Дразнять хлопчиків

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Наоми дразнит Белфорта - Волк с Уолл-стрит (2013) - Момент из фильма
Відеоролик: Наоми дразнит Белфорта - Волк с Уолл-стрит (2013) - Момент из фильма

Зміст

Дражнити - це форма соціального мистецтва, яка дратує бажання потенційного шанувальника, представляючи можливість романтичних стосунків, не даючи обіцянки насправді зустріти їх. З психологічної точки зору, дражнити змушують людину почуватися наділеною, бажаною та привабливою, задовольняє потребу в увазі, і перш за все перевіряє сумісність іншого як потенційного романтичного партнера. Як результат, чума може бути частиною ритуалу залицянь. Намагаючись визначити, чи поділяєте ви з кимось стосунки, основними рисами цієї форми флірту є впевненість, грайливість та витонченість.

Крок

Частина 1 з 2: Встановлення атракціону

  1. Будьте впевнені в собі. Впевненість випромінює незалежність, впевненість у собі та здорову порцію гордості. Бути напористим і впевненим у собі та виховувати позитивний образ себе - привабливі якості, оскільки вони демонструють, що вам не потрібен хтось поза вами - це означає, що час, який ви проводите з іншими, особливий і цілеспрямований. Найпростіший спосіб проявити свою впевненість - це мова тіла.
    • Майте гарне ставлення. Сядьте прямо і тримайте підборіддя вгору; не нахиляйтесь і не дивіться на землю.
    • Не зводьте очей і протистоять спокусі продовжувати дивитись собі під ноги. Встановлення зорового контакту показує, що ви відкриті, безстрашні та готові до зв’язку.
    • Не вередуй. Фрімелен нервує.
  2. Нехай це буде невимушено. Будьте спокійні, поводьтеся нормально і не намагайтеся занадто сильно! Уникайте примушувати розмови або намагатися справити враження на інших. Не соромтеся сказати "ні" або сказати. Люди будуть потягнуті до вас такими, якими ви є і що робить вас особливим; не для того, чим ти видаєшся. Сюди входить те, як ви презентуєте себе - через такі речі, як ваш одяг та вибір стилю - так що просто залишайтеся собою. Не переживайте, що про вас думають інші люди.
    • Носіть одяг, який змусить вас почуватися стильно і чуттєво. Будьте виборчими щодо оголеної шкіри, яку ви демонструєте, і носіть лише той одяг, який вам комфортно.
    • Уникайте надмірного використання макіяжу. "Менше - це більше", і більшість людей віддають перевагу природному вигляду.
    • Знайте, що ваші природні феромони є найбільш привабливим ароматом для підходящих партнерів, навіть якщо вони навіть свідомо не захоплюють їх. Тим не менш, якщо ви віддаєте перевагу носити духи, вам слід вибрати легкі духи. Наприклад, спробуйте щось із запахом цитрусових, адже цитрусові пахнуть приємно, солодко та свіжо.
  3. Приверніть увагу свого потенційного коханого. Англійці кажуть "для танго потрібно двоє", і це, звичайно, так. Якщо ви знайшли з ким заграти, зараз саме час переконатися, що ви йому подобаєтесь. Привернути чиюсь увагу просто: потрібно лише встановити зоровий контакт. Зробивши це, погляньте вниз і на мить посміхніться. Вони називають це "кокетливим". Це також запрошення для когось підійти до вас і розпочати з вами розмову.
    • Додайте до свого вбрання яскравий колір, наприклад, червоний.
    • Не роби першого ходу. Якщо ви кілька разів здійснювали зоровий контакт і кілька разів посміхалися, це просто чекає, поки магія спрацює (і, до речі, встановлення зорового контакту насправді було першим кроком!).
    • Випромінюйте блаженство: посміхайтеся, смійтесь і вибухуйте. Кожен, хто вас побачить, захоче приєднатися до вас.
    • Створюйте рух своїм тілом, руками, жестами або навіть одягом. Наші очі привертає рух, і цей крок обов’язково змусить вас виділитися.
  4. Нехай це буде весело і весело. Якщо ви когось лише знайомите, важливо показати свою грайливу сторону. Зберігайте розмову легкою, відкритою для нових речей і покажіть, що знаєте, як добре провести час. Жартуйте, будьте жвавими і покажіть, що у вас є почуття гумору.
    • Уникайте серйозних тем.
    • Танцюйте разом (або наодинці), якщо хочете.
    • На вечірках ви можете використовувати ігри, щоб розпочати дружні змагання або створити зв'язок, працюючи разом. Ігри також забезпечують бажане відволікання, яке може допомогти вам зняти тиск і можливість поспілкуватися.
  5. Висловіть свій інтерес. Тільки не кладіть відразу всі свої картки на стіл. Знайомство з кимось - це процес: чим довше ви зможете розтягнути цей процес, тим більш стимулюючим він буде. Висловлюйте свою зацікавленість, не надто прозоро. Нічого страшного, якщо ви фліртуєте і висловлюєте сугестиву, але робіть це тонко.
    • Замість того, щоб прямо переходити до суті та говорити, що ви відчуваєте, скажіть щось приємне. Наприклад, першої ночі виберіть щось на зразок «Мені подобається ваша посмішка», аніж «Ви мені подобаєтесь».
    • Будьте сприйнятливі: посміхайтеся, встановлюйте зоровий контакт і слухайте.
    • Мова тіла - найкращий спосіб проявити свою зацікавленість. Встаньте прямо перед іншою людиною, не схрещуйте рук і використовуйте міміку, щоб показати, що вони привертають вашу увагу. .

