Як освятити воду в домашніх умовах

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 15 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как освятить воду самостоятельно в домашних условиях
Відеоролик: Как освятить воду самостоятельно в домашних условиях

Зміст

Багато релігії використовують святу воду для очищення, захисту та благословення. Вона, як правило, освячена священиком або ким то аналогічній посаді в церкві, і освітленій може бути тільки вода. Свята - значить освячена, і для самостійного освітлення не обов'язково бути святим. Якщо ви хотіли б зробити свою власну святу воду, яка буде святою для вас, Ось деякі речі, які вам потрібно зробити.

кроки

Метод 1 з 2: Католицька свята вода

  1. 1 Візьміть і освятите свою сіль. Необхідно освятити сіль, перш ніж приступати до освячення води. Слід зауважити, що сіль використовується в основному в якості консерванту. Те, що вона свята не означає, що її можна буде зберігати вічно! Ось мова для благословення солі:
    • «Прошу Благословення Отця Всемогутнього для цієї солі, і нехай все злоби і перепони підуть, і нехай все хороше залишиться тут, бо без Тебе людина не може жити, і тому я прошу благословення і я кличу до Тебе, щоб Ти допоміг мені». - Ключ від книги царя Соломона, книга II, Глава 5.
  2. 2 Прочитайте вголос псалом 103. Якщо у вас немає під рукою Біблії, вам допоможе wikiHow !!
    • Блаженний Господь, душа моя, і вся сутність моя, благослови святе ім'я його. Благослови, душе моя, Господь і не забувай за всі добродійства його: Він прощає всі помилки твої; зцілює всі недуги твої; Хто оберігає твоє життя від руйнування; хто вирощує в тобі люблячу доброту і милість; Хто насичує уста твої благами; так що ти омолоджує, подібно Орлу. Бо Він знає наші рамки; Він пам'ятає, що ми - порох. Як для людини, дні його - як трава: як цвіт польовий так він процвітає. Вітер проноситься над ним, і він зник, і ніхто вже не дізнається його нове місце. Але милість Господня проявляється на віки віків до тих, хто боїться Його, і справедливий Він до дітей; до тих, хто зберігає свій заповіт, і тим, хто пам'ятає Його і заповіді Його, щоб виконувати їх. Господь приготував трон в небесах, і царство Його над усім панує. Благословіть Господа, всі ангели Його, які знаходять сили, випере шати свої, прислухаються до голосу Його слова. Шануйте Господа, все праведного владики; ви, слуги Його, що чините волю Його. Благословіть Господа, всі діла Його, на всіх місцях царювання Його: благослови, душе моя, Господа.
  3. 3 Використовуйте природну воду. Якщо можете, наберіть воду з довколишнього озера, струмка або річки.Намагайтеся триматися подалі від водопровідної води так як вона може містити хлор і фтор. Однак якщо ваша вода натуральна, попередньо її профільтруйте, ви ж не хочете щоб свята вода була брудною!
  4. 4 Візьміть священну сіль і насипте в воду. При цьому повторюйте наступні слова з ключа до книги царя Соломона, книга II, Глава 5:
    • «Я благословляю тебе, Про Істота Води, Ним Хто, хто створив тебе і зібрав тебе разом в одному місці, так що суша з'явилася, що ти розкрила всі обмани Ворога, і що ти вигнала з себе всі нечистоти і кепські Духи Миру Фантазм, так що вони можуть пошкодити мені не через силу Всемогутнього Бога, Який живе і царює в Повіки Століть. Амінь ».
  5. 5 Повторюйте молитви, використовувані католицькими священиками. У вас є два варіанти на вибір:
    • Молитва # 1: Наш порятунок - ім'я Господа. Який створив небо і землю. Боже творіння, сіль, я виганяю демонів з тебе Богом сущим, Богом істинним святим Богом, Богом, хто наказав тобі бути кинутою в воду - як робив Єлисей, щоб зцілити його від безпліддя. Дозволяю бути тобі, очищеної солі, засобом для здоров'я тих, хто вірить, ліками для душі і тіла для всіх, хто використовує тебе. Нехай все злі мрії підуть, злість і хитрість будуть вигнані далеко від місця, де тебе посипають. І нехай кожен нечистий дух, отпрянет від Його, Хто прийде, щоб судити живих і мертвих і світ вогнем. Амінь.
    • Молитва # 2: Всемогутній вічний Боже, ми смиренно просимо, щоб ти і благість милостиво благословила це істота, сіль, що ти дав людству для користування. Нехай всі, хто використовує її, знайдуть в ній засіб для тіла і розуму. І нехай все, до чого вона доторкається або бризкає, буде звільнено від нечистоти і будь-якого впливу злого духа; через Христа, Господа нашого. Амінь.
  6. 6 Благословення води. Говоріть більше слів! Тепер, для того щоб очистити воду від демонів і домішок (так, це форма заклинання):
    • Боже творіння, вода, я вигнав біса з тебе в ім'я всемогутнього Бога Отця, в ім'я Ісуса Христа, сина його, Господа нашого, і в ім'я Святого Духа. Можеш бути ти очищеною водою, усуває здалеку всі сили ворога, в тому, щоб викорінювати і виганяти ворога самого, разом зі своїми занепалих ангелів. Ми просимо про це через силу Господа нашого Ісуса Христа, який прийде судити живих і мертвих і світ вогнем.
  7. 7 Завершіть ритуал. Закінчуючи додавати сіль у воду, скажіть: "Нехай ці солі і вода змішаються; в ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа". Як тільки ви розчиніть повністю кілька чайних ложок святий солі у воді, ритуал закінчується інший молитвою. Знову ж, у вас є три варіанти:
    • Молитва # 1: О Боже, який для блага людини створив найдивовижніші таємниці властивостей води, почуй нашу молитву і вилий своє благословення на цю рідину, яка готується в даний час різними очисними обрядами. Може, це твоє єство, коли вона використовується в твоїй таємниці і наділяється твоєї світлістю і служить для вигнання бісів і прогнати хвороб. Нехай все, що ця вода кропить в будинках і на зборах вірних, звільниться від усього, що нечисто і прикро; нехай в диханні участі не буде нечистот; нехай все підступи, які приховує ворог, у нього не вийдуть. Розбризкуючи цю воду, дозволь всьому знайти мир і безпеку, біси з цих будинків будуть вигнані, так щоб закликаючи до твого святого імени вони могли отримати бажане благополуччя і бути захищеними від будь-якої небезпеки; через Христа, Господа нашого. Амінь.
    • Молитва # 2: Бог, джерело непереборної сили та владика непереможного царства, постійно славний завойовник, який, стримуючи сили противника, заглушає шум своєї люті, і відважно підкорює нечестя; благоговійно і смиренні, ми благаємо тебе, Господи, благослови цю речовину, сіль і воду, щоб світло вашої доброти світил йому і освятив його від роси, Ваша милість, так що, де б коли не бризкали і твоє святе ім'я викликалося, нечистий дух був вигнаний в глухий кут, і всі страхи, як зміїна отрута, були вигнані. Для тих, хто молиться, даруй Свою милість, щоб Святий Дух міг бути з нами, в ім'я Христа, Господа нашого. Амінь.
    • Молитва # 3: Бог, який заради порятунку людської раси створив свою найбільшу загадку, ця речовина, в твоїх силах почути молитви наші і вилити своє благословення на цю речовину, підготовлене безліччю очищений.Дозволь цьому твоєму творінню бути посудиною Божественної благодаті, щоб розвіяти біси і хвороби, з усього, що зрошується в будинках і будівлях, позбавляючи віруючих від усіх нечистих і шкідливих речей. Не дозволь ні злого духа, ні розбещуючою атмосфері залишатися в тих місцях: нехай все підступи прихованого ворога були розпорошені. Нехай все, що може порушити спокій і безпеку тих, хто живе тут, виганяється цією водою, так що здоров'я, отримане під Твого святого імені, може бути захищене від усіх атак. В ім'я Господа, амінь.
  8. 8 Користуйтеся вашої святою водою. Однак якщо ваш святий вода для конкретних цілей, спробуйте додати кілька штрихів. Водохресна свята вода наповнена дотиком Христа (святим маслом), в той час як Григоріанська вода містить невелику кількість золи, вина і солі (використовується для освячення церкви).
    • Якщо ви хочете отримати більше явну священну воду, пам'ятайте, що більшість церков святить воду на Великдень.

