Як зробити свою дівчину щасливою

Автор: Clyde Lopez
Дата Створення: 22 Липня 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как сделать девушку счастливой
Відеоролик: Как сделать девушку счастливой

Зміст

Відносини вимагають від людини багато зусиль, але також вони можуть приносити неймовірну радість і почуття задоволення. Просто взяти і зробити людину щасливою не вийде, але завдяки невеликим зусиллям і доброту можна допомогти дівчині отримувати радісні емоції від ваших відносин. Буде потрібно краще зрозуміти дівчину як особистість і визначити її потреби, бажання, цінності. Не менш важливо надавати підтримку і поважати свого партнера, а також знаходити способи підтримувати радісну і хвилюючу атмосферу.

кроки

Метод 1 з 4: Як дарувати дівчині радісні емоції

  1. 1 Говоріть приємні речі. Всім приємно чути добрі слова і отримувати підтримку від свого партнера. Вони допоможуть дівчині відчувати вашу любов і турботу, що позитивно вплине на відносини в цілому. Отже, якщо вам хочеться сказати дівчині щось приємне, то не мовчіть і швидше скажіть це вголос!
    • Говоріть класичне «Я тебе люблю» і інші слова, щоб вона знала про ваші почуття. Так, можна сказати: «Ти опромінюєш своїм світлом кожен мій день», - або: «Я такий щасливий, що ми разом».
    • Говоріть компліменти на зразок: «Ти добре відповідала на семінарі!» і «Твої очі чарівні».
    • Висловлюйте словами свою вдячність і оцінку. Наприклад: «Спасибі, що ти прийшла на мій виступ. Ти найкраща!".
  2. 2 Пропонуйте допомогу. Бажання допомагати - це відмінний спосіб показати дівчині вашу турботу і дозволити їй відчути себе особливою. Не чекайте, поки дівчина сама звернеться з проханням.
    • Наприклад, можна сказати: «Ти працювала весь день. Дозволь мені сьогодні приготувати вечерю? ».

    Порада: Коли допомагаєте дівчині, яка не ведіть себе так, ніби чекаєте відповідну послугу, а також не скаржтеся, як вам важко. Такі дії можуть стати причиною образи або зроблять ваш жест не таким особливим.


  3. 3 Періодично даруєте дівчині подарунки. Час від часу даруєте своїй дівчині подарунки, щоб порадувати її і показати свою турботу. Даруйте подарунки з особливого приводу, щоб підняти дівчині настрій або просто так. При цьому не потрібно витрачати багато грошей на розкішні речі - вона точно оцінить жест, навіть якщо подарунок буде незначним.
    • Подарунки будуть більш значущими, якщо враховувати при виборі особу дівчини або конкретні моменти ваших відносин. Наприклад, можна подарувати їй вашу загальну фотографію в рамці або чашку з улюбленої цитатою дівчата.
    • Вручите подарунок зі словами: «Я подумав про тебе, як тільки побачив це!».
  4. 4 Проводьте час разом. Спільне час наодинці з дівчиною - це один з кращих способів зміцнити зв'язок між вами і показати вашу любов. Знаходьте час для побачень або подібних особливих зустрічей тільки вдвох хоча б раз на тиждень.
    • Наприклад, можна повечеряти і сходити в кіно, прогулятися разом або просто залишитися вдома і грати у відеоігри.
    • Вибирайте заняття по черзі. Дозволяйте дівчині проявляти ініціативу, щоб показати, як ви цінуєте її бажання і потреби.
  5. 5 Демонструйте фізичні вираження почуттів. Дотики - важливий аспект романтичних відносин для більшості людей. Тримайтеся за руки, обіймайте, цілуйте або гладьте дівчину по спині, щоб висловити свої почуття. Головне -Переконатися, що ви не приносите їй незручності і поважаєте її бажання!
    • Секс - ще один важливий аспект здорових відносин для багатьох пар, але використовуйте не тільки дотику сексуального характеру. Дівчині напевно буде приємно і комфортно, якщо ви будете цілувати і обіймати її не тільки в якості прелюдії до сексу!

Метод 2 з 4: Як висловлювати любов і підтримку

  1. 1 Поводьтеся щиро і заслужите довіру дівчини. Найбільш міцні відносини засновані на чесності та довірі. Так, дівчина повинна відчувати, що може покластися на вас - ніколи не брешіть і нічого не приховуйте від неї. Також виконуйте всі обіцянки, щоб вона могла довіряти вам.
    • Якщо дівчина просить зберегти інформацію в таємниці, то нікому не розповідайте про це!

