Як оновити Instagram

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 25 Лютий 2021
Дата Оновлення: 28 Червень 2024
Anonim
Не обновляется Инстаграм? Как обновить Инстаграм?
Відеоролик: Не обновляется Инстаграм? Как обновить Инстаграм?

Зміст

Оновивши Instagram, можна отримати доступ до нових функцій, а також позбутися від програмних помилок. Щоб оновити додаток Instagram, можна перейти в магазин додатків на вашому пристрої і вибрати список встановлених програм (Android) або відкрити станицю оновлень (iOS) і натиснути кнопку "Оновити" для додатка Instagram.Щоб оновити стрічку новин в Instagram, досить відкрити початкову сторінку, потягнути стрічку пальцем вниз і відпустити. Ця дія дозволить завантажити і відобразити все нові публікації. Як тільки ви відновите додаток, повернути стару версію програми буде неможливо.

кроки

Метод 1 з 3: Пристрої з Android

  1. 1 Відкрийте магазин додатків Play.
  2. 2 Натисніть "≡". Дана кнопка знаходиться в лівому верхньому кутку екрану і відкриває меню опцій.
  3. 3 Виберіть "Мої програми та ігри". Після цього ви побачите список програм, встановлених на вашому пристрої.
  4. 4 Виберіть пункт "Instagram". Відкриється сторінка додатка Instagram.
    • Додатки впорядковані в алфавітному порядку.
  5. 5 Натисніть "Оновити". Дана кнопка знаходиться у верхній частині сторінки. Зазвичай в цьому місці розташовується кнопка "Відкрити" (праворуч від кнопки "Видалити" при відсутності оновлень).

Метод 2 з 3: Пристрої з iOS

  1. 1 Відкрийте магазин додатків App Store.
  2. 2 Натисніть "Оновлення". Ця кнопка знаходиться в правому нижньому кутку екрану і виділена червоним повідомленням при наявності оновлень.
  3. 3 Натисніть кнопку "Оновити" навпроти іконки Instagram. Оновлення програми Instagram буде завантажено та встановлено автоматично.
    • На іконі домашньої сторінки Instagram з'явиться коліщатко завантаження, яке повідомить про процес оновлення.
    • Якщо на даній сторінці немає пункту Instagram, то це означає, що у вас вже встановлена ​​найновіша версія додатка. Потягніть екран вниз, щоб оновити сторінку і перевірити наявність оновлень.

Метод 3 з 3: Як оновити стрічку новин

  1. 1 Відкрийте додаток Instagram.
  2. 2 Натисніть іконку "Додому". Ця кнопка знаходиться в лівому нижньому кутку вікна і дозволяє відкрити стрічку новин.
  3. 3 Потягніть екран вниз. У верхній частині екрану з'явиться і почне обертатися коліщатко поновлення. Через кілька секунд процес завершиться і на екрані з'являться нові публікації, завантажені користувачами, на яких ви підписані.

Поради

  • Увімкніть функцію автоматичного оновлення для Android, відкривши магазин додатків Play, вибравши пункт меню "Налаштування" і встановивши параметр "Оновлення додатків".
  • Увімкніть функцію автоматичного оновлення для iOS, відкривши додаток Налаштування, вибравши пункт "iTunes і App Store" і включивши параметр "Оновлення" (у вкладці "Автоматичні завантаження").

попередження

  • При оновленні додатків через мобільні мережі можна швидко витратити пакетні мегабайти.