Як сказати людині, що він вам не цікавий

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 17 Вересень 2024
Anonim
10 Странных Вещей, Которые Происходят с Нами во Сне
Відеоролик: 10 Странных Вещей, Которые Происходят с Нами во Сне

Зміст

Найскладніше в період залицяння сказати людині, що ви не хочете йти з ним на побачення.Неважливо, кличе він вас в перший раз або у вас вже було кілька зустрічей, швидше за все, вам буде ніяково говорити, що він вам не цікавий. Проте у вас є право діяти в своїх кращих інтересах, тому проявіть щирість і прямо повідомте про свої почуття.

кроки

Метод 1 з 2: Як відмовити в побаченні

  1. 1 Скажіть людині, що ви цінуєте його пропозицію або увагу. Це може трохи пом'якшити біль через відмову. Необов'язково видавати докладну і пишну мову. Досить одного пропозиції, щоб висловити свою вдячність.
    • Скажіть: «Спасибі за комплімент моєму поряд», - або: «Це дійсно миле пропозицію».
    • Ви не зобов'язані дякувати людини, якщо він змушує вас відчувати незручність. Не потрібно робити вигляд, що його поведінка прийнятна.
  2. 2 Надайте щирий і зрозумілий відмова. Можливо, у вас виникне бажання туманно описати свої почуття, щоб не поранити людину. Але в довгостроковій перспективі це лише погіршить ситуацію. Так ви не тільки введете його в оману, а й, швидше за все, вам доведеться знову відмовити йому в майбутньому.
    • Можна сказати: «Ти не подобаєшся мені в романтичному плані», - або: «Мене це не приваблює».
  3. 3 Не приносьте вибачення за те, що відмовили людині. Ви ні перед ким не зобов'язані приносити вибачення за свої почуття. Крім того, так буде здаватися, що ви шкодуєте людини, що ще більше його зачепить.
    • Замість того, щоб говорити: «Вибач, мені це нецікаво», - просто скажіть: «Я не зацікавлена ​​в вечері, але я правда ціную твою пропозицію».
  4. 4 Не намагайтеся змусити людину дружити з вами. Якщо у одного з ваших приятелів проявилися до вас почуття, відпустити цю дружбу буде важко. Часом нам дійсно хочеться дружити з людиною, яка не привертає нас в романтичному плані. Однак це може бути жорстоко по відношенню до людини. Дозвольте йому самому вирішувати, що краще для його життя, так само, як ви вирішуєте, що краще для вас.
    • Можна сказати: «Я сподіваюся, що ми все ще можемо бути друзями, але я зрозумію, якщо тобі потрібно особистий простір».
  5. 5 Прибережіть відмовки для відмови незнайомцеві. Звичайно, краще не виправдовуватися, однак відмовки можуть бути корисні, якщо ви тільки що познайомилися з людиною. Але майте на увазі, що так ви піддаєте себе ризику бути спійманим на брехні. Якщо ви збираєтеся використовувати виправдання, виберіть незаперечний варіант і завершите розмову, як тільки висловитеся.
    • Наприклад, якщо вас запрошує на побачення незнайомець в громадському місці, можна придумати відмовку, щоб простіше вийти з ситуації. Однак, якщо у вас є спільні знайомі з людиною, відмовка може вам відгукнутися, якщо він поговорить з друзями. Як правило, краще вести себе прямолінійно.
    • Ось типові виправдання: «Зараз я не готовий зустрічатися з ким-небудь», «У мене є хлопець / дівчина», «У мене зараз дуже щільний розклад», - або: «Я тільки що пережив розрив».

