Як відкрити бізнес в сфері ландшафтного дизайну

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 22 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
БИЗНЕС ПЛАН! Это круче БМ🔥 Как составить бизнес план для своей идеи в 2019
Відеоролик: БИЗНЕС ПЛАН! Это круче БМ🔥 Как составить бизнес план для своей идеи в 2019

Зміст

Бізнес заснований на ландшафтному дизайні може бути досить прибутковим, так як є багато домовласників, у яких немає часу, сил і навичок для того, щоб займатися садом і особливостями його дизайну. Крім основних садових послуг, таких як, косити, полоти і удобрювати різні рослини на садовій ділянці, ви можете працювати ландшафтним дизайнером або займатися озелененням і насадженням із застосуванням високотехнологічного обладнання. Якщо у вас є власний "зелений" ділянку і ви готові їм займатися, то зробіть свої перші кроки до вашого бізнесу ландшафтного дизайнера, роблячи роботу, яка вам подобається.

кроки

  1. 1 Проаналізуйте свої навички, досвід і підготовку, щоб з'ясувати, які послуги ви зможете надати. Для початку можна отримувати прибуток, займаючись стрижкою газону і прополкою садових ділянок.Однак, якщо ви маєте досвід і навички в сфері ландшафтного дизайну, то сміливо продавайте свої послуги для садових ділянок.
  2. 2 Знайдіть цільовий ринок і спеціалізацію, яка допоможе скласти конкуренцію на ньому. Часом дизайнерські ідеї досить складні у своїй реалізації, наприклад: дизайн клумб, городів, а також водних садів, аж до зведення водойми.
  3. 3 Запам'ятайте, що ландшафтний дизайнер - це важка фізична робота, іноді вимагає роботи в надзвичайних умовах. Переконайтеся, що ви перебуваєте в хорошій фізичній формі. Також, ви можете застрахуватися, в разі, якщо на роботі ви отримаєте якусь травму або вам буде потрібно лікування. Купуйте необхідну екіпіровку, яка зможе захистити вас від різкої зміни умов. Виділіть кошти для того, щоб найняти людей для виконання важкої роботи, а також для понаднормових годин.
  4. 4 Купуйте необхідне обладнання. Як мінімум, у вас повинні бути газонокосарки, тримери і ручний інструмент. Також вам можливо знадобиться великогабаритний транспорт, типу екскаватора, але все залежить від пропонованих вами послуг. Розгляньте питання оренди великої техніки, коли ваш бізнес набере обертів. Дізнайтеся про вартість і наявність її прокату поблизу. Коли купуєте, вибирайте інструмент з хорошою гарантією, простий в обслуговуванні та ремонті.
  5. 5 Встановіть ціни. Для початку призначте низькі ціни, щоб залучити клієнтів і створити собі портфоліо. Але обов'язково переконайтеся, що ви покриваєте ваші грошові та часові витрати; ви швидко перегорить працюючи безкоштовно. Помістіть ваші оголошення в газети, зробіть листівки і розклейте їх на дверях. На робочому транспортному засобі можна зробити мальовничу наклейку, вінілову перелівайку з назвою вашої фірми. Зробіть візитку вашої компанії із зазначенням номера та назви вашої фірми з пропонованими вами послугами.
  6. 6 Ваші місцеві органи управління можуть проконсультувати вас про те, які ліцензії вам знадобляться, наприклад для заливки бетону або нівелювання поверхні. Не забудьте зареєструвати ваш бізнес в податковому відомстві.
  7. 7 Поговоріть з адвокатом, бухгалтером або з іншими консультантами користуються доброю репутацією. Вам буде потрібно дізнатися, як організувати сплату податків, отримати необхідні ліцензії та дозволи, а також вести бухгалтерський і податковий облік.
  8. 8 Отримайте обов'язкове страхування для ваших транспортних засобів та працівників, а також оформите страхування відповідальності для покриття можливих збитків, під час проведення садових послуг.
  9. 9 Найміть когось для виконання офісної роботи, або самостійно вивчите основи бухгалтерського обліку та маркетингу. Використовуйте офісне програмне забезпечення та принтер, щоб розбиратися з замовленнями, кореспонденцією та іншими діловими завданнями.