Як вибрати між йогою і пілатесом

Автор: Gregory Harris
Дата Створення: 10 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Выбор массажных роликов для МФР (миофасциальный релиз, самомассаж))
Відеоролик: Выбор массажных роликов для МФР (миофасциальный релиз, самомассаж))

Зміст

Ви вирішуєте, на які заняття записатися, на йогу або пілатес? Ви не можете розібратися, в чому різниця між ними? Ця стаття дасть вам відповіді на питання, щоб ви могли зробити усвідомлений вибір!

кроки

  1. 1 Є кілька різних факторів, про які вам необхідно подумати, якщо ви вибираєте між йогою і пілатесом. Можливо, ви вибираєте порівняно новий тип вправ і виявили, що вам важко зробити вибір між йогою і пілатесом. Те, що ви виберете, стане частиною вашого життя, і ваш вибір буде залежати від результатів, яких ви хочете досягти.
  2. 2 Фізичні вправи, як було доведено, корисні для людей, які страждають від депресії або занепокоєння. Йога може бути найбільш ефективною для боротьби з такими недугами, оскільки спрямована як на тіло, так і на розум. При порівнянні пілатесу та йоги ви побачите, як сильно відрізняються дихальні техніки! У йозі дихальні вправи допоможуть вам досягти релаксації. Протягом всього тренування з йоги важливо бути зосередженим на тому, як працює ваш подих. Відправляючи потік дихання в ті місця, де ви відчуваєте напругу або скутість, ви розслабляєте ці конкретні групи м'язів у вашому тілі.
  3. 3 У пілатес дихання більше використовується як метод забезпечення м'язів енергією, необхідною для їх ефективної роботи. Концентруючись на дихальних техніках під час занять пілатесом, ви будете краще контролювати кількість кисню, що надходить в організм і проходить по м'язах, допомагаючи їм більше розслабитися.
  4. 4 І йога, і пілатес включають кілька поз, які підходять для зміцнення м'язів живота. Однак вправи в пілатес набагато більш інтенсивні, і ви зможете досягти результатів набагато швидше, ніж якби ви займалися йогою. При частих заняттях пілатесом можна швидко домогтися плоского живота і твердого преса.
  5. 5 Для людей з болями в спині як йога, так і пілатес можуть дати чудові результати в зміцненні м'язів спини. Але слід бути обережним з деякими позами в йозі, так як вони можуть насправді тільки погіршити існуючі проблеми. При відвідуванні занять з йоги ваш інструктор дасть поради тим, у кого є проблеми з хребтом.
  6. 6 Одне з основних відмінностей між йогою і пілатесом в тому, що йога може використовуватися для поліпшення гнучкості тіла, вона також поступово підвищить гнучкість ваших суглобів, в той час як пілатес сконцентрований на розслабленні напружених м'язів і зміцненні багатьох м'язів тіла.
  7. 7 І йога, і пілатес чудово підходять для підвищення тонусу і зміцнення всіх груп м'язів вашого тіла, але коли мова йде про схуднення, немає особливої ​​різниці в тому, скільки ваги ви зможете втратити. Якщо ви намагаєтеся скинути вагу, можете спробувати вправи пілатеса з різними пристосуваннями, які додають вашим позам кардіо- та фітнес-навантаження і допомагають спалювати додаткові калорії.
  8. 8 Зрештою, найпростіший спосіб вирішити між пілатесом і йогою - це спробувати і те, і інше! Відвідайте по одному заняттю того і іншого і тоді ви зможете зрозуміти, що більше відповідає вашим потребам і здібностям. І пілатес, і йога - це дуже приємні способи зміцнити м'язи, привести тіло в форму, зняти стрес і поліпшити гнучкість.

попередження

  • Будь ласка, проконсультуйтеся зі своїм лікарем, перш ніж брати уроки йоги або пілатесу. Деякі пози можуть бути небезпечні для вас, якщо ви перенесли операцію або страждаєте якоюсь хворобою.