Як створити канал в Discord на Android

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 22 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК СОЗДАТЬ СВОЙ ТОПОВЫЙ СЕРВЕР В DISCORD /Боты/Роли/Голосовые и текстовые каналы
Відеоролик: КАК СОЗДАТЬ СВОЙ ТОПОВЫЙ СЕРВЕР В DISCORD /Боты/Роли/Голосовые и текстовые каналы

Зміст

З цієї статті ви дізнаєтеся, як створити новий текстовий або голосовий канал в Discord на пристрої Android. Для створення каналу у вас повинні бути права адміністратора.

кроки

  1. 1 Запустіть Discord на пристрої. Іконка програми виглядає як синій коло з білим ігровим контролером всередині.
  2. 2 Натисніть на іконку з трьома горизонтальними лініями в лівому верхньому кутку екрану. Після цього з'явиться меню навігації.
    • Це меню також можна відкрити, провівши вправо по лівому краю екрану.
  3. 3 Натисніть на іконку сервера на панелі навігації. У лівій частині екрана ви побачите всі свої сервера. Натисніть на сервер, який хочете використовувати для свого каналу.
  4. 4 Знайдіть заголовки «Текстові канали» і «Голосові канали». У цих розділах знаходяться всі текстові та голосові канали на цьому сервері.
  5. 5 Натисніть на іконку + поруч із заголовком «Текстові канали» або «Голосові канали». Після цього ви потрапляєте на сторінку «Створити канал». Ця кнопка дозволить вам створити текстовий або голосовий канал на цьому сервері.
    • Створити канал може тільки користувач з правами адміністратора. Якщо у вас немає цих прав, то іконки «+» ви не побачите.
  6. 6 Натисніть на поле Назва каналу.
  7. 7 Введіть назву нового каналу на даному сервері.
  8. 8 Вкажіть, у кого буде доступ до каналу на даному сервері. Під заголовком «Хто може отримувати доступ до цього каналу?» відзначте галочкою тих користувачів, яких ви хочете додати до каналу.
    • Якщо на даному сервері у вас поки немає контактів, тут буде написано @everyone.
  9. 9 Натисніть на кнопку «Зберегти». Вона схожа на дискету і розташована в правому нижньому кутку екрану. Так ви створите текстовий або голосовий канал.
    • Якщо ви створите текстовий канал, то після натискання на іконку дискети Discord автоматично відкриє його на екрані.
    • Якщо ви створите голосовий канал, то після натискання на іконку дискети Discord відкриє меню навігації. Натисніть на назву каналу під заголовком «Голосові канали», щоб зайти в нього.