Як заробити за допомогою WhatsApp

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 11 Березень 2021
Дата Оновлення: 27 Червень 2024
Anonim
Заработайте $822+ PayPal Money с помощью мобильного телефона! (...
Відеоролик: Заработайте $822+ PayPal Money с помощью мобильного телефона! (...

Зміст

WhatsApp - це універсальна платформа, яка останнім часом стає все більш популярною. Цим можна скористатися, щоб трохи заробити. Хоча в самому додатку заборонено розміщувати рекламу і проводити комерційні операції, існує багато різних способів додаткового заробітку. Створивши обліковий запис, ви зможете зайнятися просуванням власного малого бізнесу, реферальним маркетингом у співпраці з відомими компаніями, або ж шукати інші можливості для свого професійного зростання.

кроки

Частина 1 з 3: Рекламуйте себе або свій бізнес

  1. 1 Пропонуйте свої послуги. Якщо у вас є унікальний товар, ви володієте якимись навичками або вміннями, то скористайтеся WhatsApp, щоб поділитися цим з іншими. Ви можете відправляти одне повідомлення відразу декільком користувачам або ж писати повідомлення кожному окремо.
    • Щоб відправляти графічні зображення, відео або мультимедійні файли, скористайтеся наявною в додатку функцією обміну файлами.
    • Ви можете відправляти повідомлення відразу декільком контактам одночасно за допомогою функції «Список розсилки».
  2. 2 Вкажіть посилання на сайт. Можна і просто вказати, чим ви займаєтеся або які послуги надаєте, однак, якщо у вас є свій сайт, поділіться посиланням на нього. Так ви зможете привернути увагу і більше зацікавити користувачів, продемонструвавши свої професійні досягнення та успіхи.
    • Продумайте, як ви будете підписувати свої повідомлення. Підпис має включати в себе посилання на сайт або ваш профіль в соціальних мережах.
  3. 3 Організуйте онлайн-конференцію або семінар. Скористайтеся функцією групових відеодзвінків, щоб поділитися своїми ідеями з більшою аудиторією. Завдяки цій функції приєдналися зможуть в режимі реального часу бачити і чути вас. Ви зможете брати невелику оплату за участь за допомогою платіжної системи PayPal або ж відкривати доступ до відеотрансляції тільки тим учасникам, які вже внесли початковий платіж, щоб приєднатися до конкретної групи.
    • Ви зможете зацікавити більше людей, якщо запропонуєте їм якісь спеціалізовані знання або інформацію.
    • Семінари варто розділити на кілька частин, щоб мати можливість заробити більше за рахунок збільшення чисельності своєї аудиторії.
  4. 4 Консультує клієнтів онлайн. Завдяки тому, що в WhatsApp є можливість спілкуватися безпосередньо, ви зможете успішно вирішувати різні спірні питання і проблеми.Клієнти можуть відправляти текстові повідомлення, зображення бракованих товарів або ж спілкуватися з представником онлайн у відеочаті, щоб спільними зусиллями вирішити проблему.
    • Ви можете самостійно відповідати на всі запити або ж можете найняти співробітника, який буде відповідальним за спілкування з клієнтами.
    • Вирішувати різні питання в WhatsApp швидше і зручніше, ніж в інших месенджерах. Зазвичай в Facebook і Twitter приходить менше повідомлень протягом дня.

