Як впоратися з подругою, якій подобається ваш хлопець

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 16 Січень 2021
Дата Оновлення: 29 Червень 2024
Anonim
Рекомендации любовницам: как увести женатого мужчину из семьи? | Психолог Наталья Корнеева
Відеоролик: Рекомендации любовницам: как увести женатого мужчину из семьи? | Психолог Наталья Корнеева

Зміст

Немає нічого більш незручного і образливого, ніж ситуація, коли подруга закохується в вашого чоловіка. Все стає ще гірше, якщо вона грає на його почуттях. Очевидно, що це ставить вас в скрутне становище, де, з одного боку, ви не бажаєте сваритися з подругою, а з іншого - не хочете, щоб вона загравала з вашим хлопцем. Для початку спробуйте дати їй пару натяків. Якщо це не спрацює, викличте подругу на розмову. Крім того, було б непогано переконатися, що ви з коханим однаково дивіться на ситуацію.

кроки

Метод 1 з 3: Злегка натякніть

  1. 1 Випромінюйте впевненість в собі. Ваш хлопець вибрав вас з багатьох причин. Не дозволяйте своїй розпусної подрузі залізти вам в голову і змусити вас забути про це. Демонструючи впевненість в собі, ви зможете змусити її відступити. Це також покаже хлопцю, що ви знаєте, що ви - вигідна партія, і що він буде повним дурнем, якщо дозволить вашій подрузі встати між вами.
    • У моменти занепаду духом, говорите собі, наскільки ви розумні, добрі, привабливі і забавні.
  2. 2 Нагадайте подрузі, що цей хлопець - ваш партнер, а не її. Використання тонких (але не занадто) натяків дасть вашій подрузі зрозуміти, що цей хлопець належить вам. Можливо, вона також відчує провину за свої погані наміри і прийме рішення відступити.
    • Наприклад, якщо подруга запитає, чи приєднається ваш хлопець до ваших з нею спільним планам, можна сказати в жартівливій манері: «Навіщо? Хіба тобі не досить мене однією? » Це дасть подрузі зрозуміти, що ви знаєте про її постійне бажання бути поруч з вашим коханим.
    • Можна також натякнути їй триматися подалі, продемонструвавши потяг до хлопця, особливо якщо вона фліртує з ним прямо у вас на очах. Можна посміхнутися подрузі, а потім поцілувати свого коханого в щоку. Це безперечно пошле подрузі сигнал відступити.
  3. 3 Зберігайте дружелюбність під час спілкування. Якщо ваша подруга розмовляє з вашим партнером, вступите в розмову з посмішкою на обличчі. Можна покласти руку на спину хлопця і запитати: «Про що розмовляєте?» Такою поведінкою ви покажете хлопцеві і подрузі, що хочете взяти участь в розмові.
    • Можливо, вам слід турбуватися, якщо вони замовкнуть або відвернуться від вас.
  4. 4 Робіть натяки в спілкуванні. Залучіть увагу до ваших стосунків, якщо помітите, що ваш коханий базікає з вашою подругою. Можна використовувати тонкі натяки, щоб нагадати подрузі, що цей хлопець - ваш партнер.
    • Наприклад, часто використовуйте займенник «ми» під час розмови. Замість того щоб говорити: «Мені дуже подобається цей ресторан», - скажіть: «Нам дуже подобається цей ресторан». Розповіді про спільне проведення часу нагадають подрузі, що ви з партнером єдині.

Метод 2 з 3: Поговоріть з подругою

  1. 1 Запитайте подругу, чи подобається їй ваш хлопець. Часом кращий спосіб отримати потрібну інформацію - це вести себе прямолінійно. Завдяки цьому підходу ви зможете уникнути будь-яких непорозумінь і отримаєте чітку відповідь.
    • Наприклад, запросіть подругу випити кави і скажіть: «Мені просто цікаво, чи є у тебе почуття до мого хлопця. Деякі твої вчинки і дії викликають у мене підозри ». Можливо, так ви зачепите її почуття, але краще знати напевно.
  2. 2 Скажіть їй відступити. Вам доведеться діяти ще більш прямо, якщо подруга не зрозуміє натяк або продовжить неналежно поводитися. Ваша дружба в будь-якому випадку скомпрометована через її флірту, тому ви вже не зробите гірше, сказавши їй, щоб вона перестала спілкуватися з вашим чоловіком.
    • Наприклад, можна сказати: «Я не впевнена, намагаєшся ти бути смішною або не розумієш, що фліртуєш, але це викликає у мене ніяковість, і я хочу, щоб ти припинила». Краще сказати їй це наодинці. Влаштувавши сцену на публіці, ви лише погіршить ситуацію.
  3. 3 Не ставте себе в таку ситуацію знову. Якщо подруга не перестане фліртувати з вашим хлопцем, припиніть бачитися з нею і своїм коханим одночасно або зовсім розірвіть стосунки з нею. Очевидно, що це спочатку не дуже хороша дружба, якщо подруга не поважає вас або ваші відносини досить, щоб відступити.

Метод 3 з 3: Поговоріть з хлопцем про це

  1. 1 Запитайте, чи немає у нього підозр, що ваша подруга закохана в нього. Навіть неревнивих дівчата часто думають, що все навколо хочуть відвести їх чоловіка. Поговоривши з ним, ви отримаєте другу думку, так як ваш погляд може бути трохи спотвореним.
    • Можна сказати: «Як думаєш, у моєї подруги є почуття до тебе? Мені здається, що я бачу ознаки цього, але я не впевнена. Що скажеш?" Серйозно поставтеся до його слів.
    • При цьому також зверніть увагу на ознаки його симпатії до вашої подрузі, яку він, можливо, приховує. Наприклад, можливо, він часто переглядається з нею, переписується, шукає приводи залишитися з нею наодинці або інакше поводиться в її присутності.
  2. 2 Придивіться до хлопця, коли він буде перебувати поруч з вашою подругою. Можливо, він посилає непомітні ознаки того, що вловлює романтичні флюїди вашої подруги. Зверніть увагу, що він робить в її присутності. Можливо, ви помітите, що він відчуває себе ніяково або шукає вашої допомоги.
    • Наприклад, партнер може дивитися на вас широко розкритими очима, коли ваша подруга розмовляє з ним або веде себе неналежним чином. Можливо, він відвертається від неї і повертається до вас, коли розуміє, що з ним фліртують.
  3. 3 Скажіть йому, що вас не влаштовує ситуація, що склалася. Ваш хлопець і ваша подруга переписуються між собою? Чи є у них жарти, зрозумілі тільки їм двом? Часто вони залишають вас в стороні від розмови? Якщо ви відповіли «так» на ці питання, то ви маєте повне право висловитися, якщо вам не подобається їхня поведінка. Це особливо вірно, якщо ви вважаєте, що між ними може бути інтрижка.
    • Наприклад, можна сказати: «Я рада, що ви з моєю подругою так добре ладите. Однак мені не подобається, як ви обидва ведете себе, коли перебуваєте поруч один з одним. Я починаю побоюватися, що між вами щось є ».
    • Швидше за все, ваш партнер змінить свою поведінку, якщо ви дійсно йому небайдужі і якщо він хоче, щоб ви відчували себе більш комфортно. Якщо він не збирається припиняти всі це, ймовірно, він насолоджується увагою і йому подобається ваша подруга.
  4. 4 Зрозумійте: можливо, ваш хлопець не винен. Постарайтеся не зганяти на ньому своє розчарування через подруги. Звинувачуйте її, а не його.