Частина 2 з 2: Отримання відсотків

  1. Використовуйте своє тіло для спілкування. Ми можемо думати, що наше спілкування здебільшого є словесним, але насправді мова нашого тіла відповідає за більшу частину людської взаємодії. Насправді мова тіла - це перший крок до залицяння - це вказує потенційному партнерові на те, що ви сприйнятливі та зацікавлені. Це також може бути використано як сигнал для демонстрації вашого романтичного інтересу до того, що ви очікуєте від нього швидкого представлення, або як сигнал про те, що ви хочете зробити крок далі.
    • Тримайте руки відкритими; не схрещувались один над одним. Схрещені руки створюють враження, що ви не хочете, щоб до вас зверталися.
    • Струсіть або скрутіть волосся, щоб привернути увагу до себе і показати, що ви відкриті до флірту.
    • Сядьте прямо і нахиліть голову в один бік. Злегка погладьте горло або обличчя.
    • Підійдіть трохи ближче, якщо до вас вже зверталися. Таким чином ви показуєте, що досягнення вітаються. Під час розмови нахиліться вперед і обертайте тіло так, щоб ви стояли або сиділи навпроти один одного.
    • Облизніть губи і трохи відкрийте рот. Це ознака бажання.
  2. Скажіть це очима та обличчям. Очі - це, так би мовити, дзеркала душі, тому ви можете собі уявити, скільки ви можете спілкуватися, використовуючи їх. Міміка також може багато сказати про те, як ви почуваєтесь, і часто робить це ненавмисно.
    • Затримайте погляд іншої людини на кілька секунд, а потім відведіть погляд, якщо ви ще не підійшли. Зробіть це приблизно три рази і теж посміхніться. Це дає зрозуміти, що досягнення вітаються. Постійний зоровий контакт після того, як до вас вже зверталися, свідчить про те, що ви все ще зацікавлені.
    • Намагайтеся виглядати якомога ентузіазмом і бадьорішим. Відкриті очі свідчать про пристрасть, а посмішка свідчить про те, що ви теплі та запрошувальні.
    • Злегка підніміть брови і трохи опустіть повіки - як це зробила Мерилін Монро - для імітації вигляду задоволення.
    • Кивай головою, щоб випромінювати задумливість.
  3. Застосуйте техніку дзеркального відображення. Дзеркальне відображення передбачає імітацію мови тіла, мови та голосової інтонації того, з ким ви відчуваєте клацання. Хоча це, як правило, підсвідомий рефлекс, процес також може бути навмисно використаний для зв’язку з кимось і створення взаємозв’язку.
    • Візьміть напій через кілька секунд після вашої супутниці і ковтніть відразу після або одночасно.
    • Сплануйте закуски, які ви приймаєте, коли ви їсте разом, так, щоб ви їли синхронно.
    • Пристосуйте тон і висоту голосу до пристрасті, ентузіазму та інших емоцій, які виявляє ваш партнер.
    • Уникайте дзеркального відображення гнівної або агресивної мови тіла чи поглядів, оскільки це може бути витлумачено - на підсвідомому рівні - як образа.
  4. Флірт. Якщо привабливість взаємна, флірт може стати веселим та приємним способом для двох людей погратись з ідеєю бути разом і трохи перевірити, чи вони поєднуються. Це не означає, що ви повністю віддані комусь, але що ви даєте їм тонкі підказки, які говорять про те, що ви відчуваєте певну хімію. І найкраще у флірті ви можете робити це де завгодно!
    • Флірт полягає в тому, щоб дати іншій людині зрозуміти, що ти зацікавлений. Тож ви можете загравати своїм тілом, словами, жестами, виразом і навіть тембром свого голосу.
    • Вступайте у регулярний, але легкий фізичний контакт. Розглянемо, наприклад, м’який, швидкий дотик рукою під час розмови, легкий дотик рукою або навіть ногами.
    • Створіть інтимну атмосферу, сидячи поруч і приділяючи розмові вашу неподільну увагу.
    • Комплімент, похвала та посмішка. Це приваблива поведінка, яка вказує на те, що вам подобається те, що відбувається.
    • На вечірці чи світській зустрічі, де є багато інших потенційних коханців, спробуйте щось на кшталт: "Знаєш що, я поговорю з тобою, бо ти тут наймиліший хлопець".
    • Щоб куля прокотилася в магазині, ви можете попросити його захопити щось для вас або поради щодо певної марки. Скажіть щось на кшталт: «Хтось такий гарний, як ти, обов’язково повинен мати улюблений [товар залежить від того, в якому магазині ти перебуваєш].
    • У ресторані чи барі ви можете сісти і попросити рекомендації щодо напою.
    • У тренажерному залі ви можете спробувати щось на зразок: «Ого, я справді вражений тим, як ти зробив цю вправу! Топ ".
