Як зберегти здоров'я дитини

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 5 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як зберегти здоров’я серця під час війни: поради кардіолога Наталії Іванюк
Відеоролик: Як зберегти здоров’я серця під час війни: поради кардіолога Наталії Іванюк

Зміст

Хвора дитина може зробити вас нещасними. Робіть все, щоб здоров'я вашої дитини, і це допоможе зробити всіх щасливими!

кроки

  1. 1 Переконайтеся, що ваша дитина достатньо спить. Дитині необхідно близько 10 годин сну щодня. Маленьким дітям також корисно подрімати протягом дня. Сон включає в себе купання, чищення зубів, підготовку до сну, читання історій в ліжку. Читайте що-небудь заспокійливе і радісне. Уникайте страшних історій на ніч.
  2. 2 Переконайтеся, що ваша дитина їсть багато здорової їжі і п'є воду кожен день. Ви можете допомогти розвивати хороші звички здорового харчування у дитини, демонструючи їх на собі. Також дозволяйте йому допомагати вам готувати здорову їжу якомога частіше. В цей час ваша дитина буде вчитися.
  3. 3 Зведіть вживання нездорової їжі до мінімуму. Святковий торт - це здорово, але морозиво і торт кожен день - це шкідливо.Порожні калорії в безалкогольних напоях і жирної їжі сприяють ожирінню, що тягне за собою багато проблем зі здоров'ям.
  4. 4 При можливості, діти повинні грати на вулиці кожен день.
  5. 5 Переконайтеся, що ваша дитина отримує достатню кількість фізичного навантаження. Командні види спорту, карате, гімнастика або плавання забезпечать регулярне кількість фізичних вправ.
  6. 6 Обмежте час, проведений вашою дитиною перед телевізором, комп'ютерними іграми і в інтернеті. Якщо вам важко стежити за обмеженням часу, подумайте про те, щоб купити програмний таймер, наприклад, EzInternetTimer.net.
  7. 7 Тримайте дітей подалі від курців. Пасивне куріння може призвести до астми і іншим дихальних проблем.
  8. 8 Сприяйте розвитку хороших особистих звичок. Переконайтеся, що діти завжди миють руки після відвідин убиральні, перед їжею, перш ніж допомагати з цим і після колупання в носі. Навчіть їх сякатися в хустку. Навчіть їх кашляти в згин, а не чхати в повітря. Ці заходи можуть захистити тих, хто оточує його, а не саму дитину. Але, можливо, ці хороші звички будуть поширюватися на їх однолітків.
  9. 9 Правильно промивайте і перев'язуйте порізи і подряпини, коли вони з'являються, щоб запобігти інфекції.
  10. 10 Звертайтеся до лікаря для щорічних оглядів і робіть необхідні щеплення.
  11. 11 Звертайтеся до лікаря для щорічних оглядів і робіть необхідні щеплення.
  12. 12 Зведіть непотрібну напругу до мінімуму. Розмовляйте з дитиною кожен день, щоб він міг спокійно вам розповісти, що в нього на думці.
  13. 13 Захистіть свою дитину від небезпек в будинку, таких як небезпечні засоби для чищення, ліки, басейни, гострі предмети і небезпечна меблі.
  14. 14 Вивчайте свою дитину правилам безпеки. Наприклад, вони повинні знати правила безпечної поведінки на дорозі.