    попередження: Говорити правду не означає грубити або ображати дівчину. Утримуйтеся від недоречних різких слів, які називають «жорстокою правдою» або «суворої любов'ю».


  2. 2 Пам'ятайте про добром і шанобливе відношенні. Це може здатися очевидним, але дівчина буде найщасливішою на світі, якщо ставитися до неї з жалем і повагою. Для цього потрібно не тільки бути поруч з нею в важкі хвилини і здійснювати різні люб'язності, але також шанувати особисті кордону, уважно слухати під час розмов і приносити вибачення за свої помилки. Інші способи показати повагу:
    • не кричіть на дівчину, не ображайте і не кажіть поблажливо;
    • сприймайте дівчину як рівну особистість;
    • поважайте бажання дівчини, якщо вона просить вас припинити будь-що робити;
    • захищайте дівчину, якщо інші ставляться до неї зневажливо;
    • надайте дівчині особистий час і простір для захоплень і зустрічей з друзями.
  3. 3 Будьте поруч, щоб дівчина завжди могла покластися на вас. Для щасливих і міцних відносин важливо бути поруч з дівчиною в горі і в радості. Це означає не тільки втішати її в скрутну хвилину, але також розділяти радість дівчини, коли все складається добре.
    • Підбадьорюйте дівчину за часів складнощів і поздоровляйте з кожної досягнутої метою. Показуйте, що ви пишаєтеся своєю дівчиною.
    • Висловлюйте підтримку за допомогою слів і дій. Запитуйте, як ви можете допомогти.
  4. 4 активно слухайте дівчину, якщо вона хоче поговорити. Ефективне спілкування позбавить вас від багатьох проблем у відносинах і буде сприяти відчуття щастя. Якщо дівчина хоче поговорити з вами, приділіть їй безроздільне увагу і не перебивайте. Покажіть, що ви хочете почути і зрозуміти її слова, оскільки вважаєте їх важливими.
    • Під час розмови відкладіть телефон в сторону. Підтримуйте зоровий контакт, кивайте і задійте репліки на кшталт «Ага» і «Розумію», щоб висловити свою увагу. Також задавайте питання або перефразируйте почуте, щоб переконатися, що ви все правильно зрозуміли.
    • Не піддавайтеся спокусі давати поради, коли дівчина не просить про це.
    • Не бійтеся відкритися дівчині і розповісти про свої почуття. Дівчина зможе краще розуміти вас, якщо не будете приховувати свою вразливість.
  5. 5 Визнайте свої помилки. Всі ми іноді помиляємося. Якщо ви допустили помилку в стосунках, дівчина може засмучуватися, ображатися або злитися. У такій ситуації не піддавайтеся бажанням перекладати провину або захищатися.Просто визнайте, що ви зробили помилку, і принесіть щирі вибачення.
    • Коли вибачаєтеся, приймайте повну відповідальність за свої почуття і дії. Не слід використовувати слова, які перекладають провину на дівчину.
    • Наприклад, не кажіть: «Мені шкода, що ти засмутилася, але я б не став кричати, якби ти не запізнилася». Краще сказати: «Вибач, мені не слід було кричати. Я засмутився, але це не найкраща реакція на ситуацію ».
    • Якщо ви хочете обговорити поведінку дівчини, говорите від першої особи - це дасть вам можливість зосередитися на своїх почуттях, а ваші слова НЕ будуть звучати як звинувачення. Наприклад, можна сказати: «Коли ти запізнюєшся, у мене створюється відчуття, що ти не цінуєш мій час».

