки перетерпіти.
  4. 4 Прощайте контекстуальное поведінку. Навчіться забувати і прощати те, як людина вела себе, коли йому було погано. Людський розум від природи схильний більше фокусуватися на негативному досвіді, ніж на позитивному. Приховані образи на необдумані слова партнера накопичуються з часом і неминуче псують відносини. Уміння відрізнити поведінку, продиктоване ситуацією, від особистої поведінки - це мистецтво, що допомагає вибудувати здорові відносини довжиною в життя.

Поради

  • Дайте коханій людині відчути себе особливим.
  • Будьте собою, коли починаєте зустрічатися з кимось.Чи не міняються, не грубо, то не будьте ідіотом.
  • Ніколи не намагайтеся змінити когось, від цього буде тільки гірше.
  • Пам'ятайте, що у відносинах беруть участь обидві людини.
  • Ніколи не поспішайте.
  • Ніколи не намагайтеся змусити свого партнера ревнувати, він кине вас, подумавши, що ви більше його не подобаються і цікавитеся іншою людиною.
  • Чи не занадто прив'язуйтесь до інших людей або близьким друзям протилежної статі і не говорите про них постійно, це змушує вашого партнера відчувати себе невпевнено і руйнує стосунки.

попередження

  • Увага: ці кроки не дають ніяких гарантій. Однак більшість людей погодяться, що вони лежать в основі довгострокових відносин.