Гість, який занадто довго залишався поза домом

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
НАРУШИЛА ПРАВИЛА - СНИМАЮ ОДЕЖДУ #2 ЧЕЛЛЕНДЖ EURO TRUCK SIMULATOR 2
Відеоролик: НАРУШИЛА ПРАВИЛА - СНИМАЮ ОДЕЖДУ #2 ЧЕЛЛЕНДЖ EURO TRUCK SIMULATOR 2

Зміст

Грати гостинного господаря чи господиню швидко стає неможливо, якщо ви запросили гостей будинку, які залишаються довше, ніж ви очікували. Будемо сподіватися, що це невдала помилка з їхнього боку, і ласкаве нагадування допоможе їм упакувати речі. Але деякі гості, здається, не розуміють жодного натяку. Знання того, як поводитись із запрошеним, який приходить розглядати ваш будинок як готель, є найціннішим вмінням у репертуарі господаря чи господині.

Крок

Метод 1 з 4: Встановіть межі та зберігайте терпіння

  1. Чітко вкажіть обмеження за часом у запрошенні. Ключовою є профілактика. Надайте чіткий і чіткий час початку та закінчення їхнього перебування - на вечерю чи на нічліг. Якщо що, це може врятувати обличчя, коли йдеться про викидання впертих гостей за двері.
    • Попросіть письмового підтвердження. Якщо це доречно офіційна подія, розгляньте надруковані запрошення з часом закінчення, щоб по-справжньому про них повідомити.
    • Вкажіть, як швидко пройшов час або як швидко вони мусять піти. Симпатичне "Я не можу повірити, що вихідні майже закінчились" або "Вибачте, що завтра ви їдете" - це розумний спосіб нагадати іншому, коли пора їхати.
  2. Є порядок денний. Особливо, якщо гостьовий будинок приїхав у відпустку, розумно мати приблизне уявлення про те, що ви можете робити разом, принаймні одне є останнім, що ви збираєтеся зробити. Незалежно від того, чи зберігаєте ви найкраще для останнього, чи просто хочете відпочити за останній день, деякі заходи, такі як етапи перебування гостя, є корисним способом нагадати людині про закінчення перебування.
    • Якщо ви влаштовуєте вечірку і вам не вдалося визначити час закінчення заздалегідь, коротке повідомлення "Я думаю, мені цього достатньо" допоможе гостям зрозуміти, що поточна діяльність є останньою.
  3. Ніколи не забувайте приділяти час собі. Незалежно від того, скільки часу залишається ваш гість (але особливо якщо це довгий бік), переконайтеся, що у вас завжди є час, щоб відпочити наодинці у власному домі. Повідомте свого гостя заздалегідь, коли це станеться, щоб не було плутанини. Вкажіть, коли ви зазвичай лягаєте спати і встаєте, щоб вони не заважали вашому ритму сну.
    • Також подумайте про те, щоб уточнити, які райони вашого будинку ваш гість може і не може відвідувати. Незручно і нервує знайти гостя у вашій ванній кімнаті, якщо ви не думали заздалегідь прибирати їх.
    • Якщо ви відчайдушні, розгляньте можливість придбання квитків на захід чи інший прогулянку для своїх гостей. Постарайтеся бути чесним і запропонуйте вам будинок потрібний собі, хоча б на мить.
  4. Не думайте, що бути хорошим господарем означає змусити себе почувати себе погано. Як правило, будьте поганим господарем, лише якщо у вас поганий гість. Але незалежно від того, рано це вранці чи безпосередньо перед сном, ви не завжди можете почувати себе як покоївка та двірник. Будьте тверді в спробі донести цей момент до свого гостя: ви не збираєтеся знижувати рівень життя іншої людини.

