Як зробити дзеркало для макіяжу з підсвічуванням

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 17 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Зеркало для макияжа со светодиодной подсветкой с aliexpress. Видео для женщин.
Відеоролик: Зеркало для макияжа со светодиодной подсветкой с aliexpress. Видео для женщин.

Зміст

Зробіть власне косметичне дзеркало з підсвічуванням, якщо хочете створити гламурну зону для макіяжу. Від такого класичного дзеркала буде віяти голлівудським шармом в вінтажному стилі. Крім того, воно забезпечить рівномірне освітлення, яке допоможе нанести ідеальний макіяж.Визначившись з місцем розташування дзеркала, візьміть всі необхідні матеріали і виконайте прості вказівки з монтажу, які додаються до настінних світильників (лайтбарам). Ще трохи - і ви будете блищати!

кроки

Частина 1 з 2: Купіть все необхідне

  1. 1 Купіть дзеркало. Спочатку необхідно вирішити, де ви хочете розмістити дзеркало для макіяжу з підсвічуванням. Зробіть виміри простору, в якому буде встановлено дзеркало. Також необхідно з'ясувати точні дані ширини і висоти дзеркала. Купіть дзеркало потрібного розміру в магазині товарів для будинку, в будівельному супермаркеті або навіть в комісіонці.
    • Рама дзеркала повинна бути досить широкою, щоб на неї можна було прикріпити лайтбари.
  2. 2 Купуйте все необхідне обладнання для гримерного дзеркала. Цілком можливо, що у вас вдома вже є кілька корисних речей для цього проекту. Знайдіть два подовжувача, ножиці і смужки двостороннього скотча (такі, з яких перед використанням треба зняти захисний шар). За лампочками і настінними світильниками вирушайте в магазин світлового обладнання. Використовуйте тільки той тип лампочок, який рекомендує використовувати виробник лайтбара.
    • В інтернеті також можна знайти настінні світильники самих різних розмірів.
  3. 3 Відкрийте пакувальну коробку настінних світильників. Дістаньте обидва лайтбара з упаковок. Зніміть захисні ковпачки, які закривають майданчика контактів кожного з роз'ємів. Відкладіть ковпачки в сторону і не втратьте, так як їх потрібно буде вставити на місце після установки лайтбаров.
    • Лайтбари зазвичай мають дзеркальний корпус, тому цоколь вкручених лампочок майже непомітний.
  4. 4 Прикрутите лайтбари до дзеркала. Виберіть місце по обидва боки дзеркала для установки лайтбаров, щоб вони розташовувалися на одному рівні з каркасом. Залежно від типу придбаних настінних світильників, ви знайдете отвори для шурупів в декількох місцях. Використовуйте викрутку або дриль, щоб прикріпити світильники до дзеркала.
    • Зазвичай в комплекті з настінними світильниками йдуть шурупи, за допомогою яких вони і кріпляться.
  5. 5 Відріжте подовжувачі. Візьміть електричний подовжувач і ножицями відріжте від нього шнур. Дійте дуже акуратно, щоб не поранитися, і відріжте обидва подовжувача. Зробіть надріз довжиною півсантиметра на кінці шнура, з тієї його сторони, з якої ви тільки що зрізали подовжувач.
    • Розріжте шнур прямо посередині, між двома тонкими проводами.
  6. 6 Зачистіть мідний дріт. Розріжте шнур, і у вас в руках опиняться два тонких дроти. Візьміть їх у різні руки і обережно тягніть в протилежні сторони. Тягніть до тих пір, поки в руках не опиняться два окремих дроти завдовжки 13 сантиметрів. Ножицями зріжте приблизно 2,5 сантиметра пластикової ізоляції з кінця кожного мідного дроту. Зробіть надріз і зніміть ізоляцію, щоб залишилася тільки гола мідна жила. Повторіть процедуру на всіх проводах для обох шнурів.
    • Знімайте пластикову ізоляцію дуже обережно, щоб не пошкодити мідний дріт.

Частина 2 з 2: Підключення та установка дзеркала для макіяжу з підсвічуванням

  1. 1 Підключіть провід до світильників. Зніміть захисну накладку настінного світильника. Під нею ви знайдете мідні дроти (в чорної і білої ізоляції). Пощупайте мідні жили шнура, який ви відрізали від подовжувача. Візьміть той провід, який на дотик м'якше, і скрутіть його з чорним проводом світильника. Тепер візьміть жорсткий дріт і скрутіть його з білим.
    • Просто перекручуйте дроти між собою кілька разів до тих пір, поки вони не будуть туго сплетені в єдину жилу.
  2. 2 Одягніть на отриману скрутку пластикові ковпачки для з'єднань проводів. У комплект настінного світильника входять пластикові ковпачки (зазвичай вони оранжевого або жовтого кольору у вигляді конуса, з внутрішнім різьбленням). Візьміть один такий пластиковий ковпачок з різьбленням і щільно надіньте її на оголений мідний дріт, який ви тільки що скрутили. Накручуйте його до упору.Зробіть те ж саме для всіх з'єднань між лайтбаром і проводами подовжувача, щоб ізолювати стирчать кінці мідних проводів.
    • Ковпачки допоможуть надійно з'єднати дроти і знизять ймовірність виникнення електричного загоряння, тому дуже важливо їх використовувати.
  3. 3 Поверніть захисну накладку лайтбара на місце. Перевірте, щоб ізоляційні ковпачки були туго накручені на з'єднання чорного і білого проводів настінного вимикача. Прикрутіть кришку настінного світильника так, щоб жоден провід не стирчав з корпусу.
    • Одночасно з цим постарайтеся прокласти в корпусі лайтбара білий і чорний дроти якомога далі один від одного. Так вони не будуть контактувати між собою, що може привести до спрацьовування автоматичного перемикача (запобіжника) або навіть до пожежі.
  4. 4 Тепер можна вкручувати лампочки. Візьміть металеві ковпачки, які ви раніше відклали, і встановіть їх поверх кожного електричного з'єднання. Укрутіть до упору по одній лампочці в кожен патрон. Підключіть подовжувачі до клем харчування і включіть світильники.
    • Слідкуйте за вказівками інструкції по налаштуванню від виробника, якщо для регулювання освітлення застосовується пульт дистанційного керування.
  5. 5 Повісьте дзеркало. На задній стороні основи для дзеркала відзначте місця кріплення. Деякі види дзеркал продаються з уже прикріпленими до задньої частини гачками, на які його потрібно повісити на стіну. Заміряйте відстань між гачками. Перенесіть цей розмір на стіну, де буде висіти дзеркало, і поставте невеликі позначки. Щоб повісити дзеркало, зробіть свердлом отвори для елементів кріплення (таких як анкера або шурупи).
    • Зважте дзеркало і переконайтеся в тому, що використовуєте кріплення, який точно витримає його вагу. В іншому випадку дзеркало для макіяжу зашкодить стіну або навіть впаде.

Що вам знадобиться

  • 2 настінних лайтбара (з шурупами для кріплення)
  • Викрутка або електрична дрель
  • 2 подовжувача
  • Ножиці
  • 2 пакування двостороннього скотча
  • лампочки
  • Пульт дистанційного керування (опціонально)