Як змусити друга або подругу заздрити вам

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 16 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Зик Шереметьев: Как сказать парню, что он нравится
Відеоролик: Зик Шереметьев: Как сказать парню, что он нравится

Зміст

Можливо, хтось із друзів постійно докучає спробами змусити вас заздрити. Наприклад, людина хвалиться грошима, машиною або речами і цим набридає вам. Отже, пора помінятися ролями! Стати душею компанії, почніть підкреслювати свої достоїнства і розвивайтеся, щоб змусити одного заздрити вам. Повеселіться на славу!

кроки

Метод 1 з 3: Стати центром уваги

  1. 1 Демонструйте впевненість за допомогою мови тіла. Ставайте господарем становища, коли ви входите в приміщення! Тримайте голову прямо, пересувайтеся великими кроками, дозвольте рукам вільно розгойдуватися вздовж тулуба. Займайте якомога більше простору в положенні стоячи або сидячи! Коли сидите, упирайтеся ліктями в крісло і трохи розсуньте ступні. Тримайте спину прямо і дивіться в очі, коли розмовляєте з людьми.
    • Пам'ятайте, що впевненість важлива в першу чергу для вас, а потім вже для всіх інших.
  2. 2 Будьте душею компанії. Всі повинні знати, що ви присутні на заході. Не стійте на місці, спілкуйтеся з друзями і знайомтеся з новими людьми. До кінця вечора у вас буде маса нових друзів і знайомих. Це завжди веселіше, ніж сидіти в кутку.
    • Наприклад, можна підійти до незнайомої людини і сказати йому: «Привіт, весела вечірка, чи не так? Мене звати Аліса. А тебе?" Далі можна обговорювати страви, музику і ваше знайомство з організатором вечірки. Не забувайте ставити людині питання.
    • Якщо грає музика, але ніхто не танцює, візьміть кілька подруг і виходите на танцпол! При можливості можна також співати в караоке. Спробуйте розворушити вечірку.
  3. 3 Стійте в центрі приміщення. Зайдіть в кімнату, де зараз знаходиться один або подруга, і відразу ж вирушайте в центр приміщення. Так все погляди будуть спрямовані саме на вас. Важливо виглядати на всі сто, щоб відчувати впевненість в собі і привернути увагу всіх оточуючих людей.
    • Залишайтеся в центрі п'ять-десять хвилин і базікайте з друзями, а потім змішати з іншими гостями.
  4. 4 Оточіть себе друзями. Ваша компанія завжди повинна знаходитися поблизу. Якщо людина, яку потрібно змусити заздрити вам, є частиною компанії, то веселіться разом з ним, але намагайтеся залучати більше уваги до себе - смійтеся, розповідайте жарти і допомагайте людям не нудьгувати. Проводити час з друзями теж важливо, навіть якщо при цьому потрібний людина не буде заздрити вам.

