Як романтично спілкуватися по телефону

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 26 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ЧТО НАПИСАТЬ ДЕВУШКЕ? Узнай 5 секретов в переписке с девушкой и примеры. Метод Вастиковой
Відеоролик: ЧТО НАПИСАТЬ ДЕВУШКЕ? Узнай 5 секретов в переписке с девушкой и примеры. Метод Вастиковой

Зміст

Змушені розлучитися з коханою людиною? Навіть перебуваючи в сотнях кілометрів один від одного, можна зберегти романтику у відносинах. У цій статті ми розповімо, як навчитися вести романтичні розмови по телефону, а також про декілька прийомів того, як відправляти кокетливі повідомлення, щоб підтримувати вогонь любові, навіть якщо ви не можете бути разом.

кроки

Метод 1 з 2: Ведіть романтичні бесіди

  1. 1 Скажіть партнерові, що вам подобається. Хочете зробити що-небудь романтичне для партнера по телефону? Зробіть йому комплімент. Скажіть, що ви не можете перестати думати про щось конкретне, що вам в ньому подобається. Похваліть щось особливе і унікальне в партнері.
    • Зробіть комплімент його особистості. Скажіть: «Я люблю з тобою розмовляти. Ти завжди піднімаєш мені настрій ».
    • Похваліть його зовнішність.Скажіть: «Я не можу перестати думати про твоїх очах. Сумую за тобою".
    • Підкресліть його таланти. Скажіть: «Ти чудово цілуєшся, і я просто божеволію від того, що не можу робити це з тобою прямо зараз».
  2. 2 Плануйте побачення, на які ви підете. Якщо ви не можете бути разом прямо зараз, то найменше, що можна робити, - це планувати, що ви будете робити разом в майбутньому. Обговоріть побачення, на які ви хотіли б піти, як незвичайні, так і стандартні.
    • Заплануйте спільну відпустку по телефону і дозвольте собі трохи помріяти. Куди б ви вирушили, якби могли вибрати будь-який напрямок? На пляж? У круїз? В гори? Сплануйте все це.
    • Сплануйте і повсякденні побачення. Поговоріть про те, як ви хочете відвідати ресторан за рогом і затишно влаштуватися на дивані. Просто обговоріть спільне життя.
    • Один з хороших способів посилити сексуальний потяг - обговорити, що ви будете робити сьогодні ввечері. Розкажіть партнеру, що саме ви плануєте робити. У подробицях.
  3. 3 Згадайте прекрасні моменти, які ви пережили разом. Ще один хороший спосіб якісно провести час, розмовляючи по телефону, - це вдатися до спогадів. Поговоріть про минулі крутих побаченнях або про захоплюючі спільних заняттях.
    • Поговоріть про першу зустріч або про те, що ви помітили в партнері в першу чергу. Разом згадувати про ранні стадії відносин - це завжди здорово.
    • Ще один прекрасний спосіб створити сексуальний потяг? Згадайте про те, що ви робили кілька ночей тому. Розкажіть партнеру, які запаморочливі речі він робив, щоб переконатися, що він їх повторить.
  4. 4 Фантазуйте разом. Часом телефонна розмова є відмінною можливістю поговорити про речі, які, як правило, ніяково обговорювати особисто. Можливо, розмовляючи по телефону, вам буде простіше завести невимушений діалог про вашу сексуальну життя. Обговоріть речі, які хочете спробувати з партнером, і поділіться тим, що вас збуджує.
    • Якщо ви ще не ведете статеве життя (і в тому числі якщо і ведете), секс по телефону може стати новим руслом для спільних досліджень.
  5. 5 Регулярно проводите побачення по телефону. Якщо ви змушені постійно розлучатися, було б непогано регулярно влаштовувати побачення по телефону у встановлений час, щоб мати відчуття, що ви якісно проводите час разом. Виділяйте півгодини або годину кожен день, щоб дізнатися, як пройшов день у кожного з вас, поговорити про майбутнє або просто трохи поговорити.
    • Можливо, ви захочете розмовляти кожен день, а може і ні. Якщо ви змушені перебувати порізно протягом тривалого періоду часу, поговоріть з партнером і з'ясуйте, скільки телефонних розмов необхідно кожному з вас.
  6. 6 Робіть що-небудь разом, розмовляючи по телефону. Відмінний спосіб провести побачення по телефону - це скласти план і займатися одним і тим же ділом під час спілкування. Заплануйте цікаве і невимушене заняття, яке ви зможете робити вдома, і спілкуйтеся по гучному зв'язку під час цього. Це створить ілюзію, ніби ви перебуваєте разом.
    • Подивіться один і той же епізод вашого улюбленого телешоу або важливий матч і обговоріть його, розмовляючи по телефону. Увімкніть ваш улюблений фільм. Навіть якщо вам доведеться мовчати більшу частину часу, це все одно створить ілюзію спільної діяльності.
    • Спробуйте разом приготувати страву за новим рецептом і постарайтеся зробити це в один і той же час. Спілкуйтеся один з одним під час процесу і смійтеся над своїми успіхами і невдачами. Надішліть один одному фотографії кінцевих результатів і порівняйте, у кого вийшло краще.
    • Якщо у вас є можливість скористатися Skype або іншим відеочатом, то процес будете ще більш захоплюючий. Навіть якщо ви не будете нічого говорити, створиться ілюзія, ніби ви знаходитеся в одній кімнаті.
  7. 7 Просто будьте разом по телефону. Навіть якщо вам дійсно нема про що говорити, просто знаходитися на лінії з партнером вже буде романтичним жестом. Навіть якщо будуть виникати тривалі періоди мовчання, може бути затишно і романтично знати, що ви разом, незважаючи на те, що між вами сотні кілометрів. Спілкуйтеся перед сном і тримайте телефон на подушці.
    • Переконайтеся, що у вас підключений відповідний тарифний план (наприклад, безлімітний або сімейний), якщо ви збираєтеся витрачати багато часу, просто слухаючи подих один одного. Це може виявитися як романтичним жестом, так і величезної тратою грошей і балансу даремно.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    John Keegan