Метод 2 з 4: Будь ласка, нагадайте своєму гостю, що час виїжджати

  1. Запропонуйте прогулянку. Запропонуйте своїм гостям поїздку в торговий центр або просто прогулянку по сусідству. Запропонуйте як "останню річ перед тим, як піти". Витягнення гостей з дому - це найбільший крок, і після цього ви можете просто показати їх до їхньої машини (або зачекати на таксі), а не запрошувати їх назад.
    • Якщо ви влаштовуєте вечірку, намагайтеся нікого не залишати позаду. Деякі не повинні виїжджати і залишати одного-двох позаду, щоб здійснити набіг на вашу комору.
    • Переконайтеся, що кожен має свої речі. Якщо планується закінчити поїздку назавжди, не дозволяйте жодним виправданням повертатися.
  2. Зробіть щось нудне. Тут тактика починає втрачати дещо тонкощі. Подумайте про перехід від відеоігор до захоплюючої гри в мікадо або від спілкування з чашкою напою до допомоги вашому коту. Багато гостей швидко втечуть від того, що не хотіли б робити.
    • Хоча ця тактика більше підходить для впертих гуляк, гостьовий будинок, який пробув на день-два довше, ніж бажано, швидше за все з любов’ю подумає про свій будинок чи готель, коли їх більше не розважають.
    • Переконайтеся, що виїзд завжди є варіантом - не пропонуйте альтернативи з таким ентузіазмом, щоб гості відчували себе зобов’язаними піти далі.
  3. Використовуйте мову тіла, але будьте доброзичливі. Постарайтеся виглядати зайнятим або схвильованим. Якщо це останній день перебування гостя в будинку, поводьтеся відповідно. Зберіть речі свого гостя і перенесіть розмову з вітальні до дверей.
    • Подумайте про те, щоб забрати їхнє ліжко або облаштувати їхню кімнату, як це було до прибуття.
    • Намагаючись бути все менш доступними, коли наближається кінець їхнього перебування - почати працювати або робити щось по дому
  4. Робіть вигляд, що вам потрібно йти. Наскільки тонким ти хочеш бути на свій розсуд - це може бути що завгодно. Від чогось на кшталт "Я повинен бігти" до "Моя бабуся в лікарні". Тільки найгірший гість міг би подумати про перебування в когось вдома під час надзвичайної ситуації в сім'ї. Ви також можете зробити вигляд, що приїжджає інший гість, і є вільне місце.
    • Будьте обережні, щоб не потрапити на брехню - якщо вам насправді доведеться кудись їхати, тим краще. Але якщо ви скажете, що ваша бабуся перебуває в лікарні, переконайтеся, що бабуся поінформована і що ваш гість не працює в травмпункті.

Метод 3 з 4: Негайно нагадайте гостю піти

  1. Поділіться тим, що ви пережили, з "поганим гостем". Це менш тонкий спосіб повідомити своїх гостей (гостей), які межі є. Подумайте про те, щоб зробити це до того, як гість продовжить своє перебування, щоб межі були чітко визначені заздалегідь. Якщо гість наполягає, дайте зрозуміти, що ситуація починає виглядати так, щоб справді зрозуміти суть.
  2. Попросіть друга допомогти вам. Якщо можливо, нехай привітний гість допоможе грубому гостю знайти двері. Запросіть близького друга в той день, коли гостьовий гість повинен виїхати, і дозвольте йому або їй піти одночасно. Нехай ваш друг повторить підказки про час, або про те, як «нам дійсно потрібно розпочати роботу» тощо. Завжди допомагає приклад хорошого гостя, щоб показати поганому гостю, що він чи вона робить.
    • Якщо вас особливо турбує гість після вечірки, попросіть друга підвезти гостя. Таким чином (і коли друг знає, що настав час піти), гостю не залишається нічого іншого, як виїхати разом із ним.
    • Знайте, що друг також повинен піти. Не вербуйте когось іншого, щоб вигнати поганого хлопця (якщо цей хлопець не справжній дуже дратує) і намагайтеся тримати друга поруч - нокаутування такого гостя, як правило, стосується всього або нічого.
  3. Знайдіть нове місце. Гостям, які заночують гостей, які випробують вашу гостинність, ви можете порекомендувати готель. Якщо це гість на вечірці та хтось, хто не хоче припиняти вечірки, запропонуйте альтернативне місце для продовження вечірки. Запропонуйте бар або інший заклад, щоб закінчити вечір.
    • Будьте обережні, щоб не відчувати відповідальності. Розіграйте ведучого, який, на жаль, не встигає, але не вибачайтеся за встановлення меж. Не платіть за таксі (якщо ви не впадаєте у відчай) або готельний номер, просто будьте прямим і змусіть гостей (гостей) піти.
  4. Запропонуйте допомогти з упаковкою. Останній вчинок доброзичливого господаря - переконатися, що його гість правильно виходить за двері. Щоб запевнити гостя, що настав час, зберіть речі та покладіть їх біля дверей. Задайте питання про те, що вони будуть робити після від'їзду (у день від'їзду), або щось на кшталт: `` Ви впевнені, що у вас все є? '' закінчився.
    • Любителям вечірок ви пропонуєте останній напій або шматок десерту. В останньому випадку запропонуйте взяти щось додому і віддати до дверей у мішку.
  5. Дайте своїм гостям домашні справи. Якщо гість дійсно затримався надто довго, дайте йому зрозуміти, що він повинен допомогти по господарству. Нехай ваш гість розчистить власну халепу і запропонуйте їм зробити належну частину миття та прибирання. Гірший сценарій - у вас нова економка. Однак більшість гостей будинку дадуть підстави якомога швидше піти, як тільки миття посуду стане частиною розваг.