Метод 2 з 3: фарбували перед друзями

  1. 1 Запрошуйте друга до себе, коли купуєте нові речі. Якщо ви купили новий комплект меблів для спальні, телевізор або консоль для відеоігор, то напевно хочете показати обновки подрузі або другу. Запросіть людини до себе і розкажіть, як ви задоволені новими покупками. Завжди весело показувати свої речі друзям.
    • При цьому не потрібно хвалитися. Ніхто не любить хвальків. Просто скажіть: «Слухай, Катя, у мене з'явилася нова PlayStation. Хочеш пограти разом? »
  2. 2 Публікуйте фотографії з відпочинку в соціальних мережах. У відпустці не забувайте робити знімки і публікувати їх. Якщо батьки влаштували свято з нагоди вашого дня народження, то зробіть кілька кадрів або запросіть фотографа. До того ж, знімки допоможуть вам краще запам'ятати всі приємні емоції і гостей.
    • Наприклад, в Snapchat можна опублікувати історію з коротким роликом, який демонструє вид з вашого номера в готелі з підписом «Насолоджуюся відпусткою».
    • У Instagram можна опублікувати Селфі, щоб показати свою нову зачіску або автомобіль.
  3. 3 Демонструйте свої достоїнства. У вас виразні очі? Підкресліть їх за допомогою туші для вій або тіней для повік. У вас міцні руки? Носіть майку, щоб всі бачили ваші м'язи. Отримуйте компліменти і будьте задоволені собою.
  4. 4 Проводьте час зі своєю другою половинкою. Часто ходите на побачення і регулярно спілкуйтеся, щоб підтримувати стосунки. Публікуйте загальні знімки, зроблені під час захоплюючих занять. Також не забувайте ділитися фотографіями подарунків.
    • Чи не зустрічайтеся з людиною заради того, щоб змусити друга або подругу заздрити. Ніхто не любить, коли людей використовують.
  5. 5 Плануйте цікаві заняття на кожен день. Ваш підступний план повинен включати веселе проведення часу. Насолоджуйтесь морозивом з друзями, ходіть в кіно з сестрою або грайте в баскетбол з батьком. Чим веселіше, тим краще. Можливо, ви навіть забудете, що хотіли змусити одного заздрити вам.
    • Пам'ятайте, що родичі і друзі наповнюють життя сенсом! Навіщо втрачати одного через бажання змусити його заздрити вам?

Метод 3 з 3: Розвивайтеся, щоб вам заздрили

  1. 1 Розвивайте свої розмовні навички. Чим ефективніше ви спілкуєтеся з людьми, тим більше у вас буде друзів. Під час розмови уважно слухайте і задавайте уточнюючі питання. Часто називайте людини по імені, щоб викликати прихильну реакцію.
    • Наприклад, можна сказати: «Що ж, Саша, схоже, ти в захваті від нової роботи! Ти плануєш залишитися тут на тривалий час? »
  2. 2 Прагніть завжди добре виглядати. Чим краще виглядає людина, тим краще себе почуває, тому пишаєтеся своїм зовнішнім виглядом. Прокидайтеся раніше, щоб встигнути привести себе в порядок. Приймайте душ, голіться і поправляйте зачіску. Носіть чисті, випрасувані речі відповідного розміру. Вибирайте яскраві аксесуари на зразок ременя або годин, щоб доповнити свій образ.
    • Наприклад, носите модні джинси з високою талією в поєднанні з блузою з відкритими плечима. Також можна зупинить свій вибір на нових кросівках і спортивному одязі.
    • Можна не обмежуватися вищепереліченим і зробити макіяж або скористатися духами.
  3. 3 Займайтеся фізкультурою 30 хвилин в день. Покажіть одному (і собі) свою силу і сталість - почніть регулярно займатися в тренажерному залі. Працюйте над своїм тілом, щоб подобатися оточуючим і підвищити самооцінку.
    • Можна працювати з тренером в залі, займатися вдома або виходити на пробіжку.
  4. 4 Прикладайте зусилля на навчанні та роботі. Ведіть себе як людина, якій під силу будь-яке завдання. Приходьте на заняття або роботу за кілька хвилин до початку. Перевіряйте домашню роботу, щоб виправити всі помилки. Вчіться, щоб стати кращим з кращих! Чим більшого ви досягнете, тим більше наблизитися до своїх цілей.
  5. 5 Щоранку повторюйте позитивні мантри. На початку дня нагадуйте собі, що ви прекрасні! Перед виходом з дому подивіться в дзеркало і скажіть собі що-небудь надихаюче. Важливо пам'ятати, що в житті є більш важливі справи, ніж викликати заздрість друзів, тому не слід зациклюватися на такому завданні довше, ніж пару тижнів. У справжню дружбу зазвичай немає місця заздрості. Зосередьтеся на власне щастя і ваше життя буде чудовою!
    • Можна говорити: «Карина, ти прекрасна! Сьогодні тебе чекають великі справи! Ти прекрасна, розумна і неповторна ».