Як виглядати як сутенер

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 13 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как сделать спасительный оберег и гадание с помощью воска
Відеоролик: Как сделать спасительный оберег и гадание с помощью воска

Зміст

Сутенер - це менеджер чоловічої статі, який наглядає, захищає і рекламує повій. Сутенер може носити, що завгодно, і залишатися при цьому сутенером, але спочатку американські сутенери прославилися своєю кричущою розкішним одягом. В образ сутенера входить як зовнішній вигляд і відповідний одяг, так і ділова хватка і, скажімо так, поведінка. Якщо ви хочете виглядати як сутенер, читайте поради і рекомендації.

кроки

  1. 1 Будьте екстравагантні. Сутенери можуть одягатися екстравагантно з двох причин: вони повинні ненав'язливо рекламувати свої послуги, а також можуть таким чином демонструвати своє благополуччя. Бути екстравагантним як сутенер має на увазі наступне:
    • Одягайте милі речі. Сутенери дійсно люблять милі речі. Це означає, що якщо вони можуть собі це дозволити, вони це купують. Якщо вони не можуть собі дозволити годинник від Hermès або ремінь від Louis Viotton, будьте впевнені, вони куплять те, що, по крайней мере, виглядає дорого і якісно.
    • Віддавайте перевагу екзотичні, буйні тканини. Завдання сутенера - забезпечити людині зручність і комфорт, хоч і не прямо. Якщо можливо, вибирайте дійсно м'які тканини як кашемір, шовк, сатин, хутро, віскоза і так далі.
    • Вибирайте веселі кольори, коли це можливо, але стежте, щоб кольори поєднувалися. Контрасти різних кольорів - не те, що насправді роблять сутенери. Сутенер, не вагаючись, одягне отруйно-зелену річ, тільки якщо решті його наряд також отруйно-зелений. Візьміть на замітку.
    • Якщо сумніваєтеся, вибирайте кричущу одяг. Будьте тим, хто змушує людей обертатися, коли йде по вулиці; кимось, хто привертає увагу і авторитет просто своєю манерою одягатися. Якщо це означає носити фіолетовий шарф, - ні кроку назад.
  2. 2 Підберіть костюм. Хороший костюм може коштувати дуже дорого, так що знайдіть такий, який буде відмітним, видатним. Милий костюм - або кілька милих костюмів - наріжний камінь сутенерського репертуару. Сутенери завжди (завжди!) Носять піджаки, навіть якщо на вулиці жарко, і навіть якщо вони в приміщенні, тому що це доповнює їх образ і робить більш впізнаваними.
    • Коли будете вибирати костюм, не забудьте вибрати відповідний за кольорами і матеріалу. Костюм з сірої вовни - красиво, але не дуже-то по-сутенерський. Фіолетовий або білий двобортний піджак з шовку - ось, що вам потрібно.
    • Анімалістичні принти можуть відмінно спрацювати. Тигровий або леопардовий візерунок нагадують кожному, хто забув, що ви використовуєте будь-яку можливість, щоб виглядати стильно.
  3. 3 Не забудьте жилет. Обов'язково підберіть поєднується або відрізняється жилет. Жилет відрізнить вас від звичайного бізнесмена і дасть вам можливість показати всім, хто ви є. Знайдіть жилетку, біла або чорна додасть контрасту вашому костюму.
  4. 4 Подумайте про плащі або пальто. Пишне хутряне пальто мило доповнить ваш костюм в холодний день, як і блискучий плащ в теплий. Практично це чи ні - не має значення. Виглядати авторитетно і відрізнятися від інших - ось що важливо.
  5. 5 Приділіть увагу взуття. Взуття - можливість доповнити образ. Взуття має бути чистою, поєднуватися з рештою одягом і відповідати ситуації. Сутенери надто піклуються про свій імідж, щоб залишити без уваги взуття. Чистіть і поліруйте своє взуття так, щоб вона виглядала бездоганною (як мінімум) або нової (оптимальний варіант!).
    • Шкіра алігатора - популярний вибір для ділової взуття. Шкіра алігатора - дорого, незвично і символізує владу і могутність.
    • Для більш діловому взутті виберіть лофери або оксфорди; прекрасно, якщо вони вишиті або чимось відмінні від інших.Якщо ви зможете дозволити собі пару унікальною взуття за 300 доларів, ви будете поза конкуренцією.
    • Менш офіційна взуття також прийнятна, але вона також повинна поєднуватися з рештою одягом. Не потрібно одягати кросівки під костюм від Armani, цим ви все зіпсуєте.
  6. 6 Обзаведіться всіма можливими аксесуарами. На сутенера повинна бути ціла купа аксесуарів, але всі вони підкреслюють стиль і практичні. Обзаведіться наступними речами для свого сутенерського гардероба:
    • Сонцезахисні окуляри. Темні окуляри - майже невід'ємна частина. Як і ваше взуття, окуляри завжди повинні мати гарний вигляд і бути екстра-класу. Ви носите окуляри, тому що вони роблять вас невидимими.
    • палиця. Палиця, або "сутенерський тростину", ще одна ознака вашого добробут і могутності. Запам'ятайте, тростина - не через кульгавості, тростина - для стилю.
  7. 7 Хизуватися коштовностями. Сутенер без коштовностей майже напевно не справить належного враження. Коштовності - ваш спосіб заявити світові про те, що ви його король. Необхідні коштовності включають:
    • Годинники. Ваші годинник повинні бути кричущими і інкрустованими коштовностями. Звичайно, вони показують час, але важливіше те, що вони показують всім навколо, хто є хто.
    • Ланцюжок або дві, а краще, три. Золоту або срібний ланцюжок оберніть навколо шиї.
    • Кільця. Кільце, ймовірно, одягнене на мізинець, може сказати, а може і "не сказати" нічого про вас. Ваше кільце велике, сяюче, і воно для того, щоб робити гроші.
  8. 8 Будьте вкрай доглянутими. Сутенери не з чуток знають, що таке манікюр, педикюр, масаж і гарячі ванни і перукарні. Все це, тому що сутенери роблять ставку на зовнішній вигляд і репутацію, і вони знають, в якому вони бізнесі.
    • Багато сутенери воліють оформляти рослинність на обличчі. Цапина борідка або вуса особливо популярні, але не обов'язкові. Будь-яка доглянута і охайна опція зробить потрібне враження.
  9. 9 Особливе правило п'ятниці (за бажанням). Ви не повинні носити костюм кожен день, щоб виглядати як сутенер. Насправді, багато сутенери люблять переодягатися по п'ятницях. Якщо ви в настрої, одягніть дизайнерські джинси, сорочку з коміром на ґудзиках, кепку "Kangol", якщо вам дозволено перевдягатися по п'ятницях. Просто пам'ятайте: одягнутися "зазвичай" не означає одягнутися "недбало". У сутенерське справі зовнішній вигляд має велике значення.
  10. 10 Придумайте щось у вашому репертуарі, що буде виключно ваше. У кожного сутенера є свій стиль. Багато сутенери відсувають кордону гри, змушуючи інших сутенерів переглянути, що можна, а що ні. Не бійтеся наважитися і одягнути щось, що буде вас відрізняти від усіх інших сутенерів.

