Як видалити волосся на сідницях

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 7 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как правильно брить ЗОНУ БИКИНИ?
Відеоролик: Как правильно брить ЗОНУ БИКИНИ?

Зміст

Для видалення волосся в області сідниць у вашому розпорядженні є кілька хороших способів. Воскова депіляція є найпопулярніший спосіб вирішення проблеми, а результат збережеться на тривалий час. Це швидка процедура, хоча і коштує вона досить дорого. Існують також альтернативні варіанти, такі як лазерна епіляція або креми для депіляції. Так що вибір завжди залишається за вами.

кроки

Метод 1 з 3: Воскова депіляція

  1. 1 Заплануйте візит до професіонала, щоб видалити волосся ефективно і безпечно. Так як область сідниць вважається важкодоступним місцем, хорошим виходом із ситуації стане похід до косметолога-професіонала. Спеціаліст по воскової депіляції може запропонувати вам кілька різних методів, включаючи цукровий (шугарінг) або воскову депіляцію для чутливої ​​шкіри або смужки для депіляції, які дозволять позбутися від усіх тонких волосків.
    • Шугарінг або воскова депіляція не дозволяють видалити ці маленькі волоски так ефективно, як з цим справляються смужки для депіляції, але перші два варіанти не такі болючі, як останній.
    • Залежно від салону, воскова депіляція сідниць обійдеться вам від 1000 рублів і вище.
  2. 2 Зупиніть свій вибір на воску, якщо збираєтеся проводити процедуру в домашніх умовах. Віск вважається хорошим варіантом для сідниць, так як він дозволяє видалити тонкі волоски без пошкодження шкіри, що дуже добре для таких чутливих зон. Комплект для воскової епіляції коштує близько 500-1000 рублів і продається в магазинах косметичних товарів, а також в інтернет-магазинах.
  3. 3 Підготуйте зону сідниць для воскової депіляції. Якщо ви збираєтеся виконати процедуру самостійно, то спочатку відлущить ороговілі частинки шкіри і ретельно промийте область депіляції. Якщо цього не зробити, великий ризик того, що бруд і бактерії потраплять у відкриті пори.
  4. 4 Підстрижіть волосся до 0,65 сантиметра. Процес воскової депіляції пройде легше, якщо підстригти волосся до зазначеної довжини. Для довгого волосся віск не буде працювати так само ефективно, а гоління в даному випадку - не вихід, тому що воску просто нема за що буде зачепитися.
  5. 5 Перевірте температуру воску перед початком процедури і дотримуйтесь інструкцій. Віск не повинен бути холодним, але і занадто гарячий теж не підійде. Холодним волосся не видалити, а якщо віск буде занадто гарячим, то процедура закінчиться для вас опіками або пошкодженням шкіри. Дотримуйтесь інструкцій, які вказані на упаковці, так як в залежності від виду воску вони можуть різнитися. Як правило, віск наносять у напрямку росту волосся. Коли знімаєте віск, рухайтеся в протилежному напрямку.
  6. 6 Після епіляції видаліть залишки воску і зволожите шкіру. Зніміть віск, очистіть зону сідниць і видаліть залишки дитячим або оливковою олією. Важливо зволожити інтимні зони після епіляції, щоб пом'якшити чутливу шкіру. Застосовуйте молочко, яке підходить для вашого типу шкіри, і продовжуйте його використовувати, якщо відчуваєте роздратування.

Метод 2 з 3: Гоління волосся

  1. 1 Використовуйте для гоління картридж високої якості. Гоління зони сідниць для гоління верстатом призводить до відчуття шпильки в міру росту волосся і до появи порізів на чутливій шкірі. Щоб цього уникнути, користуйтеся картриджем хорошої якості. Так бритва буде ковзати по шкірі плавно і легко. Кожен раз використовуйте новий картридж.
  2. 2 Нанесіть крем для гоління або молочко. Шкіра в області сідниць дуже чутлива і не можна використовувати цей метод «на суху». Нанесіть крем для гоління або молочко рівномірним шаром на зону, яку ви збираєтеся голити. Вибирайте засоби, які не викликають роздратування шкіри.
  3. 3 Щоб бачити зону гоління, скористайтеся переносним дзеркалом. Сідниці - не найлегше місце для огляду, тому при голінні вам знадобиться кмітливість. Використовуйте дзеркало для контролю процесу гоління і для того, щоб не порізатися.
  4. 4 Голіть волосся у напрямку їх росту. Це позбавить від роздратування шкіри або порізів, які є звичайною справою під час даної процедури. У процесі гоління руху повинні бути плавними, легкими і швидкими. Після гоління видаліть залишки крему вологим рушником.
  5. 5 Нанесіть молочко на сідниці після гоління. Після процедури, щоб уникнути роздратування шкіру важливо пом'якшити. Нанесіть на сідниці тонкий шар молочка і почекайте, поки воно вбереться.

Метод 3 з 3: Прилади й процедури

  1. 1 Використовуйте епілятор для видалення волосся. Епілятори - це невеликі електричні пристрої, які дозволяють видалити велику кількість волосся одночасно при зіткненні зі шкірою. Вони працюють як безліч маленьких пінцетів, які видаляють волосся механічним шляхом. Епілятори продаються в магазинах косметичних товарів, великих супермаркетах і в інтернеті. Зазвичай вони коштують від 1500 до 10 000 рублів і вимагають підзарядки.
    • Так як принцип дії епіляторів полягає у видаленні великої кількості волосся одночасно, складно чекати від цієї процедури суперпріятних моментів, але і сильного болю не варто побоюватися.
  2. 2 Використовуйте крем для депіляції, щоб позбутися від небажаних волосся. Такі креми наносять на шкіру, а потім видаляють волоски спеціальним скребком. Ефект не буде таким же тривалим, як після воскової депіляції, зате креми не завдають болючих відчуттів і процедуру можна проводити в домашніх умовах. Можна купити крем в аптеці або великому супермаркеті за ціною від 100 до 1000 рублів.
    • Креми для депіляції не викликають хворобливих відчуттів. Якщо виникне відчуття печіння, швидше за все, причина тому дуже чутлива шкіра. В такому випадку негайно змийте крем холодною водою.
  3. 3 Підстригайте волосся електричної машинкою для стрижки волосся.Такий машинкою можна безпечно збрити волосся в зоні бікіні і не боятися при цьому порізатися. Зазвичай машинка має закруглену плаваючу головку, за допомогою якої можна легко дістати до самих важкодоступних місць. Вартість такого інструменту становить від 1500 до 8000 рублів, а продаються вони в великих супермаркетах і в інтернеті.
  4. 4 Розгляньте варіант видалення волосся лазером для того, щоб поставити крапку в цьому питанні. У пошуках методу, який вирішить вашу проблему раз і назавжди, підходящим варіантом може стати лазерна епіляція. Але ця процедура не з дешевих, адже в середньому один сеанс коштує близько 3000 рублів, а для бажаного результату необхідно провести як мінімум три сеанси.
    • Лазером складно видаляти волосся в області сідниць, тому для цієї зони буде потрібно більше сеансів. Крім того, врахуйте, що, згідно з відгуками, сама процедура трохи болюча.
    • Пошукайте в інтернеті найближчий салон, в якому роблять лазерне видалення волосся. Запишіться на консультацію, щоб отримати всю необхідну інформацію, перш ніж приймете остаточне рішення.