Як приготувати Hamburger Helper

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 20 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
МЕКСИКАНСКОЕ ТАКО. Простой, Недорогой Рецепт
Відеоролик: МЕКСИКАНСКОЕ ТАКО. Простой, Недорогой Рецепт

Зміст

Hamburger Helper ( "Вечеря з гамбургером") є одним з полуфабрикатних продуктів "Бетті Крокер", який дозволяє з легкістю приготувати макарони з фаршем всього з декількох інгредієнтів. Ця страва готується легко і швидко, тому є відмінним вибором для людей з великою завантаженістю по часу в силу робочих чи сімейних обставин. При наявності тільки мінімальних навичок ви зможете повторити улюблені рецепти Hamburger Helper з нуля і блиснути неординарним підходом до справ кухонним.

інгредієнти

Для приготування з упаковки (плита або мікрохвильова піч)

  • 450 грам Hamburger Helper (суміш соусів і сухих макаронних виробів)
  • 550 грам яловичого фаршу (як мінімум 80%)
  • 2 ¼ склянки молока
  • 2 2/3 склянки гарячої води

Для приготування з нуля

  • 400 грам яловичого фаршу (як мінімум 80%)
  • 2 ½ склянки молока
  • 1 ½ склянки гарячої води
  • 2 склянки макаронів "ріжки"
  • 2 склянки тертого сиру чеддер
  • 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю
  • 1 столова ложка меленого перцю чилі
  • 2 столові ложки меленого часнику
  • 1 чайна ложка цукру
  • 1 чайна ложка солі
  • ¾ чайної ложки паприки
  • ¼ чайної ложки кайенского перцю
  • Щіпка червоного перцю

кроки

Метод 1 з 3: Приготування з упаковки (на плиті)

  1. 1 Підсмажте фарш на плиті. Нагрійте велику сковорідку на середньому вогні протягом п'яти хвилин. Додайте трохи масла, а потім відразу ж фарш. Розмішайте м'ясо за допомогою ложки або лопатки.
    • Необхідно готувати м'ясо, поки воно не стане трохи підсмаженою, а рожевий колір не пропаде. На середній температурі вам знадобиться від п'яти до семи хвилин, але при бажанні можна обсмажувати м'ясо і довше.
  2. 2 Злийте зайвий жир. Залежно від того, наскільки жирним був фарш, в сковороді може залишитися невелика кількість жиру. Існує кілька способів, якими можна від нього позбутися. Для цього вивчите пропоновані нижче варіанти.
    • Найпростіше встановити металевий друшляк у велику скляну миску, а потім висипати в нього вміст сковороди. Жир стече в миску, де ви дозволите йому охолонути, а потім викинете.
    • Також можете накрити сковорідку кришкою, залишивши невеликий зазор з одного боку. Потім обережно нахиліть сковороду, щоб злити жир в жароміцний контейнер, а потім викинути його на смітник.
    • Чи не зливайте жир в каналізацію. Він може застигнути і утворити засмічення.
  3. 3 Додайте молоко, воду, макарони і суміш соусу. Перемішайте всі ці інгредієнти в сковороді, щоб з'єднати з фаршем.
  4. 4 Нагрівайте, поки не закипить. Нагрівайте сковороду на середньому вогні. Дайте суміші розігрітися, помішуючи час від часу, так суміш не прилипне до сковороди. Слідкуйте за інтенсивністю кипіння.
  5. 5 Зменшіть вогонь. Як тільки суміш закипить, зменшіть вогонь. Суміш необхідно гасити на повільному вогні.
  6. 6 Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте на повільному вогні 10-20 хвилин. Гасіть блюдо, помішуючи його кожні кілька хвилин, щоб їжа приготувалася рівномірно і не прилипла до сковороди. Поступово соус стане густішим, а макаронні вироби придбають м'яку текстуру.
    • 13 хвилин, як правило, досить для приготування страви. Залежно від температури блюдо може готуватися швидше або повільніше, тому необхідно часто його перевіряти.
  7. 7 Зніміть сковороду з вогню, коли макарони будуть в ступені готовності аль денте. Страва готова, як тільки макарони стають м'якими, але ще зберігають пружність. Ви повинні відчувати незначний опір, коли кусаєте або жуєте пасту. Така текстура називається "аль денте".
    • Дайте страві охолонути 2-3 хвилини, перед тим як подавати на стіл. Соус загусне, після того як охолоне.

