Випадково в грі Покемон

Автор: Robert Simon
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Pokemon idle - первый взгляд, обзор (Браузерка)
Відеоролик: Pokemon idle - первый взгляд, обзор (Браузерка)

Зміст

Уявіть собі такий сценарій: Ви початківець Майстер Покемонів, що йде першим маршрутом Канто. Ви виходите в траву, щоб знайти диких покемонів, а потім раптом натрапляєте не на звичайного Піджі чи Раттату, а ... на Mewtwo? Так, це дійсно може статися, принаймні, якщо ви використовуєте програму під назвою Universal Pokémon Randomizer. Ця стаття пояснить, як ви можете використовувати цю програму для "рандомізації" ваших ігор покемонів.

Крок

  1. Завантажте ПЗУ гри Покемон, яку ви хочете використовувати. Ви можете виконати "рандомізацію" будь-якої гри від 1-го покоління (червоний / синій / жовтий) до 5-го покоління (чорний / білий / чорний 2 / білий 2).
  2. Завантажте емулятор, який відповідає грі Pokémon, у яку ви хочете пограти.
  3. Завантажте Universal Pokémon Randomizer. Ви можете завантажити програму з офіційного веб-сайту.
  4. Відкрийте програму та натисніть «Відкрити ПЗУ». Виберіть покемон-ПЗУ, на якому ви хочете "рандомизувати".
  5. Виберіть параметри рандомізації, які ви хочете використовувати. Існує багато варіантів, включаючи "рандомізацію" диких покемонів, "рандомізацію" типів, які може мати покемон, та його (або її) можливі атаки та здібності, а також "рандомізацію" покемонів, які використовуватимуть опоненти. У вашому розпорядженні також є інші варіанти, наприклад, зміна тексту в іграх покемонів на малу літеру та зміна способу еволюції певних покемонів. Ви навіть можете отримати Національний покедекс на початку гри.
  6. Натисніть Randomize (Зберегти), щоб зберегти налаштування на ПЗУ.

Поради

  • Ви можете поєднати це з самостійно складеним викликом, як виклик Нузлоке, щоб трохи оживити речі.