Як переписати музику з iPhone на комп'ютер

Автор: Janice Evans
Дата Створення: 25 Липня 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
iTunes НЕ НУЖЕН ! Как легко передавать файлы с компьютера на iPhone и iPad и делать резервные копии?
Відеоролик: iTunes НЕ НУЖЕН ! Как легко передавать файлы с компьютера на iPhone и iPad и делать резервные копии?

Зміст

З цієї статті ви дізнаєтеся, як за допомогою iTunes скопіювати куплені музичні файли з iPhone на комп'ютер, а також як повторно завантажити на комп'ютер куплені пісні.

кроки

Метод 1 з 2: Як скопіювати музику

  1. 1 Переконайтеся, що ви купили музичний файли, які хочете скопіювати. Щоб скопіювати аудіофайли з iPhone на жорсткий диск комп'ютера, потрібно завантажити їх в медіатеку iTunes на телефоні.
  2. 2 Підключіть iPhone до комп'ютера. Один кінець зарядного кабелю підключіть до iPhone, а інший - до USB-порту комп'ютера.
    • Якщо у вас зарядний кабель для iPhone 7 або старішої моделі, яку потрібно підключити до комп'ютера Mac, купите зарядний кабель USB-C, щоб підключити його до комп'ютера.
  3. 3 Запустіть iTunes. Значок цієї програми має вигляд різнобарвною ноти на білому тлі. Відкриється вікно iTunes.
    • Якщо з'явиться повідомлення про те, що iTunes потребує оновлення, натисніть «Завантажити» і дочекайтеся, коли iTunes оновиться, а потім перезавантажте комп'ютер.
  4. 4 клацніть по файл. Це меню знаходиться у верхній лівій частині вікна iTunes (Windows) або в рядку меню у верхній частині екрану (Mac OS X).
  5. 5 Оберіть пристрої. Ця опція знаходиться в нижній частині меню, що випадає «Файл».
  6. 6 клацніть по Перенести покупки з [пристрій]. Замість «[пристрій]» відобразиться ім'я вашого iPhone. Розпочнеться копіювання композицій зі смартфона на комп'ютер.
  7. 7 Дочекайтеся, коли все аудіофайли скопійовано на комп'ютер. На це піде якийсь час, яке залежить від сумарного розміру музичних файлів.
  8. 8 натисніть нещодавно додані. Ця вкладка знаходиться на лівій панелі вікна iTunes. Відкриється список недавно доданих музичних файлів.
  9. 9 Знайдіть куплені аудіофайли, які потрібно скопіювати. Прокрутіть вгору або вниз, щоб знайти потрібні композиції.
  10. 10 Клацніть по значку завантаження . Він відобразиться праворуч від обраної пісні (або альбому). Аудіофайли буду скопійовані з iTunes на комп'ютер, тобто так ви створите резервну копію своїх музичних файлів на комп'ютері.
    • Якщо ви не бачите значок завантаження, аудіофайли вже є на комп'ютері.
    • Щоб відкрити папку з музикою на комп'ютері, виділіть пісню, клацніть по «Файл», а потім натисніть «Виявити в Explorer» (Windows) або «Показати в програмі Finder» (Mac OS X).

Метод 2 з 2: Як повторно завантажити куплену музику

  1. 1 Запустіть iTunes. Значок цієї програми має вигляд різнобарвною ноти на білому тлі. Якщо ви випадково видалили пісні iTunes з пам'яті iPhone або медіатеки iTunes, їх можна повторно завантажити через обліковий запис, з-під якої музика була куплена.
  2. 2 Увійдіть в потрібний аккаунт. Натисніть «Акаунт» в верхній частині вікна iTunes (Windows) або у верхній частині екрану, а потім перегляньте обліковий запис. Вона повинна збігатися з тією, в яку ви увійшли на своєму iPhone.
    • Якщо ви увійшли в інший обліковий запис, натисніть «Вийти»> «Увійти», а потім введіть адресу електронної пошти і пароль, пов'язані з ідентифікатором Apple ID.
    • Якщо ви ще не ввійшли в обліковий запис, натисніть «Увійти» і введіть адресу електронної пошти і пароль, пов'язані з ідентифікатором Apple ID.
  3. 3 Ще раз клацніть по аккаунт. Відкриється меню, що випадає.
  4. 4 клацніть по покупки. Ця опція знаходиться в нижній частині меню, що випадає. Відкриється вкладка «iTunes Store».
  5. 5 Перейдіть на вкладку музика. Вона знаходиться у верхній правій частині вікна iTunes.
  6. 6 клацніть по Ні в моїй бібліотеці. Ви знайдете цю опцію у верхній частині вікна iTunes. Відкриється список всіх куплених пісень, яких більше немає в медіатеці iTunes.
  7. 7 Клацніть по значку завантаження . Він знаходиться в правому верхньому куті пісні або альбому, який ви хочете повторно завантажити. Пісня або альбом будуть завантажені на комп'ютер.
    • Щоб відкрити папку з музикою на комп'ютері, виділіть пісню, клацніть по «Файл», а потім натисніть «Виявити в Explorer» (Windows) або «Показати в програмі Finder» (Mac OS X).