Метод 2 з 3: Приготування з упаковки (мікрохвильова піч)

  1. 1 Підігріває фарш в мікрохвильовій печі на високому температурному режимі, поки повністю його не зварила. При нестачі часу Hamburger Helper можна приготувати в мікрохвильовій печі, використовуючи той же принцип, що і в попередньому пункті. Спочатку насипте фарш у велику миску для мікрохвильової печі. Нагрівайте м'ясо приблизно 5-7 хвилин, поки рожевий колір не зникне. Через три хвилини розмішайте фарш.
    • Не забудьте розім'яти м'ясо, коли покладіть в миску, а також повторіть це в середині процесу. М'ясо приготується нерівномірно, якщо ви будете підігрівати його у вигляді цілісного брикету.
  2. 2 Злийте жир. Будь-який з описаних вище способів прекрасно підійде і в цьому випадку. Щоб не засмітити каналізацію, чи не зливайте жир в раковину, а викидайте його в сміття.
  3. 3 Додайте макарони, молоко, гарячу воду і суміш соусу. Добре перемішайте інгредієнти з фаршем.
  4. 4 Підігріває в мікрохвильовій печі приблизно 14-19 хвилин. Кожні п'ять хвилин зупиняйте піч, щоб перемішати суміш. У процесі приготування не варто повністю накривати миску. Можна використовувати кришку для мікрохвильової печі, щоб зменшити бризки, але необхідно залишати щілину, щоб пар і тиск не скупчувалися всередині самої ємності.
    • Захищайте руки кухонним рушником або прихватками, коли перемішуєте блюдо. Після декількох хвилин в мікрохвильовій печі миска дуже нагріється.
  5. 5 Витягніть продукти з мікрохвильової печі і дайте йому охолонути, коли макарони будуть приготовлені "аль денте". Перевіряйте ступінь готовності макаронів кожен раз, коли зупиняєте піч, щоб мати можливість перемішати вміст. Блюдо буде готове, коли макарони стануть досить м'якими, але будуть все ж трохи пружними (іншими словами "аль денте"). Акуратно дістаньте гарячу миску з мікрохвильової печі і дайте страві охолонути в потрібному для високих температур місці (наприклад, на конфорці плити).
    • Як описано вище, дуже важливо охолодити блюдо, адже соус загусне тільки після того, як миска охолоне.

Метод 3 з 3: Приготування з нуля

  1. 1 Підсмажте фарш до золотистого кольору. Якщо у вас немає пакета Hamburger під рукою, можна приготувати схоже блюдо зі звичайних інгредієнтів. Почніть, як і в попередніх розділах: обсмажте яловичий фарш. Нагрійте сковороду на плиті, додайте олію, а потім викладіть фарш в сковороду. За допомогою ложки або лопатки розімніть м'ясо.
    • Як описано вище, фарш необхідно добре прожарити, щоб не залишилося рожевих шматочків.
    • Злийте зайвий жир з каструлі, після того як приготуєте яловичину, як зазначено вище.
  2. 2 Додайте макарони, молоко і воду. Перемішайте всі інгредієнти. Закип'ятіть суміш, періодично помішуючи, щоб страва не прилипло до сковороди.
    • У рецепті вище необхідні макарони виду "ріжки", але будь-які інші також цілком підійдуть. Не використовуйте макарони різних розмірів, адже вони можуть мати різний час приготування.
  3. 3 Додайте приправи. Коли суміш закипить, додайте кукурудзяний крохмаль, мелений чилі, часниковий порошок, цукор, сіль, червоний і кайенский перець. Перемішайте доти, поки суміш не стане однорідною.
  4. 4 Готуйте страву на повільному вогні. Зменшіть температуру до середньої або низької, щоб блюдо кипіло повільно і рівномірно. Накрийте кришкою і готуйте приблизно 10-12 хвилин. Перемішуйте кожні кілька хвилин, щоб макарони НЕ злиплося.
  5. 5 Зніміть сковороду з вогню і додайте сир. Коли паста буде приготовлена ​​аль денте (досить м'яка, але пружна), вимкніть вогонь. Посипте блюдо тертим сиром чеддер. Добре перемішайте.
  6. 6 Остудіть блюдо і подавайте. Як і у випадку з іншими рецептами Hamburger Helper, соус стане густішим, коли блюдо охолоне. Перед подачею на стіл дайте йому настоятися протягом 2-3 хвилин.

Поради

  • Рецепт Hamburger Helper добре тим, що його легко комбінувати з різними інгредієнтами. Наприклад, в рецепті "з нуля" вказано сир чеддер, однак будь-який інший також підійде.Спробуйте сир "пеппер джек", щоб додати в рецепт гостроти.
  • Кинувши подрібнену цибулю і / або солодкий перець в миску, коли підсмажуєте яловичий фарш, ви додасте блюду овочевий аромат.
  • Великі чавунні каструлі і чавунні сковорідки найкраще підходять для смаження м'яса, адже вони добре зберігають тепло і подрумянивают м'ясо. При цьому алюмінієві сковорідки з антипригарним покриттям також підійдуть.