Частина 2 з 3: Співпрацюйте з іншими компаніями

  1. 1 Рекламуйте послуги більш великої компанії. Деякі компанії виплачують невеликі грошові винагороди тим, хто залучає нових клієнтів. Існує багато способів, як можна займатися маркетингом в інтернеті. Ви можете позитивно відгукуватися про якийсь продукт, обмінюючись з кимось особистими повідомленнями, спонукаючи переходити по рекламних оголошеннях або можете відправляти посилання на спеціальні пропозиції і заходи.
    • Зв'яжіться з адміністрацією ресторанів, супермаркетів, готельних мереж, напишіть керівникам відомих компаній, запропонувавши свої послуги з просування їх рекламних матеріалів в WhatsApp.
    • Постарайтеся не бути занадто нав'язливим. Масове розсилання рекламних повідомлень навряд чи комусь сподобається, більш того, на вас можуть поскаржитися в службу підтримки.
  2. 2 Заробляйте на рекламі. Хоча в самому додатку реклама і не дозволена, ніхто не забороняє обмінюватися повідомленнями, що містять посилання. Якщо на вашому сайті або сайті вашого партнера розміщена платна реклама, просто відправте посилання на цей веб-ресурс і запропонуйте по ній перейти. Невелика сума буде зараховуватися на ваш рахунок після кожного переходу по такому посиланню.
    • Не варто відправляти занадто багато рекламних посилань. Якщо ви будете відправляти тільки URL-адреси без супровідного листа або додаткової інформації, то вас можуть прийняти за спам-ботів.
  3. 3 Співпрацюйте з місцевими інформагентствами. Знайдіть на WhatsApp канали інформаційних агентств, які просять надавати їм будь-які цікаві матеріали. За високоякісні фотографії, аудіо- та відеоматеріали з важливими новинами вам можуть запропонувати гарну грошову винагороду. Якщо у вас є щось варте уваги, то ви можете використовувати додаток, щоб відправити ці матеріали інформагентству.
    • Якщо ви стали очевидцем захоплюючого і незвичайної події, що варто показати в новинах, то будьте готові зафіксувати його на камеру.
    • Враховуйте, що не всі інформагентства платять стороннім за надані їм матеріали. Тому варто заздалегідь з'ясувати, кому ви зможете продати цікаву інформацію.

Частина 3 з 3: Розширте мережу своїх контактів

  1. 1 Додайте якомога більше контактів. В першу чергу додайте контакти зі свого телефону. Потім додайте ділових партнерів, друзів ваших друзів і випадкових знайомих.
    • Чим більше людей ознайомиться з вашою пропозицією, тим більше ви зможете заробити.
    • Для того щоб розширити свою професійну мережу, запропонуйте своїм друзям і колегам встановити додаток.
  2. 2 Визначтеся з цільовою аудиторією. Потім подумайте над тим, кому, швидше за все, можуть стати в нагоді послуги, які ви надаєте. Продумуйте тексти своїх повідомлень, щоб зуміти зацікавити ними своїх потенційних клієнтів, або ж запропонуйте поспілкуватися особисто, щоб відразу справити потрібне враження.
    • Наприклад, харчові добавки будуть, швидше за все, цікаві людям, що активно займаються спортом, а семінар на тему «Як ефективніше управляти своїм часом» може привернути увагу молодих мам.
    • Шукайте потенційних клієнтів в соціальних мережах, аналізуючи рід діяльності і інтереси, перераховані в їх профілі.
  3. 3 Створіть закриту групу. Однією з найбільш корисних функцій WhatsApp є можливість створювати свої власні приватні групи користувачів на основі спільних інтересів або роду занять.Завдяки добре структурованої групі можна зібрати список контактів, яким напевно буде цікавий ваш продукт і рекламні матеріали.
    • Група повинна служити визначеної мети. Наприклад, групу можна створити з метою з'ясувати, в якої продукції зацікавлені ваші потенційні клієнти або щоб вони могли залишати відгуки про нову лінійку продуктів.
    • Ви можете одночасно приєднатися до кількох різних груп, щоб випробувати різні типи маркетингових стратегій.
  4. 4 Скористайтеся комбінованої рекламою в інших соціальних мережах. WhatsApp поки не такий популярний як Facebook, Twitter і Instagram. Не забувайте, що чим активніше ви будете на різних соціальних майданчиках, тим більше у вас буде передплатників. Регулярно публікуйте пости з оновленою інформацією, потім направляйте на свій профіль WhatsApp, щоб уже там надати більше інформації.
    • Розкажіть своїм друзям в соціальних мережах, що зможете поділитися з ними ексклюзивними пропозиціями, якщо вони зв'яжуться з вами в WhatsApp.
    • Використовуйте WhatsApp як альтернативу іншим мессенджерам, таким як Facebook Messenger або Snapchat.

Поради

  • Перед тим як почати заробляти за допомогою програми, ознайомтеся з усіма положеннями правил використання WhatsApp.
  • Оновлення додаток до останньої версії. Додаток буде працювати стабільніше, будуть додані додаткові функції, і вам не доведеться турбуватися про проблеми з безпекою.
  • Періодично відкривайте додаток WhatsApp, щоб не пропустити важливі ділові пропозиції і повідомлення.
  • Завантажте WhatsApp на свій смартфон, планшет і інші пристрої, щоб мати можливість оперативно відповідати на вхідні повідомлення, якщо ви не вдома.

попередження

  • Будьте розсудливі, вирішуючи фінансові питання або коли ділитеся особистою інформацією.
  • WhatsApp може заблокувати вас назавжди за шахрайство або пропозицію незаконних послуг.