Поради

  • Навколо вас постійно повинні бути близько 10 милашек з приємними іменами.
  • Не носіть білі спортивні шкарпетки під вашою сутенерської одягом.
  • Завжди наносите достатню кількість лосьйону на шкіру, ніхто не захоче обвітреного сутенера.
  • Дістаньте милу тростину, плащ і, якщо граєте по-крупному, капелюх з пером.
  • Ніякої взуття з пряжками.
  • В машині у вас завжди повинна грати сутенерський музика на кшталт Snoop, Luda, Tupac.
  • Не бійтеся розщедритися на гроші, у сутенерів повно грошей, так що знайдіть добре оплачувану роботу.
  • Переконайтеся, що у вас чистий автомобіль, і мається на увазі відразу два аспекти. Перший - санітарний: ніякого сміття, порожніх банок від газованої води, пива і так далі. Другий: це повинна бути машина справжнього сутенера. Щось на зразок Lincoln "Town Car" або Ford "Crown Victoria".

попередження

  • Завжди розумійте, коли ваше сутенерство під загрозою. Якщо так, швидко міняйте позиції.
  • Не одягайтеся в дешевих магазинах, супермаркетах, ЦУМах і секонд-хендах.
  • Будь ласка, забудьте про те, яке визначення слову "сутенер" дає словник - "Людина, що заманює клієнтів до повій".