    Коуч по знайомствам Джон Кіган - коуч по знайомствам і мотиваційний оратор з Нью-Йорка. Керує консультаційною компанією The Awakened Lifestyle, де використовує свої знання про побаченнях, соціальну динаміку і механізмах привабливості, щоб допомогти людям знайти свою любов. Вчить людей і проводить майстер-класи з знайомствам по всьому світу, від Лос-Анджелеса до Лондона і від Ріо-де-Жанейро до Праги. Про його роботу писали в The New York Times, Humans of New York і Men's Health.

    John Keegan
    Коуч по знайомствам

    Найкраще, що можна робити при спілкуванні по телефону, - це слухати. Якщо ви розмовляєте зі своєю дівчиною, все, чого вона дійсно хоче, - це знати, що ви слухаєте і дійсно чуєте її. Ось чому вона полягає у відносинах з вами - щоб її завжди слухали, чули і розуміли.


Метод 2 з 2: Відправляйте романтичні повідомлення

  1. 1 Повідомте партнера, що ви думаєте про нього протягом усього дня. Якщо ви змушені розлучитися і не можете нормально поговорити по телефону, просте коротке повідомлення: «Думаю про тебе», -будет відмінним способом нагадати партнеру, що він вам небайдужий. Ось кілька романтичних повідомлень, які можна відправляти протягом дня:
    • «Сьогодні вранці ти виглядала чудово. Не можу викинути твій образ з голови ».
    • «Не можу дочекатися моменту, коли побачу тебе сьогодні! Вважаю хвилини ».
    • «Хлопець з роботи весь час говорить про своїх собак. Сумую за тобою".
    • «Я весь день думала про минулу ніч. З нетерпінням чекаю її повторення ».
  2. 2 Підбадьорюйте партнера протягом дня. Якщо ви знаєте, що партнеру чекає важкий день на роботі або в школі, відправляйте йому повідомлення зі словами підтримки. Це допоможе нагадати йому, що ви на його боці і що ви переживаєте за нього. Підтримуйте його за допомогою подібних повідомлень:
    • «Ти порвеш всіх своєю презентацією, я просто знаю це. Хай щастить!"
    • «Удачі на контрольній! Тримаю за тебе кулачки! »
    • «До твого повернення додому залишилося всього три години».
    • «Вже майже пятница! Ти зможеш це зробити!"
  3. 3 Тримайте один одного в курсі подій. Якщо ви перебуваєте порізно протягом дня, завжди приємно знати, чим займається партнер. Запитуйте, що він робить, і говорите йому, як проходить ваш день, використовуючи розумну кількість повідомлень. Просто тримайте один одного в курсі подій:
    • «Тільки що закінчив писати есе. Жах. По крайней мере, цей пункт виконаний. Не можу дочекатися, щоб побачити тебе сьогодні ввечері і випустити пар ... ».
    • «Сьогодні такий прекрасний день в університеті! Квіти! Птахи! Хотів би, щоб ти була тут і побачила все це ».
    • «Я прийшов на роботу, а Антон з'їв останній пиріжок і допив каву, і тепер я просто гортаю стрічку в Instagram і вбиваю час. А ти чим займаєшся?"
    • «Сьогодні вранці все в метро виглядають похмурими. Понеділок. А як твої справи?"
  4. 4 Плануйте імпровізовані побачення. Якщо ви будете перебувати поза домом і вам в голову спонтанно прийде ідея для побачення, відправте швидке повідомлення партнеру, щоб дізнатися, що він думає з цього приводу. Як правило, це хороший варіант для вже усталених відносин, а не для першого побачення. Ось прості і швидкі способи вийти на зв'язок і запланувати що-небудь:
    • «Коли ти повернешся з роботи, я можу принести тобі піцу?»
    • "« Я буду в центрі пізніше.Вип'ємо по коктейлю в нашому місці? »
    • У мене сьогодні жахливий день. Ось чому я думаю зайнятися пізніше: Ти. Я. Яке-небудь вино. Темна кімната .... і "Імперія Завдає удар" у відмінній якості. Що думаєш?"
    • "Сьогодні чудовий день. Давай зустрінемося в парку і прогуляємося! »
  5. 5 Надсилайте фотографії. Якщо ви добре виглядаєте, відправте своєму партнеру фотографію, щоб він захопився вами. Якщо ви побачите щось забавне під час прогулянки, відправте це своєму партнеру, щоб він посміявся разом з вами. Обмін картинками може бути веселим, легким і швидким способом підтримувати зв'язок без зайвих зусиль.
    • Будьте обережні, відправляючи непристойні зображення. Переконайтеся, що ви знаєте людину і довіряєте йому, і пам'ятайте, що відправляти непрошені фотографії з оголеним тілом - це не тільки не романтично, але і небезпечно.
  6. 6 Надсилайте повідомлення в помірних кількостях. Звичайно, здорово перекинутися парою повідомлень протягом дня, однак обов'язково прибережіть кілька тем, які можна буде обговорити при особистій зустрічі. Ваші побачення можуть стати трохи нудними, якщо ви будете ділитися всіма подіями в повідомленнях. Деякі люди люблять відправляти по сотні повідомлень в день, в той час як інших дратує постійний контакт. Відносини у всіх різні. З'ясуйте, скільки повідомлень прийнятно для партнера, і не виходьте за ці рамки. Чи не дратуйте один одного.