Як дізнатися, що користувач заблокував вас в Facebook Messenger

Автор: Virginia Floyd
Дата Створення: 14 Серпень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как узнать, кто заблокировал вас на Facebook
Відеоролик: Как узнать, кто заблокировал вас на Facebook

Зміст

З даної статті ви дізнаєтеся, як визначити, що вас заблокували в Facebook Messenger. І хоча політика конфіденційності не дозволяє Facebook розголошувати цю інформацію, все ж є кілька ознак, які дозволять зрозуміти, блокуються ваші повідомлення.

кроки

Метод 1 з 2: На телефоні або планшеті

  1. 1 Відкрийте Facebook Messenger. Знайдіть на робочому столі (iPhone iPad) або на панелі додатків (Android) іконку у вигляді синього текстового хмари з білою блискавкою всередині.
    • Заблокувати повідомлення користувача - це не те ж саме, що заблокувати його на Facebook. Блокування повідомлень не скасовує ваш статус «друзів», залишаючи вам можливість взаємодіяти один з одним на Facebook. Тим більше, що блокування можна в будь-який момент скасувати.
  2. 2 Введіть ім'я друга в пошукове поле у ​​верхній частині екрану. Відповідно до запиту відобразиться список імен.
  3. 3 Торкніться імені друга в списку результатів, щоб відкрити чат з цією людиною.
  4. 4 Введіть повідомлення в текстове поле в нижній частині чату.
  5. 5 Торкніться іконки відправки повідомлення, схожою на паперовий літачок. Якщо на екрані з'явиться повідомлення з текстом: «Ця людина зараз не отримує від вас повідомлення», значить, ця людина заблокував ваші повідомлення, відключив свій обліковий запис на Facebook або повністю заблокував вас на Facebook.
    • Якщо ніякої помилки не з'явиться, значить, повідомлення доходять до адресата. Можливо, він просто ще не встиг їх прочитати.
  6. 6 Дізнайтеся, що зробив користувач:відключив свій аккаунт або заблокував вас. Якщо ви отримали повідомлення про помилку, вам залишається лише з'ясувати, чи виглядає його профіль в додатку Facebook якось інакше.
    • Відкрийте Facebook (синя іконка з білим символом «f» на робочому столі), а потім знайдіть користувача через пошуковик. Якщо пошук профілю не дасть результатів, значить, ця людина або відключив свій обліковий запис, або повністю вас заблокував. Якщо профіль відобразиться в результатах пошуку, значить, користувач заблокував тільки ваші повідомлення.
    • Якщо профіль зовсім не вдається знайти, є тільки один спосіб дізнатися, чи дійсно вас заблокували, - попросити спільного друга поглянути на Вас профіль. Якщо спільний друг зможе побачити профіль, значить, користувач заблокував ваш обліковий запис на Facebook.

Метод 2 з 2: На комп'ютері

  1. 1 Перейдіть на сторінку: https://www.messenger.com. Для доступу до Facebook Messenger на комп'ютері можна використовувати будь-який браузер.
    • Заблокувати повідомлення користувача - це не те ж саме, що заблокувати його на Facebook. Блокування повідомлень не скасовує ваш статус «друзів», залишаючи вам можливість взаємодіяти один з одним на Facebook. Тим більше, що блокування можна в будь-який момент скасувати.
  2. 2 Увійдіть до свого облікового запису. Якщо ви вже увійшли в систему, то побачите список останніх бесід. В іншому випадку натисніть «Продовжити як (ваше ім'я)» або введіть свої облікові дані для входу в систему.
  3. 3 Введіть ім'я користувача в пошукове поле у ​​верхньому лівому кутку екрана. З'явиться список контактів.
  4. 4 Натисніть на ім'я людини в списку результатів, щоб відкрити чат з цією людиною.
  5. 5 Введіть повідомлення в текстове поле внизу екрану.
  6. 6 натисніть ↵ Enter натисніть ⏎ Return. Якщо у вікні чату (де ви набирали повідомлення) з'явиться сповіщення з текстом: «Ця людина зараз не отримує від вас повідомлення», то ця людина заблокував ваші повідомлення, відключив свій обліковий запис або повністю заблокував вас на Facebook.
    • Якщо ніякої помилки не з'явиться, значить, повідомлення доходять до адресата.Можливо, користувач просто ще не встиг їх прочитати.
  7. 7 Дізнайтеся, що зробив користувач:відключив свій аккаунт або заблокував вас. Якщо ви отримали повідомлення про помилку, вам залишається лише з'ясувати, чи виглядає його профіль на Facebook якось інакше.
    • Введіть https://www.facebook.com в адресний рядок браузера, а потім знайдіть користувача через пошуковик. Якщо пошуки профілю не дадуть результатів, значить, ця людина або відключив свій обліковий запис, або повністю вас заблокував. Якщо профіль відобразиться в результатах пошуку, значить, користувач заблокував тільки ваші повідомлення.
    • Якщо профіль не вдається знайти зовсім, є тільки один спосіб дізнатися, чи дійсно вас заблокували - попросити спільного друга поглянути на Вас профіль. Якщо спільний друг зможе побачити профіль, значить, користувач заблокував ваш обліковий запис на Facebook.