Метод 2 з 2: Як відмовити через кілька зустрічей

  1. 1 По можливості сплануйте свою промову заздалегідь. Продуманий відповідь допоможе вам відмовити людині в люб'язною манері. Визначте, з яких причин ви не хочете бути з ним, а потім зосередьтеся на найважливішому моменті. Подумайте, як сказати це людині максимально доброзичливо.
    • Наприклад, можливо, ви не відчуваєте до нього фізичного потягу. Перераховувати все те, що вам в ньому не подобається, буде негарно. Краще спробуйте сказати: «Я просто не відчуваю між нами хімії», - або: «Між нами немає іскри».
    • А може, вам здається, що він занадто багато базікає. В цьому випадку можна сказати: «Мені здається, ми говоримо на різних мовах».
  2. 2 Почніть розмову з компліменту. Приємні слова можуть полегшити біль через відмову, але не нахвалює людини занадто довго. Адже тоді він напевно поцікавиться, чому ви не хочете продовжувати зустрічатися з ним. Крім того, ваші слова здадуться порожніми, якщо ви відкинете людини після того, як скажете, який він, на вашу думку, чудовий.
    • Зробіть комплімент, що складається з одного речення, наприклад: «Ти спланував таке веселе перше побачення», - або: «Мені, правда, сподобалося обговорювати з тобою фільми, тому що ти така прониклива».
  3. 3 Подякуйте його за минулі зустрічі. Так ви віддасте належне часу, яке людина витратила на те, щоб дізнатися вас. Це покаже йому, що ви думаєте про його почуттях, навіть незважаючи на те, що ваші слова, швидше за все, ранять його.
    • Наприклад, можна сказати: «Спасибі за останні кілька побачень. Мені було приємно дізнатися тебе ближче ».
  4. 4 Скажіть, що вам це не підходить. При бажанні озвучте конкретні причини відмови. Якщо людина не викликав у вас відгук у душі, просто так і скажіть. Однак, якщо ви сходили на пару побачень, було б непогано надати чіткішу причину.
    • Скажіть: «Не дивлячись на те, що мені було весело, я не бачу майбутнього у цих відносин. Мені здається, що ми переслідуємо різні цілі і йдемо по життю різними шляхами ».
  5. 5 вислухайте людини, якщо він не згоден з вами, але стійте на своєму. Можливо, його думка відрізняється від вашого, і це нормально. Проявіть люб'язність і дозвольте йому поділитися своїми думками з приводу даного питання, але не погоджуйтеся продовжувати відносини, якщо ви цього не хочете. Краще визнайте його почуття, але повторіть свій намір все припинити.
    • Наприклад, можна сказати: «Я розумію, чому тобі здається, що нам варто ще раз зустрітися, але мені це не підходить».
  6. 6 Чи не перераховуйте всі причини, чому ви не хочете зустрічатися з ним. Бути чесним - не означає бути різким. Найчастіше немає підстав говорити людині, що вам в ньому не подобається. Так він лише болючіше сприйме відмову.
    • Можливо, вам здається, що якщо ви назвете причину розриву, то це допоможе людині стати краще. Однак майте на увазі, що ви не в праві вказувати кому-небудь, яким він повинен бути. Крім того, у всіх своїх переваги, і те, що дратує вас, напевно залучає когось іншого.

Поради

  • Прямо висловлювати свої почуття не так вже й просто, проте, якщо ви будете брехати або уникати людини, це вам не допоможе. Швидше за все, це призведе до того, що вам доведеться відмовляти знову і знову (що буде неприємно для обох сторін).
  • Ніколи не ігноруйте людини, з яким вже побудували плани. Якщо ви передумали і не хочете йти з ним на побачення, просто скажіть правду.
  • Не розпускати плітки про людину і не виставляйте відмову на публіку.
  • Приймайте до уваги почуття іншої людини, коли вирішуєте рухатися далі, після того як відкинули його. Незважаючи на щире бажання бути друзями, ви повинні розуміти, що, можливо, це не кращий варіант для нього, особливо якщо він продовжує сподіватися, що ви передумаєте.

попередження

  • Приймати рішення про розрив завжди важко і боляче. Проте некрасиво підштовхувати людину до бажання порвати з вами, щоб вам не довелося робити це самому.