Метод 4 з 4: Бути поганим господарем

  1. Ігноруйте своїх гостей. Перестаньте бути соціальними та, можливо, ігноруйте своїх гостей. Це, безумовно, крайній засіб, оскільки ви відповідаєте на хамство грубістю, але, здається, деякі гості не розуміють жодного натяку. Коли ваш гість почне відчувати себе більше незнайомцем у будинку, а менше запрошеним гостем, двері стануть настільки привабливішими.
    • Однак не залишайте їх задоволеними. Є багато жахливих хлопців, котрі всі із задоволенням ходять і мовчки дивляться ваш великий телевізор. Прикиньтесь, що телевізор «зламаний», і вкажіть, що ваш гість повинен сам забезпечити їжу. Перестаньте бути ведучим і станьте більше сусідком по кімнаті.
  2. Робіть те, що не подобається іншій людині. Забудьте нудні речі - якщо ви досить добре знаєте свого впертого гостя, зробіть те, що людина ненавидить. Слухайте неприємну музику, наполягайте на декламуванні єлизаветинської поезії, тримайте телевізійний канал на C-SPAN - все, що вам потрібно зробити. Гості, які залишаються занадто довго, роблять це, бо, як би мало не було витрачено зусиль на виїзд, вони воліли б залишатися там, де вони є. Змініть ці міркування, і ваш гість вибіжить за двері, перш ніж ви цього знаєте.
  3. Запросіть когось іншого. Якщо у вас немає близького друга поруч, щоб показати гостю двері, запросіть одного. Тоді зосередьте всю свою увагу на цій людині. Нехай впертий гість почуватиметься як зловмисник на інтимній зустрічі близьких друзів. Сподіваємось, це дозволить гостю зрозуміти, наскільки він грубий, і зробить тих, хто вже вибачається.
    • Для гостей, які зупиняються на кілька ночей, зробіть вигляд, що цей хороший друг прийшов зайняти кімнату, якою користувався гість. Нехай це здається довготривалим запрошенням, щоб упертому гостю нічого не залишалося, як знайти нове помешкання, щоб зупинитися на ніч.
  4. Скажіть їм піти. Це остання остання інстанція, і це не багато. Для гостя, для якого нічого з перерахованого не працювало, нічого не потрібно робити, як одразу сказати йому чи їй: "Ти повинен піти". Не просіть гостя піти. Робіть так, як це роблять у барі: вимкніть світло, поверніть сидіння. Зробіть немислимим залишатися довше.

Поради

  • Залишайтеся гостинними якомога довше. Навіть гості, які залишаються занадто довго, повинні пам’ятати про своє перебування позитивно.
  • По можливості переконайтеся, що знаєте, хто може бути проблемним гостем.
  • Дайте зрозуміти, що їжа / напої призначені для гостя, а що - для вашого будинку та сім’ї.
  • Переконайтесь, що гості мають все необхідне. Однак, коли їм пора їхати, ти зупиняєшся. Невідмиті рушники та незастелене ліжко - чіткий показник.

Попередження

  • На вечірці пам’ятайте, наскільки алкоголь може вплинути на можливість вашого гостя піти.
  • Приготуйтеся нашкодити почуттям гостя, якщо вам доведеться показати їм двері.