Як користуватися WhatsApp без номера телефону

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 8 Березень 2021
Дата Оновлення: 27 Червень 2024
Anonim
Как подтвердить свой номер телефона в WhatsApp
Відеоролик: Как подтвердить свой номер телефона в WhatsApp

Зміст

У цій статті ми розповімо вам, як за допомогою фальшивого номера телефону зареєструватися в WhatsApp. Фальшивий номер телефону можна отримати через Google Voice - це безкоштовний сервіс анонімних повідомлень і дзвінків. Зверніть увагу, що для реєстрації в Google Voice знадобиться реальний номер телефону (свій або чужий). Тому спочатку потрібно зареєструвати аккаунт Google Voice за допомогою справжнього телефонного номера, а потім зареєструватися в WhatsApp, використовуючи фальшивий номер.

кроки

Частина 1 з 2: Як зареєструватися в Google Voice

Увага: так як сервіс Google Voice в Росії не працює, відкрийте сайт цього сервісу через проксі-сервер.

  1. 1 Відкрийте сайт Google Voice. Перейдіть за адресою https://voice.google.com/ в веб-браузері комп'ютера. Відкриється сторінка налаштування Google Voice, якщо ви вже авторизувалися в Google.
    • Якщо ви ще не ввійшли в обліковий запис Google, введіть адресу електронної пошти і пароль.
    • Пропустіть цей розділ, якщо у вас вже є аккаунт Google Voice.
  2. 2 Знайдіть місто. Клацніть по рядку в центрі сторінки, а потім введіть назву міста або його телефонний код (наприклад, 495). Під час введення тексту під рядком з'явиться список міст.
  3. 3 Виберіть місто. Натисніть на місто в списку, щоб вибрати його в якості місця розташування телефонного номера Google Voice.
  4. 4 Запишіть номер телефону. На екрані відобразяться кілька телефонних номерів; запишіть сподобався вам номер - він знадобиться для реєстрації в WhatsApp.
  5. 5 клацніть по SELECT (Вибрати). Ця синя кнопка знаходиться праворуч від потрібного номера телефону.
  6. 6 натисніть NEXT (Далі). Ви перейдете на сторінку введення реального номера телефону.
  7. 7 Введіть свій справжній номер телефону. Зробіть це в рядку в центрі сторінки.
  8. 8 клацніть по SEND CODE (Опублікувати код). Ви знайдете цю опцію в нижньому правому куті вікна. Google Voice відправить на телефон текстове повідомлення з кодом.
  9. 9 Знайдіть код. На телефоні запустіть додаток для роботи з текстовими повідомленнями, відкрийте повідомлення від Google (зазвичай його темою є п'ятизначне число) і знайдіть в ньому шестизначний код.
    • Повідомлення від Google буде приблизно таким: «123456 is your Google Voice verification code» (123456 - це код підтвердження Google Voice).
  10. 10 Введіть код. Введіть шестизначний код в рядку в центрі сторінки Google Voice.
  11. 11 клацніть по VERIFY (Підтвердити). Ця опція знаходиться в нижньому правому куті вікна.
  12. 12 натисніть CLAIM (Заявити). Так ви підтвердите, що збираєтеся використовувати номер телефону в обліковий запис Google Voice.
    • Можливо, зазначена опція не з'явиться (це залежить від номера телефону). У цьому випадку перейдіть до наступного кроку.
  13. 13 натисніть FINISH (Завершити).
  14. 14 Перейдіть на сторінку Google Voice. Якщо це не відбулося автоматично, натисніть «Google Voice» в лівому верхньому кутку.
  15. 15 Натисніть на значок «Повідомлення». Він виглядає як мовне хмара і знаходиться в лівому верхньому кутку. Відкриється список ваших повідомлень - в цьому списку пізніше шукайте повідомлення з кодом від WhatsApp.
    • На переадресацію.

Частина 2 з 2: Як налаштувати WhatsApp

  1. 1 видаліть, А потім заново встановіть WhatsApp. Зробіть так, якщо це додаток вже встановлено на вашому смартфоні; в цьому випадку всі призначені для користувача дані будуть стерті.
    • Встановіть WhatsApp на iPhone або Android-пристрої.
  2. 2 Запустіть WhatsApp. Натисніть на значок у вигляді білого мовного хмари з білої телефонною трубкою на зеленому тлі.
  3. 3 торкніться Прийняти і продовжити. Ця опція знаходиться внизу екрану.
  4. 4 Введіть номер телефону, отриманий від Google Voice. Зробіть це в рядку в центрі сторінки.
    • Якщо ви не записали номер телефону від Google Voice, відкрийте сторінку Google Voice, клацніть по «☰» в лівому верхньому кутку, натисніть «Settings» (Налаштування) і перейдіть на вкладку «Phone numbers» (Телефонні номери).
  5. 5 торкніться Готово. Ви знайдете цю опцію в верхньому правому куті.
    • На Android-пристрої натисніть «Далі».
  6. 6 торкніться Так, Щоб підтвердити, що номер введений правильно. WhatsApp відправить на нього текстове повідомлення з кодом.
    • На Android-пристрої натисніть «OK».
  7. 7 Знайдіть текстове повідомлення. Перейдіть на сторінку Google - на лівій панелі повинно з'явитися текстове повідомлення від WhatsApp.
  8. 8 Знайдіть код. Натисніть на повідомлення на лівій панелі, а потім знайдіть шестизначний код в тексті на правій панелі.
  9. 9 Введіть код в текстовому полі. WhatsApp обробить код.
  10. 10 торкніться пропустити резервування. Ця червона кнопка знаходиться в центрі екрану.
    • На Android-пристрої натисніть «Пропустити».
  11. 11 Введіть інформацію для свого профілю. Натисніть на рядок «Ім'я» і введіть своє ім'я. Щоб додати фото (якщо хочете), натисніть на круглу кнопу «Додати фотографію» в лівому верхньому кутку, а потім виберіть фото.
  12. 12 торкніться Готово. Ця опція знаходиться у верхньому правому кутку. Буде створена обліковий запис WhatsApp.
    • Натисніть «Далі» на Android-пристрої.

Поради

  • Якщо хочете, встановіть програму Google Voice на смартфоні, щоб з його допомогою відправляти текстові повідомлення.

попередження

  • У вас не вийде підтвердити свій аккаунт, якщо ви позбудетеся доступу до телефону, номер якого використовували для реєстрації в Google Voice.