Як підключити комп'ютер до стереосистеми

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 3 Березень 2021
Дата Оновлення: 27 Червень 2024
Anonim
Windows 7. Подключение к Интернету
Відеоролик: Windows 7. Подключение к Интернету

Зміст

Ця стаття розповість вам, як підключити комп'ютер до стереосистеми.

кроки

  1. 1 Знайдіть аудіовихід на задній панелі комп'ютера. Зазвичай він забарвлений в зелений колір.
  2. 2 Підключіть аудіокабель (тип «тато» - «тато») до аудіовиходу комп'ютера.
  3. 3 Інший кінець аудіокабелем підключіть до Y кабелю (до роз'єму «мама»).
  4. 4 Підключіть один кінець RCA кабелю до Y кабелю. Підключіть білий штекер до білого роз'єму, а червоний штекер до червоного гнізда.
  5. 5 Знайдіть червоно-білий роз'єм «AUX IN» на задній панелі стереосистеми. Червоний роз'єм - правий канал, білий роз'єм - лівий канал.
  6. 6 Протилежні кінці RCA кабелю до стереосистеми. Підключіть білий штекер до білого роз'єму, а червоний штекер до червоного гнізда.
  7. 7 У стереосистеми виберіть режим «AUX» для прослуховування звуків з комп'ютера. Це можна зробити або з пульта дистанційного керування, або вручну.
  8. 8 Перевірте з'єднання на вашому комп'ютері.
    • Натисніть «Пуск» - «Панель управління» - «Звук». Відкрийте вкладку «Відтворення». Подивіться на активні динаміки. Якщо стереосистема відзначена зеленою галочкою, то все в порядку. Якщо стереосистема відзначена червоним значком, то вона не ідентифікується системою. В цьому випадку перевірте правильність підключення кабелів.

Поради

  • Цей процес може бути значно спрощений, якщо ви купите довгий кабель, у якого на одному кінці знаходиться 3,5 мм штекер «міні-джек» (як у навушників), а на іншому кінці два RCA штекера. Це зменшить кількість використовуваних кабелів, а також заощадить вам гроші.
  • Ви можете зіткнутися з ефектом «контуру заземлення», коли в динаміках чутний низький гул. Це досить часте явище, яке усувається придбанням ізолятора контуру заземлення та його установкою між комп'ютером і стереосистемою. Ізолятор контуру заземлення усуває небажані струми в контурі.

попередження

  • Переконайтеся в тому, що рівень гучності стереосистеми поставлений на мінімум; в іншому випадку ви ризикуєте пошкодити слух.
  • Щоб максимально убезпечити себе, вимкніть комп'ютер і стереосистему під час підключення кабелів.

Що вам знадобиться

  • RCA кабель.
  • Y кабель (2хRCA + 1х3,5 мм).
  • 3,5 мм аудіо кабель ( «папа» - «тато»).
    • Ви також можете знайти кабель, у якого на одному кінці розташований 3,5 мм штекер ( «міні-джек»), а на іншому кінці - два RCA штекера. В цьому випадку Y кабель не потрібен.
    • Крім того, багато комп'ютерів мають цифровий аудіовихід. В цьому випадку до нього підключається оптичний кабель або коаксіальний кабель. Купіть кабель відповідно до відповідним роз'ємом на вашій стереосистеми.
    • Оптичний роз'єм - це чорний або темно-сірий роз'єм прямокутної форми. На ньому може стояти заглушка або спеціальна дверцята.
    • Коаксіальний цифровий аудіороз'єм дуже схожий на роз'єм RCA Phono, але він, як правило, помаранчевого центру.