    • У будь-якій ситуації ви можете спробувати наступну класику: "Хто-небудь коли-небудь казав вам, що ви і [ім’я вашої улюбленої знаменитості] могли бути близнюками?"
  5. Грайте важко, щоб отримати. Гра в "важко дістати" - це чудовий спосіб оцінити, наскільки хтось зайнятий (чим "важче" ти граєш, тим більше зацікавлений інший), але знай, що ця тактика справді працює лише в тому випадку, якщо інший був зацікавлений. Коли ви вперше зіткнулися з новим романтичним інтересом, існує тонка грань між стимулюванням майбутніх авансів (`` легко отримати '') та підтримкою інтересів іншого (`` важко отримати '') - і баланс між ними неймовірно важливий. Якщо балансу немає, ваша відсторонена поведінка може відлякати людей.
    • Гра «важко дістати» - це не маніпуляції, а загадковість: суть у тому, що інша людина продовжує здогадуватися і не може точно намалювати вас. На ранніх стадіях стосунків не розкривайте занадто багато про себе.
    • Поінформуйте іншого про свою привабливість, але дотримуйтесь власних меж, коли ви пізнаєте одне одного. Не думайте, що вам потрібно одразу ж зблизитися з новим партнером на перших кількох побаченнях.
    • Дотримуйтесь комендантської години. Не має значення, наскільки ти добре проводиш час: не залишайся на вулиці всю ніч з новим влюбленням.
    • Якщо ви переживаєте, що ваш коханий може знеохотитись інакше, ви можете трохи проявити прихильність на публіці. .
    • Не бійтеся відгородити інтерес інших потенційних закоханих, які намагаються завоювати вашу прихильність.
  6. Будьте спонтанними та непередбачуваними. Ви їсте те саме щовечора? Можливо, ні, інакше було б нудно. То чому б вам завжди дотримуватися однакових зразків та поведінки? Постійно дозволяючи собі та іншим вгадувати, що ви будете робити чи говорити, ви робите своє життя інтригуючим та захоплюючим. Це не означає, що ви повинні бути ненадійними або неправдоподібними; це означає, що ви не боїтеся відпускати, відмовлятися від контролю і дозволяти собі рухатись потоком час від часу. Це також є важливою частиною гри "важко дістати", тому що ваш потенційний партнер постійно задається питанням, чи ви повністю доступні. Спонтанність робить життя цікавим для всіх залучених сторін і допомагає уникнути рутинних проблем.
    • Будьте цікаві та відкриті до нових речей. Прорватися через старі моделі мислення. Спробуйте те, що, на вашу думку, ненавидите, наприклад, нові захоплення чи нові продукти.
    • Говорять так'! Якщо друг запрошує вас піти на пригоду, прийміть це запрошення. Скажіть "звичайно", коли практично незнайома людина, яку ви знаєте, попередньо запросить вас. Насправді, візьміть слухавку і самі ініціюйте дату.
    • Вимкніть телевізор. Вийти в широкий світ і щось зробити; не витрачайте свій час на те, щоб інші люди це робили.
    • Регулярно міняйте звички та діяльність. Експериментуйте з новими маршрутами для бігу, сходите в новий ресторан і виберіть інший сніданок.
    • Бути безстрашним. Робіть те, чого ви боїтесь. Підходьте до будь-якого нового досвіду чи ситуації мужньо та відкрито. Завжди дивуй себе. Якщо зможете, ви завжди будете продовжувати дивувати інших.

Поради

  • Шкідники часто мають негативні відтінки, оскільки пов’язані з маніпуляціями. Однак дражнити також можна використовувати для флірту з людьми, з якими ви хотіли б зустрічатися.
  • Дражнити - це лише грайливість та веселощі, і їх можна використовувати на будь-якому етапі стосунків, щоб зберегти речі свіжими та захоплюючими.
  • Дразнення може швидко змусити хлопців сподобатися або ненавидіти вас. Тому не робіть цього занадто часто, якщо не любите залишати невиховане та грубе враження.

Попередження

  • Чоловіки схильні переоцінювати те, що жінки намагаються передати своїм фліртом та сексуальними досягненнями. Натомість жінки, як правило, недооцінюють те, що намагаються передати чоловіки своїм фліртом та сексуальними досягненнями. В основному це означає, що чоловіки схильні думати, що ви фліртуєте, коли ні; і що ви, швидше за все, будете думати, що милий хлопець на цій вечірці не фліртував, коли він був. Ми намагаємось цим сказати, пам’ятайте про те, що сигнали можуть бути неправильно зрозумілі. Завжди чітко усвідомлюйте, яку поведінку ви будете і не приймете від свого потенційного партнера.