Як відправляти фото і відео через Facebook Messenger

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 10 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Обзор Facebook Messenger. Обмен сообщениями, видеочат
Відеоролик: Обзор Facebook Messenger. Обмен сообщениями, видеочат

Зміст

Facebook Messenger можна використовувати не тільки для передачі текстових повідомлень. Завдяки вбудованій функції зйомки можна швидко зняти зображення або записати відео і відразу відправити його друзям. Щоб поділитися знятим раннє знімком або відео, перегляньте папку «Галерея».

кроки

Частина 1 з 2: Створення та завантаження фото і відео

  1. 1 Відкрийте бесіду з людиною, якій ви хочете відправити фото або відео. Надішліть фото або відеоролик з альбому галереї або зробіть знімок / запишіть нове відео і відразу відправте його через Messenger. Все це можна зробити у вікні листування.
  2. 2 Натисніть кнопку «Камера», якщо хочете знімати фотографії та відео. Кнопка «Камера» над текстовим полем дозволяє робити знімки і записувати відео, і відразу ділитися ними в бесіді.
    • Якщо це ваша перша спроба зробити знімок, система попросить вас надати Messenger доступ до камери пристрою. Дозвольте доступ до камери, щоб розблокувати функцію зйомки.
    • Щоб переключитися між передньою і задньою камерами, використовуйте кнопку в правому нижньому кутку.
  3. 3 Торкніться круглої кнопки зйомки, щоб зробити знімок. Натисніть на кнопку «Відправити», щоб поділитися знімком в бесіді.
  4. 4 Затисніть круглу кнопку зйомки, щоб записати до 15 секунд відео. Натисніть на кнопку «Відправити», щоб поділитися відеороликом в бесіді.
    • Щоб скасувати запис, змістите палець з кнопки, а потім приберіть його.

Частина 2 з 2: Відправка зберігаються на пристрої фото і відео

  1. 1 Відкрийте бесіду з людиною, якій ви хочете відправити фото або відео. Надішліть фото і відео, які вже зберігаються на пристрої.
  2. 2 Торкніться іконки «Галерея», щоб відобразити фото і відео, які зберігаються на пристрої. Через додаток можна відправляти не тільки фотографії, але і збережені відео.
  3. 3 Торкніться зображення або відео, яке хочете відправити. На обраному зображенні або відео з'являться дві кнопки.
  4. 4 Торкніться іконки «Олівець», щоб відредагувати зображення або обрізати відео. Кнопка «Олівець» дозволяє малювати на зображенні і додавати текст, а також обрізати відео.
    • На сьогоднішній день обрізка відео доступна тільки на пристроях Android.
  5. 5 Надішліть вибране зображення або відео. Закінчивши з редагуванням, торкніться кнопки «Відправити», щоб поділитися зображенням або відео в бесіді. Завантаження довгих відео може зайняти деякий час.
    • Якщо ви хочете відправити об'ємні відеоролики, підключіться до бездротової мережі, щоб не вичерпати мобільний трафік.

Поради

  • Фотографії, завантажені в чати Messenger, що не будуть додані в галерею фотографій на Facebook.