Як виглядати свіжо

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 21 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК БЫТЬ УХОЖЕННОЙ И КРАСИВОЙ ВСЕГДА? ТОП-5 ПРОСТЫХ И ПОЛЕЗНЫХ ПРИЕМОВ
Відеоролик: КАК БЫТЬ УХОЖЕННОЙ И КРАСИВОЙ ВСЕГДА? ТОП-5 ПРОСТЫХ И ПОЛЕЗНЫХ ПРИЕМОВ

Зміст

Свіжість і яскравість в зовнішності - це природний вигляд, який легко придбати і ще простіше підтримувати.

кроки

  1. 1 Чистіть свої зуби і язик. Ходіть щіткою два рази в день, використовуючи м'ятну зубну пасту. Якщо вашою метою є білі зуби, то застосовуйте відбілюючі зубну пасту.
  2. 2 Добре харчуйтеся. Включення великої кількості фруктів і овочів в свій раціон означає, що ваш організм отримає всі поживні речовини, необхідні для догляду за волоссям, шкірою та нігтями. Спробуйте з'їдати близько 2-х фруктів і 5-ти овочів в день.
  3. 3 Пийте багато води. Питна вода зберігає блиск вашої шкіри і запобігає її старінню або сухість. Тримайте пляшку води з собою на протязі всього дня і постійно потягуйте з неї рідину.
  4. 4 Висипайтеся. З'ясуйте, скільки годин нічного сну вам необхідно, і налаштуйте свої звички під ці дані. Добре висипаючись щоночі, ви позбудетеся від опухлих очей або темних кіл, а також збережіть в собі відчуття свіжості і стан бойової готовності.
  5. 5 Носіть чистий одяг. Чисті випрасувані речі додадуть вашому зовнішньому вигляду охайність і, як результат, свіжість на відміну від недбалого, різношерстого наряду.
  6. 6 Погоджуйте кольору. Замість того щоб створювати собі дикий образ, краще надайте йому чистоту і яскравість з відповідними відтінками в ваших предметах одягу і аксесуарах.
  7. 7 Підбирайте до взуття відповідний одяг.

Поради

  • Будьте собою. Не міняйте своєї сутності!
  • Будьте щасливі!