Метод 3 з 4: Як зрозуміти, що робить дівчину щасливою

  1. 1 Знаходьте час дізнатися інтереси дівчини. Ваша дівчина - це особистість зі своїми надіями, страхами, бажаннями і потребами. Чим краще ви знаєте її особливості, тим простіше буде дарувати їй радість. Обговорюйте з дівчиною її турботи і переваги. Проявляйте інтерес і участь до важливих для неї речей.
    • Наприклад, якщо ваша дівчина любить відеоігри, запитайте її про улюблених іграх. Можливо, їй буде цікаво грати разом з вами.
    • Якщо вона пише розповіді, попросіть почитати її роботи.
  2. 2 Обговорюйте бажання і потреби дівчини. Важко самостійно зрозуміти, що дівчина хоче отримати від ваших відносин, якщо не ставити запитань. Вони не тільки покажуть вашу турботу, але також допоможуть вам підтримувати дівчину. Заохочуйте її ділитися з вами своїми потребами і задавайте прості питання:
    • «Чим би ти хотіла зайнятися сьогодні?»;
    • «Я можу чимось допомогти?»;
    • «Хочеш поговорити про це?»;
    • «Тобі подобається це заняття?».
  3. 3 Не будуйте припущень. Припущення небезпечні для відносин. Не потрапляйте в поширену пастку і не припускайте, ніби знаєте почуття, думки або бажання дівчини. У разі сумнівів завжди запитуйте!
    • Наприклад, не потрібно припускати, ніби їй подобаються мелодрами, оскільки це «фільми для дівчат». Може виявитися, що в її уявленні ідеальним побаченням буде відвідування зоопарку або участь в клубній вікторині.
    • Також не слід за замовчуванням вважати, що дівчина щаслива в стосунках. Періодично запитуйте її про це. Наприклад: «Може, тобі хочеться, щоб ми частіше вечеряли в кафе?».

    Порада: також не варто припускати, ніби дівчина знає ваші думки або бажання. Якщо ви думаєте про щось, дбайливо і шанобливо поділіться цим з дівчиною.


Метод 4 з 4: Як підтримувати радісну і хвилюючу атмосферу

  1. 1 Разом займайтеся справами, які приносять вам радість. Спільне веселощі - це хороший спосіб підтримувати радісну атмосферу у відносинах. Знаходьте заняття, які подобаються вам обом, щоб зміцнювати зв'язок між вами і відмінно проводити час. Знаходьте можливості просто повеселитися разом.
    • Наприклад, якщо вам обом подобається футбол, то можна відвідувати матчі разом.

    Чи знаєте ви? Дослідники прийшли до висновку, що найщасливіші пари знаходять час грати і веселитися разом!

  2. 2 Пробуйте нове разом. Крім вже звичних приємних справ робіть відносини хвилюючими шляхом спільного виходу із зони комфорту. Створюйте яскраві загальні спогади і зберігайте іскру в стосунках.
    • Наприклад, можна разом відвідувати нові місця, записатися на курси або знайти спільне хобі.
  3. 3 Знайомтеся з друзями і сім'єю дівчата. Дівчина неодмінно зрадіє, якщо її відносини з іншими людьми будуть зміцнюватися, коли ви разом. Проявляйте інтерес до її друзям і родині, щоб вона бачила, як ви поважаєте цю частину її життя. До того ж, це ще одна можливість бути разом і весело проводити час! Знаходьте заняття для всієї компанії, які розбавлять ваші зустрічі наодинці.
    • Також уявіть дівчину своїм друзям і рідним. Запрошуйте її на спільні зустрічі.
  4. 4 Періодично дивуйте дівчину романтичними або веселими подіями. Так, планувати спільне час важливо, проте несподівані сюрпризи допоможуть зберегти приємне хвилювання у відносинах. Можна організувати загадкове побачення, зробити несподіваний подарунок без причини або здивувати дівчину своїми кулінарними здібностями.
    • Не обов'язково придумувати щось неординарне. Можна просто залишити коротку любовну записку на столі.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Connell Barrett

    Коуч по знайомствам Коннелл Барретт - фахівець в області відносин, засновник і провідний коуч Dating Transformation, його власної консультаційної фірми в сфері відносин недалеко від міста Нью-Йорка, заснованої в 2017 році. Консультує клієнтів на базі своєї системи знайомств A.C.E .: справжність (authenticity), ясність (clarity) і виразність (expressiveness). Також є коучем по знайомствам мобільного онлайн-сервісу The League. Про його роботу писали в Cosmopolitan, The Oprah Magazine і Today.

    Connell Barrett
    Коуч по знайомствам

    Прикладайте зусилля, щоб дівчина відчувала себе особливою. Кожен з нас відчуває глибоку потребу відчувати себе особливою людиною. Багато відносини починають буксувати, якщо один або обидва партнери не стараються всіляко показувати, наскільки особливою є для них друга половинка. Задумайтесь, як можна демонструвати партнеру свою любов, вдячність і турботу. Наприклад, говорите дівчині, що вона прекрасна, пишіть грайливі повідомлення і всіляко показуйте, що постійно думаєте про неї.