Метод 2 з 2: Язичницька свята вода

  1. 1 Виберіть тип води. Різні типи води пов'язані з різними ритуалами. Ранкова роса застосовується для оздоровлення та краси, джерельна вода - для освячення і очищення, дощова вода - для родючості і достатку і морська вода - для вигнання нечистої сили. Яку ви хочете використовувати?
    • Збирайте і зберігайте воду в неметалічному контейнері. Якщо хочете, можете поставити її так, щоб вона поглинала сонячний, місячний або зоряне світло.
  2. 2 Покладіть шматочок срібла в миску. Поки срібло діє, вам стає краще. Це можуть бути монети, кільця, намистини або будь-сріблястий предмет. Метал повинен бути срібного кольору, не кольоровим! Залиште в мисці, поки не закінчите ритуал.
  3. 3 Почати читав ваші священні заклинання. Вони повинні проговорюватися монотонно і розмірено, як спів. Виберіть те, яке найбільше відповідає вашим намірам:
    • Вода і земля / Від вашого вигнання / Від заклинань або несприятливих намірів в минулому / Від невідповідності зі мною / Хай буде все так, як пов'язано моє слово!
      • Це заклинання використовується для очищення.
    • Справедливо омиває тебе / омивається ФІАН / Здоров'я тобі, здоров'я йому / Але не для твоїх ворогів жіночої статі
      • Це заклинання використовується для новонароджених (гельської походження).
    • Нехай Бог благословить ваші очі / За крапельці вина ваше серце / Миша в кубку / І кубок у вогні
      • Це заклинання використовується для запобігання негативу (також Гельської походження).
  4. 4 Додайте трави. Ви можете або зупиниться на цьому, або продовжити, в залежності від того, як ви збираєтеся використовувати святу воду. Додайте такі трави, як звіробій, щоб благословити будинок або хворої людини, листя вербени - перед обрядом, перемішайте воду з гілками священного дерева або додайте пелюстки троянд - щоб об'єднати об'єкт із землею. Дійте на ваш розсуд!
    • У святої води є безліч варіантів застосування. Люди п'ють її, щоб захиститися від зла або хвороби, або вона може стати подарунком (домашнім предметом, навіть частиною інтер'єру) для очищення.

Поради

  • Кошерна сіль, як правило, краще іншим природним різновидам (морської солі, кам'яної солі)
  • Необхідно уважно зосереджуватися під час процедури. Ось чому буде краще, якщо ви вже досягли духовного рівня вище середнього, перш ніж приступите до подібних ритуалів.
  • Служителі церкви, присвячені в сан, не можуть освячувати воду і продукти харчування.

Що вам знадобиться

Католицька свята вода

  • природна вода
  • сіль
  • Ємності для солі і води
  • Біблія

Язичницька свята вода

  • природна вода
  • сіль
  • Неметалева ємність для води
  • Маленький, срібний предмет
  • Трави (за бажанням)